Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Oooo widze ze panowie imprezowicze juz sie pojawili cos slabo bylo jak juz wytrzezwieliscie
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 A ja sie tak w drodze powrotnej zagubilem ze masakra heheheh
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Hehee ale mnie suszylo strasznie na vodeczke hehehehe :slina:
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Adi wez ty kurfa takich rzeczy nie pokazuj.!!!!! Pierwsze co pomyslalem to : Jezus Maria!! :( Az mnie w gardle scisnelo jak latwo mozna stracic zycie Nawet niechce myslec co "jeszcze" czul kierowca skutera Skasuj ten chory film!!
mega13 Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Sokol nie moge wyslac do Ciebie PW bo jakis limit nie puszcza, chooj. wie o co mu chodz, mam jeszcze nie zarejestrowane auto ale będe chciał coś wykombinować i podjechać żeby się rozliczyć bo nie lubię mieć długów.
themOn Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Max byłem, tylko żeś za wcześnie pojechał
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Max byłem, tylko żeś za wcześnie pojechał No to mowie ze pozniej musiales dojechac No niestety musialem jechac Jak zawsze zreszta
rtocki Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 No widzę, że większość przeżyła eskimoskiego spota (żałuję że nie mogłem). Ale, ale a gdzie cuber? Coście z nim zrobili?
rex Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Ale, ale a gdzie cuber? Coście z nim zrobili? Cuberos albo jeszcze odpoczywa albo już w drodze. W każdym bądź razie, jak sam się zobowiązał - na spota dotrze
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Hehe przypomnialo mi sie jak wczoraj docieralem na stacje Orlena Wjezdzam na stacje i widze chyba ze A4 wyjezdzaja ze stacji , ale zatrzymalem sie porozgladalem po stacji , nie widze ich , dzownie do Cubrowatego , "wyjechalismy juz" , mowie to zwolnijcie deczko to was dogonie, "my jedziemy na tempomacie 130km/h" , takze spoko" . No to gaz w podloge i rura , jade caly czas 170-180km/h i ni hu hu , mowie do Pabla no chyba w piz*zie 130km/h . Dojezdzam na stacje a , cuber mowi ze sie wk***iali jak tak wolno jechali i nie wytrzymali
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Pany trzeżwijcie szybko bo spocik o 17:00
Gość Murzyn Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 mnie nie bedzie nie ten tydzien co jestem
Cuber Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Opublikowano 17 Lutego 2008 Kurde jestem :th: kuruje sie , widzimy sie na spocie :th:
Gość trueogre Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 , ja też dziś odpuszczam spocika Murzynku, leczę się w jedyny możliwy sposób poza tym, przeglądam fotki i przyznam....... a zresztą :polew:
Rekomendowane odpowiedzi