ykk Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Odsniezcie jutro Krakow na moj przyjazd jakis czerwony dywanik tez by sie przydal..
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 co tu taka cisza? :gwizdanie: nawet nie ma z kim zagrać w COD
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 jak to nie ma ? Ja własnie wróciłem z imienin tesciowej
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak to nie ma ? Ja własnie wróciłem z imienin tesciowej taaa , i będziesz se po stopach strzelał [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:28_________________________________________________ ja tez moge zagrac Ty też wróciłeś od teściowej?
boseron Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 co sie stało ze nikt sie nie zegnał jeszcze aha i chciałem sie jeszcze pochwalić ze wczoraj widziałem sie z ogrem a dzis z sokołem....... to tak zeby wszyscy to widzieli i wiedzieli ze tak było...... mysle ze nie kazdy zrozumie o co mi chodzi........
jarko Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jarko kasuje podobno 180zł za km :polew: Dlatego coś mi wspominał ostatnio że na wakacje będzie B8 3.0 TDI Q w Avancie Pier***i idę tam robić :polew: Jarko http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7518504,Uwaga__90_zl_za_kilometr_pseudotaksowka.html To stary beton jest, byli taksiarze... Tego z palio często widuje pod dworcem głównym, na przystanku tramwajowym. Ten w audi po Hucie czasami pomyka. Jeszcze widziałem kolesia na os. Uroczym - auto w stylu amerykańskiego krążownika, jakiś chrysler voyager czy cuś. W odpowiedzi na te podróby icar zmienia oklejenie, ma bardziej być widoczne logo firmy
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 08:24_________________________________________________ PABLO a gdzie jedziesz Raczej do kogo
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 08:47_________________________________________________ co sie stało ze nikt sie nie zegnał jeszcze aha i chciałem sie jeszcze pochwalić ze wczoraj widziałem sie z ogrem a dzis z sokołem....... to tak zeby wszyscy to widzieli i wiedzieli ze tak było...... potwierdzam, choć warunki spotkania średnio miłe
noran Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dzień dobry [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 09:33_________________________________________________ To stary beton jest, byli taksiarze... Nikt im nie wpieprzył?
jarko Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 To stary beton jest, byli taksiarze... Nikt im nie wpieprzył? Nie słyszałem, ale niestety prawo jest po ich stronie... Pewnie zasłaniają się policją na każdym kroku... Ja ich jednak podziwiam za odwagę :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co sie stało ze nikt sie nie zegnał jeszcze aha i chciałem sie jeszcze pochwalić ze wczoraj widziałem sie z ogrem a dzis z sokołem....... to tak zeby wszyscy to widzieli i wiedzieli ze tak było...... mysle ze nie kazdy zrozumie o co mi chodzi........ :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Piotrek, kupiłes juz aparat ? a odpalasz czasami GG? tak , z 4 dni temu
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 rzadko no to fajnie, zadowolony ? jaki obiektyw w końcu ?
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 rzadko no to fajnie, zadowolony ? jaki obiektyw w końcu ? Uczę się Nikon D5000 18-105VR
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wrzuć potem jakies fotki chciałem zobaczyc jakie to zdjecia robi
Rekomendowane odpowiedzi