jarko Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 FELGI RAZ JESZCZE: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=610577473 A nie masz ładniejszych :?: Bo bym kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 FELGI RAZ JESZCZE: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=610577473 A nie masz ładniejszych :?: Bo bym kupił to sa najladniejsze felgi pod sloncem, szkoda ze nie ma taki 19" :polew: jesli Ci sie nie podobaja to teraz pewnie Siemian bedzie mial do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Alez mnie wczoraj zjarało na kasprowym warunki pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Siemanko Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 święta święta i po świętach ja ani razu nie wyjechałem z garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ale wczoraj mi się do zakopca fajnie jechało, nie cisnąc wcale zajechałem z pod domu w 55 minut, zero ruchu, szkoda że tak nie może być zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ale wczoraj mi się do zakopca fajnie jechało, nie cisnąc wcale zajechałem z pod domu w 55 minut, zero ruchu, szkoda że tak nie może być zawsze no szkoda ,ale miałeś pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Alez mnie wczoraj zjarało na kasprowym warunki pierwsza klasa podeślij foty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Panowie jak tam żołądki po świętach? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 pełne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 witam wszystkich , gdyby nie to ze dzis jestem w pracy tez bym był na Kasprowym bo Ojciec dziś pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 pełne aż za pełne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Siema all po swietach Dzies powinien byc wolny dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Siema all po swietach Dzies powinien byc wolny dzien u mnie pół firmy wzięło urlop na odpoczynek po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Adam : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ha, ha w BuLB-ach to Wy myślcie o zestawach naprawczych a nie Dynoday-ach a co Ty masz do tych BLB?? Jakas trauma z nimi zwiazana?? Nie jest to moze jakis najszczesliwszy silnik, ale ja tam (odpukac w puste nie malowane) nie mam problemow, kilkoro moich znajomych ma i tez nie narzeka wiec chyba mocno rozdmuchana jest wiadomosc o rzekomych wadach owego silnika... nie żartuj, bo ja nikomu źle nie życzę, wada nie jest rzekoma i rozdmuchana, nawet w tak małym ASO jak Rzeszów widziałem przez 2 miesiące już 3 sztuki. A wątki http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_propozycja_zbiorowego_zapytania_a_pozniej_pozwu_przeciw_audi-t57849.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_swap_uszkodzonego_silnika_blb_na_bkd-t73643.0.html też nie powstały z powietrza a zapewniam Cię, że to tylko wierzchołek góry lodowej, poczytaj niemieckie fora. Oczywiście nie każdego to spotka i oby jak najmniej, ale fakty niestety są oczywiste - jest to wyjątkowo nieudany konstrukcyjnie silnik, słynne 2.5 TDI to przy tym szwajcarski zegareczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zajefajna pogoda w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi