Cuber Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 śledzi nie było tylko sardynki w oleju :polew:
jarko Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Jarko dostałeś pw? Tak, wkrótce dostaniesz odp. bo jeszcze nie wiem.
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Jarko dostałeś pw? Tak, wkrótce dostaniesz odp. bo jeszcze nie wiem. ok , dzięki
boseron Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 dobra spadam w kime, jutro na rano do pracy śledzie :>
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Gdyby ktoś chciał ... :gwizdanie: http://www.allegro.pl/item574125789_zarowka_xenon_d1s_hid_6000k_xenony_palnik.html ja jadę jutro kupić [br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 00:07_________________________________________________Cześć Łukasz
PABLO Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 dobra spadam w kime, jutro na rano do pracy śledzie :> 3maj się Boseron, ja też uciekam w kimę bo trzeba się wyspać na ostatni dzień przed urlopem Miłej nocki
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Pany co sadzicie o takich ramkach?? Zdjecie pogladowe dolu ramek, oczywiscie nie beda to naklejki a nadruk na ramce.
Cuber Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Kerczi spoko wymiata , ale Ja za bardzo nie jestem zwolennikiem Nicku na ramce :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Kerczi spoko wymiata , ale Ja za bardzo nie jestem zwolennikiem Nicku na ramce :gwizdanie: Dlatego ramka bedzie bez NICKu a dla chetnych bedzie mala naklejeczka z NICKiem i sobie dokleja tak jak na zdjeciu, dodatkowo jest plan zeby zrobic te wypukle naklejki 3d zrobic te co mamy na magnesach, ale nie prostokatne tylko wyciete jak logo...
Cuber Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Kerczi spoko wymiata , ale Ja za bardzo nie jestem zwolennikiem Nicku na ramce :gwizdanie: Dlatego ramka bedzie bez NICKu a dla chetnych bedzie mala naklejeczka z NICKiem i sobie dokleja tak jak na zdjeciu, dodatkowo jest plan zeby zrobic te wypukle naklejki 3d zrobic te co mamy na magnesach, ale nie prostokatne tylko wyciete jak logo... działaj , pokaz prototyp itd
TOMWOJ76 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 witam czy wiecie gdzie w Krakowie można wyczyścić kierownice w turbinie. Dzięki z góry za rady.
siemian Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Kerczi ramki wypukłe były by super. Ale też wolałbym bez nicku. Powiem wam że dzisiaj na opolskiej objechała mnie jakiaś stara ibiza. Kurcze miałem uczucie jakbym ręczny zaciągnął... Z Zieluchem doszliśmy do wniosku że nawet on by miał kłopot... P.S. Kerczi to chodziło nawet lepiej od tego fiata coupe co Cie ostatnio objechał :) Lampki w fotelach już siedzą. Jutro kupie żaróweczki diodowe do nich. Zieluch wielkie THX za pomoc.
jarko Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 SIEMA KOLEDZY Z KIM BYM SIE MÓGŁ NA LOGI UGADAC OCZYWIŚCIE NIE ZA FREE, NIE PODOBA MI SIE SPALANIE , WEŁÓG MNIE PALI ZA DUŻO. Może Tytus [br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 01:01_________________________________________________ witam czy wiecie gdzie w Krakowie można wyczyścić kierownice w turbinie. Dzięki z góry za rady. Hmmm Nie wiem... [br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 01:03_________________________________________________ dodatkowo jest plan zeby zrobic te wypukle naklejki 3d zrobic te co mamy na magnesach, ale nie prostokatne tylko wyciete jak logo... ciekawe jak to wyjdzie
zieluch Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 No Kerczi dobry pomysł. Fakt ibiza ładnie odchodziła, miała na około około 200Hp w diesel możne nawet trochę ponad. Nie wiem jak z waga ale odchodziła podobnie jak mojego znajomego punto 1.6 turbo 190HP. Krążyła dzisiaj trochę dłużej po okulickiego. Cuber gdzie robiłes virke ?? V-tech ?
Cuber Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Opublikowano 13 Marca 2009 Cuber gdzie robiłes virke ?? V-tech ? tak :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 gdyby ktos chcial bede tez robil magnesy na boczne drzwi
Cuber Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Opublikowano 13 Marca 2009 gdyby ktos chcial bede tez robil magnesy na boczne drzwi Ja mam , a jakie te magnesy ? pamietaj ze wszystkie powinny byc takie same jak robił Miron :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Kerczi ramki wypukłe były by super. Ale też wolałbym bez nicku. Powiem wam że dzisiaj na opolskiej objechała mnie jakiaś stara ibiza. Kurcze miałem uczucie jakbym ręczny zaciągnął... Z Zieluchem doszliśmy do wniosku że nawet on by miał kłopot... P.S. Kerczi to chodziło nawet lepiej od tego fiata coupe co Cie ostatnio objechał :) Lampki w fotelach już siedzą. Jutro kupie żaróweczki diodowe do nich. Zieluch wielkie THX za pomoc. kurde musze wrzucic ta turbine :/[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 01:32_________________________________________________no ja chce takie same sobie zrobic chyba ze Miron jeszcze robi???
Rekomendowane odpowiedzi