Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 mały, malutki lansik na kazimierz... :gwizdanie: :th:
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale cisza wszyscy wybyli, czy co???? Ja lans przed kompem , piwko, chipsy.... :>
Gość rob Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale cisza wszyscy wybyli, czy co???? Ja lans przed kompem , piwko, chipsy.... :> można powiedzieć szaleństwo, Ty masz wolną chwilę
Gość trueogre Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale cisza wszyscy wybyli, czy co???? Ja lans przed kompem , piwko, chipsy.... :> też mam lans na sofie najpierw meczyk MU 5:1, teraz lostów będę ogladał
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 najpierw meczyk MU 5:1, teraz lostów będę ogladał i nie zaprosiłeś na meczyk........ ;(
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 można powiedzieć szaleństwo, Ty masz wolną chwilę Tak, wreszcie w domku, a nie w terenie. Kurde chce powtórzyc zabawe w Wiśle, fajnie nam się piło rob i inni rok temu. :)Ale cały czas wyjazd jest pod znakiem ?????
Tukan Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 można powiedzieć szaleństwo, Ty masz wolną chwilę Tak, wreszcie w domku, a nie w terenie. Kurde chce powtórzyc zabawe w Wiśle, fajnie nam się piło rob i inni rok temu. :)Ale cały czas wyjazd jest pod znakiem ????? Napewno Ci sie uda dotrzec,chetnie sie z Toba napije Góralu :th: i reszta AA
Gość trueogre Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 najpierw meczyk MU 5:1, teraz lostów będę ogladał i nie zaprosiłeś na meczyk........ ;( drzwi zawsze otwarte nie musisz mieć specjalnego zaproszenia
Tukan Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 najpierw meczyk MU 5:1, teraz lostów będę ogladał i nie zaprosiłeś na meczyk........ ;( drzwi zawsze otwarte Uwazaj zeby Ci nie ukradli
Gość trueogre Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 najpierw meczyk MU 5:1, teraz lostów będę ogladał i nie zaprosiłeś na meczyk........ ;( drzwi zawsze otwarte Uwazaj zeby Ci nie ukradli popatrz na podpis kto pilnuje :gwizdanie: :gwizdanie: a nie jest sama :naughty:
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 Ogr wez coś z tym podpisem zrób bo sie na sam widok boje......
Gość rob Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale cały czas wyjazd jest pod znakiem ????? nie żartuj, człowieku widzimy się w Wiśle
Tukan Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 najpierw meczyk MU 5:1, teraz lostów będę ogladał i nie zaprosiłeś na meczyk........ ;( drzwi zawsze otwarte Uwazaj zeby Ci nie ukradli popatrz na podpis kto pilnuje :gwizdanie: :gwizdanie: a nie jest sama :naughty: No tak super,Wezmiesz na spota kiedys,chetnie bym ogladnol takie cuda A propo miales mi zrobic fotki gekonka i wezywkow :gwizdanie:[br]Dopisany: Luty 23, 2008, 08:39:39 _________________________________________________ Ogr wez coś z tym podpisem zrób bo sie na sam widok boje...... Malo wrazliwy na piekno jestes
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 N`castle-Man Utd - mistrzostwo jak nie lubie tego gogusia C.R to jeśli można opisac jego grę to kosmos
jarko Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ech, był Kazimierz, a teraz domuś, kompuś i chipsy... [br]Dopisany: 23 Luty 2008, 20:59 _________________________________________________taki lansik...
Gość trueogre Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ogr wez coś z tym podpisem zrób bo sie na sam widok boje...... ty wiesz że niestety nie ma się już czego bać ;( N`castle-Man Utd - mistrzostwo jak nie lubie tego gogusia C.R to jeśli można opisac jego grę to kosmos a ja uwielbiam i jego i jego grę, jest the best No tak super,Wezmiesz na spota kiedys,chetnie bym ogladnol takie cuda A propo miales mi zrobic fotki gekonka i wezywkow :gwizdanie: tu masz link do kilku moich fotek, trochę mojego zwierzyńca i parę innych http://plfoto.com/szukaj.html nie chce wpuścić bez logowania na moje konto, ale wpisz w szukaj "trueogre" i wyskoczą 3 strony moich fotek
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 http://ca.youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w&feature=related
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale cały czas wyjazd jest pod znakiem ????? nie żartuj, człowieku widzimy się w Wiśle Musze jechać , bo mnie trafi jak opuszcze ;( ;( ;([br]Dopisany: 23 Luty 2008, 21:21 _________________________________________________ ech, był Kazimierz, a teraz domuś, kompuś i chipsy... [br]Dopisany: 23 Luty 2008, 20:59 _________________________________________________taki lansik... A gdzie piwko??? :>
jarko Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Musze jechać , bo mnie trafi jak opuszcze ;( ;( ;([br]Dopisany: 23 Luty 2008, 21:21 _________________________________________________ ech, był Kazimierz, a teraz domuś, kompuś i chipsy... [br]Dopisany: 23 Luty 2008, 20:59 _________________________________________________taki lansik... A gdzie piwko??? :> soczek pomarańczowy
Rekomendowane odpowiedzi