KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 no to moze i ja sie skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siemaaaa Jarko Jak tam magnesy dla mnie, pamiętasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siemaaaa Jarko Jak tam magnesy dla mnie, pamiętasz Tak tak, Kerczi ma już po dwa magnetyzery dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 zaznajomie sie z grą i chętnie powalcze [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 00:14_________________________________________________a gdzie jest po 119 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siemaaaa Jarko Jak tam magnesy dla mnie, pamiętasz Tak tak, Kerczi ma już po dwa magnetyzery dla każdego Pingvin proszę, nie mierz Nas swoją miarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 wlasnie Chlopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 , może Cuber się dołączy może może , dzis zakupiłem FIFA10 i ciupie na PS3 ps. Pablo dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Pablo miałes strasznie być na spocie :gwizdanie: ...Pablo szkoda slow... Byłem chwilkę ale musiałem szybko uciekać niestety.. Kurcze coraz większe zaległości mam [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 02:01_________________________________________________ , może Cuber się dołączy może może , dzis zakupiłem FIFA10 i ciupie na PS3 ps. Pablo dzieki No problem, zawsze zostanie i będzie na dobrą flachę Również podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 aaaa , zapomniałem ... Pawle Sz. zwanym potocznie PabloGT , PabloV6 lub po prostu Pablo dzięki za załatwienie sporego rabatu na sprzęt Obiecuję w zamian za to nie dogryzać Ci w całym 2009 roku Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 aaaa , zapomniałem ... Pawle Sz. zwanym potocznie PabloGT , PabloV6 lub po prostu Pablo dzięki za załatwienie sporego rabatu na sprzęt Obiecuję w zamian za to nie dogryzać Ci w całym 2009 roku Dzięki jak trwoga to do Pabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 nie , bez tego też bym kupił poza tym jemu wpadło w obrót więc jest ok. powinien mi coś odpalić jeszcze ze swojej prowizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 powinien mi coś odpalić jeszcze ze swojej prowizji no w sumie racja, Pablo to wiesz ja tez chce Twoją prowizje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 powinien mi coś odpalić jeszcze ze swojej prowizji no w sumie racja, Pablo to wiesz ja tez chce Twoją prowizje nie odda nam mówił mi że kupuje jakieś wypasione LEDy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 zapraszam do zagłosowania http://www.a4-klub.pl/smf/propozycja_dlugopisu_ankieta-t109152.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 all. powinien mi coś odpalić jeszcze ze swojej prowizji no w sumie racja, Pablo to wiesz ja tez chce Twoją prowizje Za Fifę nie mam żadnej prowizji bo to nie mój dział Trzeniu... działa jeszcze mikro wieża :?: Dzisiaj wyciąłem kata, wstawiłem rurkę + plecionkę (złączkę) i założony ori końcowy tłumik do 2.6 i jest miazga jak by 20KM przybyło, szybko reaguje na gaz i co najważniejsze nie jest głośny dopiero jak się włączy V-ka to :kox: Do napisania późnym wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanceS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam pięknie kolegów z Małopolski i nie tylko. Jestem nowy w tym gronie , aczkolwiek już potrzebuje waszej pomocy. Czy zgodziłby się ktoś odczytać w mojej kody błędów? Mam kilka problemów, a auto niedawno kupione... Ale to już po nowym roku... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam pięknie kolegów z Małopolski i nie tylko. Jestem nowy w tym gronie , aczkolwiek już potrzebuje waszej pomocy. Czy zgodziłby się ktoś odczytać w mojej kody błędów? Mam kilka problemów, a auto niedawno kupione... Ale to już po nowym roku... Pozdrawiam Proponuje podjechac na spota w niedziele do Galeri Kazimierz,poznasz kolegów i napewno sie ktos znajdzie z kompem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi