BrunoNH Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Bry wszystkim Ale k... mam kaca i łeb mnie napier.... :wallbash: To ciesz sie ze tylko leb... :gwizdanie: Hehe... fajny spoiler U mnie po Muszynie jezdzi podobny Co za ludzie... Skad oni to biora...
PABLO Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Prze c**j nie trąbka :?: :?: :?: :polew: [br]Dopisany: 16 Maj 2009, 14:49_________________________________________________Dajcie na TVN 24 marsz tolerancji na rynku i wszyscy chcą ich za***ać i ledwo niebiescy ich bronią
Tukan Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Robi sie nam temat meteorolgiczny Opady,grad,burze
ykk Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Ogladacie Milionerow..? Niezly kretyn.. :polew: :polew: Powtorka we wtorek o 13 chyba polecam.. :polew: :polew:
siemian Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Na kolejne igrzyska w starożytnym Rzymie, postanowiono przygotować jakiś nowy, za***isty numer. Najlepsza wśród propozycji okazała się walka murzyna z lwem, przy założeniu, że lew, po krótkiej walce, rozszarpuje murzyna, ku uciesze zgromadzonej publiczności. Wybrano więc odpowiedniego lwa, odpowiedniego murzyna, ale tuż przed walką organizatorzy zaczęli zastanawiać się, patrząc na murzyna, czy aby taki wielki i umięśniony murzyn, nie da rady lwu. Po krótkiej naradzie postanowiono zakopać go do pasa w ziemi, w celu obniżenia szans na wygrana. Lecz kiedy popatrzono, na do połowy wkopanego w ziemię murzyna, wydał im się jeszcze większy, więc wkopano go w ziemię po szyję...... I tak rozpoczęła się walka. Tłum szalał z radości. Z klatki wypuszczono wielkiego, wygłodzonego lwa, który kiedy tylko zobaczył głowę murzyna, ruszył do ataku. Przerażony murzyn w ostatniej chwili przechylił głowę, lew potknął się, walnął łbem o bandę areny i legł nieprzytomny. A wtedy rozwścieczony lud zaczął krzyczeć: -WALCZ UCZCIWIE CZARNUCHU![br]Dopisany: 16 Maj 2009, 19:19_________________________________________________Wszedł terminator pod prysznic i upadło mu mydło. Pochylił się... Nagle komunikat systemu: Wykryto nowy sprzęt, trwa instalacja....[br]Dopisany: 16 Maj 2009, 19:21_________________________________________________Dwaj bracia dostali prezenty na gwiazdkę. Jeden dostał wypasionego laptopa a drugi podróbę klocków lego. I ten co dostał laptopa mówi do brata: - ha ha ha chyba kogoś rodzice nie kochają, na to brat odpowiedział: - he he he chyba ktos tu ma raka.
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 U mnie wogóle nie padało jak już meteorologicznie piszemy
jarko Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 od matecznego aż do wieliczki było mokro koło 14.00, a teraz przez suche stawy przeszła delikatna chmurka z deszczem
siemian Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 a w bielsku wlasnie wyszło sloneczko... :>
jarko Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Burza w NH widok z mojego balkonu :gwizdanie:
rtocki Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Bry wszystkim Ale k... mam kaca i łeb mnie napier.... :wallbash: To ciesz sie ze tylko leb... :gwizdanie: Hehe... fajny spoiler U mnie po Muszynie jezdzi podobny Co za ludzie... Skad oni to biora... Z przykrością stwierdzam, że jest to burak podkarpacki, już parę razy go widziałem, ma również za***iste spinery-tylko troszkę się zacinają i kręcą jakby miały czkawkę, i tzw. dyfuzor przypominający bronę, prowadzony przez bliskiego krewnego Leppero często w towarzystwie lodziary, mam nawet jeszcze foto tej bryki, koło lokalu Slawqa zresztą
Rekomendowane odpowiedzi