Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 adik co Ty myslisz ze przyjedziemy na stacje i odrazu wyjedziemy ?biorąc pod uwage ze sie wszyscy spóźnia wiec nie marudź mega a skad masz dodawanego Avatara??
Gość trueogre Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 tak jest Vipie mam rozumiec ze bedziesz odpowiednio wczesniej>???[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 10:04 _________________________________________________ umawiamy sie jutro o godzinie 17-10 na stacji ORLEN za bramkami na Autobanie A4 to ile ty chcesz do KCH jechac?? 20 minut?? no chyba że jeszcze bierzesz pod uwagę że zabłądzimy w wielkim mieście :gwizdanie: Adi nie za bardzo wiem czy dam rade być wcześniej po ciebie :gwizdanie: zgadamy sie na gg
Gość trueogre Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie foc**j mi się tu po prostu nie wiem czy zdążę :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie foc**j mi się tu po prostu nie wiem czy zdążę :gwizdanie: a jak tam noga panie ogrze ? :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie foc**j mi się tu po prostu nie wiem czy zdążę :gwizdanie: a jak tam noga panie ogrze ? :gwizdanie: c**jowo za przeproszeniem , napier***** jak trala, ale przeżyję i tak myślę że na jutro to go zdejmę ten gips w piz*u :gwizdanie:
mega13 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 podpadłeś oj podpadłeś Najlepszym się zdarza, dlatego jeśli tylko popełniłem jakiś błąd to proszę mi go wskazać a jeśli nie to co tu się dzieje. No można w sposób: "Nic Ci nie będe dodawał" Ale mnie mama uczyła żeby się grzecznie do ludzi odnosić.
Gość trueogre Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 A ktoś tu mówił że nie jest spamerem :polew: Maxiu rozszyfruj swojego posta
mega13 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 A ktoś tu mówił że nie jest spamerem :polew: Maxiu rozszyfruj swojego posta To może ja spróbuję: :kox: :naughty: :decayed: :cool: --- Dzień dobry wszystkim, --- pada śnieg, --- tak, tak pada śnieg, --- a co się dzieje jak pada śnieg?? --- tak, tak, --- quattro rządzi, --- ou yeah....
Mad_MAX Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 A ktoś tu mówił że nie jest spamerem :polew: Maxiu rozszyfruj swojego posta To może ja spróbuję: :kox: :naughty: :decayed: :cool: --- Dzień dobry wszystkim, --- pada śnieg, --- tak, tak pada śnieg, --- a co się dzieje jak pada śnieg?? --- tak, tak, --- quattro rządzi, --- ou yeah.... dokladnie o to mi chodzilo MEGA A ogr jak to ogr nie rozumie
Tukan Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Siema wszystkim,snieg spadnie i zniknie,przeciez nie pora na snieg
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Siema wszystkim,snieg spadnie i zniknie,przeciez nie pora na snieg no w końcu jutro zakładam laetnie 17stki
Tukan Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Siema wszystkim,snieg spadnie i zniknie,przeciez nie pora na snieg no w końcu jutro zakładam laetnie 17stki W krk to juz raczej nie bedzie sniegu,ja zaloze dopiero kolo polowy marca
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 A ogr jak to ogr nie rozumie ...
Gość trueogre Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 A ogr jak to ogr nie rozumie ... czasami lepiej powstrzymać się od komentarza
Gość Murzyn Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 kto nam poodklejal wątki w malopolskim i co komu to przeszkadzalo?? Az mi sie nie chce komentowac zachowania coniektorych
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 kto nam poodklejal wątki w malopolskim i co komu to przeszkadzalo?? Az mi sie nie chce komentowac zachowania coniektorych NO WŁASNIE KTO I W JAKIM CELU ????? dzięki wszystko wiadome tylko po co ?
Rekomendowane odpowiedzi