Gość trueogre Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Longinus - ladnie Cuber - dobrze ze zyjesz Org juz zapomniem za dużo masełka :polew:
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Ile gruby dziś puści w Celtiku?? Ja stawiam ze 2
longinus Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Ile gruby dziś puści w Celtiku?? Ja stawiam ze 2 na razie już jedną mu zapakowali... już 2:1[br]Dopisany: 20 Luty 2008, 21:24 _________________________________________________ Longinus - ladnie :gwizdanie: tylko ładnie?? po prostu
Gość trueogre Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 dobry meczyk jak na razie, barca coś jeszcze wrzuci moim zdaniem
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 I mamy przerwe. Oj wpadną bramki jeszcze :>
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Ile gruby dziś puści w Celtiku?? Ja stawiam ze 2 na razie już jedną mu zapakowali... już 2:1[br]Dopisany: 20 Luty 2008, 21:24 _________________________________________________ Longinus - ladnie :gwizdanie: tylko ładnie?? po prostu no slicznie wyglada z wymi pomalowanymi dokladkami
rex Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Barca puta! Real puta! Solo y Siempre Rojiblancos!
rex Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Barca ku.wa! Real ku.wa! Tylko i Zawsze Czerwono-Biali!
rex Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Barca ku.wa! Real ku.wa! Tylko i Zawsze Czerwono-Biali! :polew: :polew: a łyżka na to niemożliwe :gwizdanie: Cóż adi, pojedź kiedyś do Madrytu (centrum czy też obrzeża), krzyknij Real - życzę powodzenia :polew:
rex Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Cóż adi, pojedź kiedyś do Madrytu (centrum czy też obrzeża), krzyknij Real - życzę powodzenia :polew: jak się wybiorę to wezmę Twoje słowa pod uwagę trochę chcę jeszcze pożyć Madryt to dość specyficzne miasto pod tym względem. Centrum : Atleti Obrzeża: Atleti Dzielnice bogatsze: Real Kastylia: Real Ogólnie Atleti ma duuuużo bardziej hardcorowych kibiców niż Królewscy. Real kiedyś miał swoje UltraSur, ale teraz to już bardziej mit niż coś konkretnego Podobnie jak z większością ekip w Hiszpanii (może oprócz Atleti i Athleticu Bilbao). Zresztą, w samej Barcelonie przez 5 dni łaziłem w koszulce Atletico (fakt, centrum i miejsca turystyczne), ale nawet się na mnie nikt krzywo nie patrzył. Powiem więcej, na mecz Barcy poszedłem w koszulce Atleti
longinus Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 dokładki to mam pomalowane odkąd go kupiłem w zeszłym roku... :gwizdanie: coś kolega mało uważa na spotach...
Cuber Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 heh panowie widze komentarze odnosnie naszego grubaska.... ale co chłop miał zrobić? mając takich wspaniałych obrońców przed sobą.... żenua celtic... mecz całkiem fajny longinus wszytsko ok ale uważam ze troszke jednak kominy masz za duże..... jaka grubosc?
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 dokładki to mam pomalowane odkąd go kupiłem w zeszłym roku... :gwizdanie: coś kolega mało uważa na spotach... no widze ze zarcik sie nie udal
Rekomendowane odpowiedzi