ykk Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A ja teraz wróciłem z miasta i podjarany jak dziecko że znów ten paździoch jeżdzi Gdyby ktoś chciał coś robić układem wydechowym to mam namiary na gościa, który pracuje w zakładzie obok carrefoura w czyżynach, ale oczywiście nie tam odbywa się robota bo ma już swój zakład dla "prywatnych klientów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A ja teraz wróciłem z miasta i podjarany jak dziecko że znów ten paździoch jeżdzi Gdyby ktoś chciał coś robić układem wydechowym to mam namiary na gościa, który pracuje w zakładzie obok carrefoura w czyżynach, ale oczywiście nie tam odbywa się robota bo ma już swój zakład dla "prywatnych klientów" Znam ich kilku tam :gwizdanie: Darka i Piotrka ktory działa przed Zielonkami ( Themon juz go poznał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A ja teraz wróciłem z miasta i podjarany jak dziecko że znów ten paździoch jeżdzi Gdyby ktoś chciał coś robić układem wydechowym to mam namiary na gościa, który pracuje w zakładzie obok carrefoura w czyżynach, ale oczywiście nie tam odbywa się robota bo ma już swój zakład dla "prywatnych klientów" Znam ich kilku tam :gwizdanie: Darka i Piotrka ktory działa przed Zielonkami ( Themon juz go poznał ) A to pewnie jego koledzy bo ja mówię o tym co ma swój zakład w łęgu [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 02:04_________________________________________________Ok miłej nocki bo trza wstać do pracy o 7:00 ostatni raz w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Idzcie na avatara kto nie byl fajna bajka gasim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Idzcie na avatara kto nie byl fajna bajka gasim. dawno nie byłem na takim dobrym filmie efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Muszę się pochwalić że od wczoraj od 17:00 jadę na epapierosie i do tej pory nie zapaliłem normalnego nie jest to ,to samo ale da się wytrzymać ... no i nie śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Muszę się pochwalić że od wczoraj od 17:00 jadę na epapierosie i do tej pory nie zapaliłem normalnego nie jest to ,to samo ale da się wytrzymać ... no i nie śmierdzi ..........jeszcze se diesla zagazuj i już wiem wszystko............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanceS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ile kosztuje ta zabawa z e-papierosami? I nie ma dymu? To nie ma zabawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ile kosztuje ta zabawa z e-papierosami? I nie ma dymu? To nie ma zabawy... zależy od modelu , jest dym ale nie śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 hmmm ja rzucam ale jak osiągne wiek chrsytusowy :gwizdanie: all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 hmmm ja rzucam ale jak osiągne wiek chrsytusowy :gwizdanie: powiem tak , byłem sceptycznie nastawiony do tego ale jestem miło zaskoczony. Jedna lipa to raz dziennie trzeba ładować , no ale są 2 baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 hmmm ja rzucam ale jak osiągne wiek chrsytusowy :gwizdanie: powiem tak , byłem sceptycznie nastawiony do tego ale jestem miło zaskoczony. Jedna lipa to raz dziennie trzeba ładować , no ale są 2 baterie. czego jeszcze nie wymyslą ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 hmmm ja rzucam ale jak osiągne wiek chrsytusowy :gwizdanie: powiem tak , byłem sceptycznie nastawiony do tego ale jestem miło zaskoczony. Jedna lipa to raz dziennie trzeba ładować , no ale są 2 baterie. dla mnie najgorsze jest nie palenie przy kawie i wódce ;( reszta moze by obleciała a ze kawa codziennie x 3 + wódka okazjonalnie to moze byc ciezko ale spoko mam jeszcze 3 lata przed soba palenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Muszę się pochwalić że od wczoraj od 17:00 jadę na epapierosie i do tej pory nie zapaliłem normalnego nie jest to ,to samo ale da się wytrzymać ... no i nie śmierdzi :polew: Nie do wiary jak ......... :polew: moda z warszawy przyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Cuberos, zapodaj nicka na PSN'ie. Zagramy w Fifke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 hmmmm na PeSie jesio nie mam :gwizdanie: ale wiczorową porą sie pewnie to zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Trzeniu dziękuje i przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi