KERCZI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Jarko. Przemian i reszta dzieki Cuber ale rozgrzeszony ;p
marcin j Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 WITAM MAM PYTANIE CZY KTOŚ Z KOLEGÓW ,,WŁADCY PIERŚCIENI,, MA LAPKA I ZŁĄCZE DIAGNOSTYCZNE NA SPOCIE ..??? CHCIAŁEM SIĘ PRZEDSTAWIĆ I ZAPREZENTOWAĆ MÓJ NOWY NABYTEK POJAWIĘ SIĘ NA PEWNO NA PARKINGU. POZDRO zapewne ktoś bedzie miał.
jarko Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Wstawać żule. pytanie do chłopców z władzy; orientujących się jak działa forum. Jeśli miałem zapełnioną skrzynkę PW to ktoś chcąc mi wysłać PW dostawał jakiś komunikat?, czy podobnie jak ja ni chu...? wyświetla się komunikat że odbiorca ma pełną skrzynkę i nie da się wysłać PW [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 13:06_________________________________________________ Jarko. Przemian i reszta dzieki Cuber ale rozgrzeszony ;p moja kuwa głowa [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 13:08_________________________________________________ czy ja Cie wczoraj widziałem
PABLO Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Hmmm musiało mi się coś przyśnić A czy ja was widziałem bo cholera nie wiem czy mi się śniło czy nie
Cuber Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 WITAM MAM PYTANIE CZY KTOŚ Z KOLEGÓW ,,WŁADCY PIERŚCIENI,, MA LAPKA I ZŁĄCZE DIAGNOSTYCZNE NA SPOCIE ..??? CHCIAŁEM SIĘ PRZEDSTAWIĆ I ZAPREZENTOWAĆ MÓJ NOWY NABYTEK POJAWIĘ SIĘ NA PEWNO NA PARKINGU. POZDRO zapraszamy Panowie , sorry za nie obecnosc wczoraj ale podobno w pewnym wieku priorytety sie zmieniają :gwizdanie: all
jarko Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Hmmm musiało mi się coś przyśnić A czy ja was widziałem bo cholera nie wiem czy mi się śniło czy nie To Ty też byłeś wczoraj Panowie , sorry za nie obecnosc wczoraj ale podobno w pewnym wieku priorytety sie zmieniają :gwizdanie: jeszcze mi rok został
siemian Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NpEmNbkDWKE[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 14:51_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=5MeiwLLZjDo[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 14:58_________________________________________________o ja pier.... obadajcie to sobie...
ykk Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 http://motoryzacja.interia.pl/galerie/imprezy/tuning-show-w-krakowie/zdjecie/duze,1033071[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 15:50_________________________________________________12 zdjecie wymiata..
jarko Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 widziałem wczoraj na alejach, nawet jakoś sie to prezentowało :gwizdanie: BTW jedyne co mi sie podoba w tych autach to CA
ozi_wells Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Mnie sie nie podoba nic z tych laminatów i pseudo szybkich i wściekłych. Ogólnie dramat, wieś tańczy i śpiewa.
Muskel1 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Mnie sie nie podoba nic z tych laminatów i pseudo szybkich i wściekłych. Ogólnie dramat, wieś tańczy i śpiewa. Niektore paskudy wygladaja jak Star Trek - The Next Generation Gdzie tu estetyka Grille takie ze przechodzac po pasach na druga strone jezdni musisz sie obawiac czy cie nie wessaja
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Panowie , sorry za nie obecnosc wczoraj ale podobno w pewnym wieku priorytety sie zmieniają :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 nie zamaco [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 22:14_________________________________________________siemian fajne linki [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 22:28_________________________________________________aa miło było poznać nowych, zapraszamy co niedzielę
rtocki Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Dzięki za spota, no jak się podku... po drodze. Od Tarnowa do RZ są prawie cały czas remonty i jest tylko kilka miejsc z dwoma pasami gdzie łatwo wyprzedzić i jakaś cholerna snuja niedorobioną alfą 156 2.0 na jednym z takich pyrkał 150 pod górkę lewym pasem mimo że cały czas mu migałem i trąbiłem. Rejstracja KPR - co to za miejscowość? w d*pę tam mieszkają jacyś niedorobieni typu sam nie mogę a innym nie dam?, wydymałem go w końcu prawym pasem bo te paździerze pod górkę to w ogóle nie jadą , ale to już nie pierwszy raz z tymi rejstracjami trafiam jakiegoś buraczka ćwikłowego.
Rekomendowane odpowiedzi