Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

A nie masz ładniejszych :?: Bo bym kupił :decayed:

to sa najladniejsze felgi pod sloncem, szkoda ze nie ma taki 19" :polew: :polew:

jesli Ci sie nie podobaja to teraz pewnie Siemian bedzie mial do sprzedania :polew:

ale wczoraj mi się do zakopca fajnie jechało, nie cisnąc wcale zajechałem z pod domu w 55 minut, zero ruchu, szkoda że tak nie może być zawsze :tongue4:

no szkoda ,ale miałeś pogodę :naughty:

ha, ha w BuLB-ach to Wy myślcie o zestawach naprawczych a nie Dynoday-ach :polew:

a co Ty masz do tych BLB??

Jakas trauma z nimi zwiazana??

Nie jest to moze jakis najszczesliwszy silnik, ale ja tam (odpukac w puste nie malowane) nie mam problemow, kilkoro moich znajomych ma i tez nie narzeka wiec chyba mocno rozdmuchana jest wiadomosc o rzekomych wadach owego silnika...

nie żartuj, bo ja nikomu źle nie życzę, wada nie jest rzekoma i rozdmuchana, nawet w tak małym ASO jak Rzeszów widziałem przez 2 miesiące już 3 sztuki. A wątki

http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_propozycja_zbiorowego_zapytania_a_pozniej_pozwu_przeciw_audi-t57849.0.html

http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_swap_uszkodzonego_silnika_blb_na_bkd-t73643.0.html

też nie powstały z powietrza a zapewniam Cię, że to tylko wierzchołek góry lodowej, poczytaj niemieckie fora. Oczywiście nie każdego to spotka i oby jak najmniej, ale fakty niestety są oczywiste - jest to wyjątkowo nieudany konstrukcyjnie silnik, słynne 2.5 TDI to przy tym szwajcarski zegareczek