BrunoNH Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Czyli jednak beda 2... :gwizdanie: ... a zapomnialem o jarko... beda 3 rozne kalendarze
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Czyli jednak beda 2... :gwizdanie: ... a zapomnialem o jarko... beda 3 rozne kalendarze nie nie w tym roku bedzie jeden, a w przyszlym Jarko rulezz
AIRWOLF Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 tez mi sie podoba pomysł sokolnh tylko czcionka żeby była czytelna i jest kox[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 14:15_________________________________________________ Panowie co tu taka cisza, spamować :!: ja jeszcze nie umiem ale moze ktoś mi jakies lekcje udzieli ? :> :>
PABLO Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 tez mi sie podoba pomysł sokolnh tylko czcionka żeby była czytelna i jest kox[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 14:15_________________________________________________ Panowie co tu taka cisza, spamować :!: ja jeszcze nie umiem ale moze ktoś mi jakies lekcje udzieli ? :> :> Jak to nie umiesz, mało się naczytałeś naszych wypocin :?:
AIRWOLF Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 teorie to mam opanowaną tylko teraz przyszedł czas na praktykę
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 themon łajzo spakowana jesteś? jak coś to możesz być już o 18:30
themOn Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 themon łajzo spakowana jesteś? jak coś to możesz być już o 18:30 spakowany jestem, tylko na 18:30 to nie dam rady bo Justyna się nie wyrobi aby mnie podwieźć
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 themon łajzo spakowana jesteś? jak coś to możesz być już o 18:30 spakowany jestem, tylko na 18:30 to nie dam rady bo Justyna się nie wyrobi aby mnie podwieźć dobra , to punkt 19 na Orlenie w opatkowicach dozo [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 16:41_________________________________________________mam nadzieję że nie bierzesz ze sobą z 20 zgrzewek browców
Tukan Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 mam nadzieję że nie bierzesz ze sobą z 20 zgrzewek browców :decayed A co sedan nie pomiesci :gwizdanie:
themOn Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 themon łajzo spakowana jesteś? jak coś to możesz być już o 18:30 spakowany jestem, tylko na 18:30 to nie dam rady bo Justyna się nie wyrobi aby mnie podwieźć dobra , to punkt 19 na Orlenie w opatkowicach dozo [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 16:41_________________________________________________mam nadzieję że nie bierzesz ze sobą z 20 zgrzewek browców niee, biore tylko skrzynke wódki :>
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Karol weźniesz dla mnie jedną do Bukowiny? z naklejką ale bez nicka
siemian Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 JAK UPRAWIAJĄ SEKS... BANKIER - na raty ALPINISTA - zawsze na górze INŻYNIER - zgodnie z planem LISTONOSZ - dochodzi szybko POLITYK - kończy na obietnicach DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu POLICJANT - twarda pałka z kajdankami SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znależć właściwego miejsca DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom
boseron Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 siemian a nie napisałeś jak to robią pingwiny ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi