siemian Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 A Ty Zieluch taki zmęczony byłeś... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jutro rano jade po żarówki LEDowe i zakładam pod fotel
Cuber Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Opublikowano 13 Marca 2009 chyba ze Miron jeszcze robi??? pisał przeciez ze jak ktoś chce to On moze zrobić i na zlot przywiezie gotowce :gwizdanie: napisz do niego pw Kerczi czytaj forum spadam w kime dobranoc
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 A Ty Zieluch taki zmęczony byłeś... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jutro rano jade po żarówki LEDowe i zakładam pod fotel skad je niby chcesz wytrzasnac??[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 01:35_________________________________________________ chyba ze Miron jeszcze robi??? pisał przeciez ze jak ktoś chce to On moze zrobić i na zlot przywiezie gotowce :gwizdanie: napisz do niego pw Kerczi czytaj forum spadam w kime dobranoc Ok to Mu napisze. Spijta dobrze
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Jarko z tym czytaniem to juz dajesz po jajach ale zobaczysz... jeszcze Cie kiedys przylapie na tym ze nie czytasz forum [br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 01:45_________________________________________________ZIELUCH http://www.allegro.pl/item579980548_kierownica_multifunkcja_audi_a4_s_line_rok_pr_2006.html Spadam w kime. SeeYa wszystkim i buziaki dla Pyszczki
siemian Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 po ledy jade do kartimexu (zresztą jest to koło marwitu) W fotelach mam oprawki pod krótkie lampki rurkowe wiec nie ma problemu
jarko Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Jarko z tym czytaniem to juz dajesz po jajach ale zobaczysz... jeszcze Cie kiedys przylapie na tym ze nie czytasz forum dobra
themOn Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Pany co sadzicie o takich ramkach?? Zdjecie pogladowe dolu ramek, oczywiscie nie beda to naklejki a nadruk na ramce. ładne, tylko ramki do tego najlepiej na zatrzaski:
miron78 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Ramki nawe , nawet - a czy nick potrzebny kwestia gustu - może nawet przydatny
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Joł. Mironku zrobisz mi ciorne magnesy na mojego furacza??? Nick bedzie jako naklejka dla chetnych
Wąski Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Ramki nawe , nawet - a czy nick potrzebny kwestia gustu - może nawet przydatny Ramki wyglądaja prawie tak jak stare [br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 09:26_________________________________________________ Gdyby ktoś chciał ... :gwizdanie: http://www.allegro.pl/item574125789_zarowka_xenon_d1s_hid_6000k_xenony_palnik.html ja jadę jutro kupić [br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 00:07_________________________________________________Cześć Łukasz padły Twoje :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Joł. Mironku zrobisz mi ciorne magnesy na mojego furacza??? Nick bedzie jako naklejka dla chetnych Chesz na 100% - bo jak zamówię to już musisz brać ? ( cena w tej chwili w granicach 70-80 zł za kpl. dokładnie nie wiem ) przy grupowym było troszke taniej
miron78 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Kerczi - jak jesteś zdecydowany to daj kase komuś jadącemu na zlota to bez kosztów przesyłki się obejdzie ( o ile do zlotu dadzą radę zrobić )
themOn Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Kerczi - jak jesteś zdecydowany to daj kase komuś jadącemu na zlota to bez kosztów przesyłki się obejdzie ( o ile do zlotu dadzą radę zrobić ) a to kerczi na zlot nie jedzie?
miron78 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 a to bez kosztów przesyłki się obejdzie ( o ile do zlotu dadzą radę zrobić ) a to kerczi na zlot nie jedzie? nie wiem - jak zapłaci to pojedzie ( jak jedziesz stary to tymbardziej się decyduj co z Tym magnesem bo musze zadzwonić do tej firmy czy dadzą radę )
Rekomendowane odpowiedzi