Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 zaluje, ale kurna terminy mi sie wla na glowe. W sumie wyszlo tak ze moglem zostac dluzej... ehh nadrobimy w weekend żeby się znowu nie okazało że robotę na week zabierzesz :gwizdanie: wtedy mu pomożemy
Tukan Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 zaluje, ale kurna terminy mi sie wla na glowe. W sumie wyszlo tak ze moglem zostac dluzej... ehh nadrobimy w weekend żeby się znowu nie okazało że robotę na week zabierzesz :gwizdanie: wtedy mu pomożemy I bedzie wielka kicha
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 zaluje, ale kurna terminy mi sie wla na glowe. W sumie wyszlo tak ze moglem zostac dluzej... ehh nadrobimy w weekend żeby się znowu nie okazało że robotę na week zabierzesz :gwizdanie: wtedy mu pomożemy ale fajowsko
jarko Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 śmiechu co nie miara i trochę demolki... to akurat standard Czyli co ? Mam rozumieć że galerii dni są policzone ?
Gość trueogre Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Dzięki wszystkim obecnym za spocika a nie obecnym
Tukan Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 śmiechu co nie miara i trochę demolki... to akurat standard Czyli co ? Mam rozumieć że galerii dni są policzone ? Oj sa sa ostatnio jak sie zwiedzieli ze ma byc spot,to wymyslilie ze bombe ktos podłozyl :polew:
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Oj sa sa ostatnio jak sie zwiedzieli ze ma byc spot,to wymyslilie ze bombe ktos podłozyl :polew: lepsze to, niż wy
Gość trueogre Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 śmiechu co nie miara i trochę demolki... to akurat standard ale nie zawsze gramy w piłkę strącając metalowe dekoracje galerii z drugiego piętra, a wszystko dlatego że pasiak nie umie bronić :polew:
Gość trueogre Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 śmiechu co nie miara i trochę demolki... to akurat standard ale nie zawsze gramy w piłkę strącając metalowe dekoracje galerii z drugiego piętra, a wszystko dlatego że pasiak nie umie bronić :polew: wiadomo ale to nie nowość skoro strzelał Wiślak to było do przewidzenia że nie obroni sie wie :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 No w piłkę się grało za***iście a co do strzału to dobrze że nie próbował bronić bo jeszcze trochę i żydek spadłby razem z metalowymi elementami 10 metrów w dół
Gość trueogre Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 No w piłkę się grało za***iście a co do strzału to dobrze że nie próbował bronić bo jeszcze trochę i żydek spadłby razem z metalowymi elementami 10 metrów w dół :polew:
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 No w piłkę się grało za***iście a co do strzału to dobrze że nie próbował bronić bo jeszcze trochę i żydek spadłby razem z metalowymi elementami 10 metrów w dół Od nastepnego spota trzeniek z orgem obowiązkowo smycze i kagańce!! no i prosze fotki sie zjawiły w moim podpisie :th: Co do Spota to jak zwykle wesoło hehehe korek na Alejach
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 no Cuber - podpis to teraz masz ywpasiony
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 No w piłkę się grało za***iście a co do strzału to dobrze że nie próbował bronić bo jeszcze trochę i żydek spadłby razem z metalowymi elementami 10 metrów w dół jakby tak leciał to mógłby zostać ufoJUDKIEM :polew: hehehe Pasiak w kosmosie - ufojudek :polew:
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 no Cuber - podpis to teraz masz ywpasiony tylko taki mały, prawie niewidoczny
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 no Cuber - podpis to teraz masz ywpasiony tylko taki mały, prawie niewidoczny ROB nie podpuszczaj mnie
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Cuber ja bym tego tak nie zostawił...
themOn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Ogr i Cuber wrzućta kilka zdjątek ze spota
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Cuber ja bym tego tak nie zostawił... będzie temat w Wiśle do przerobienia
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 Ogr i Cuber wrzućta kilka zdjątek ze spota ogr musi obrobić i wrzucić ja nie robiłęm fotek.....
Rekomendowane odpowiedzi