jarko Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 O Jarko Jarko trudna decyzja a ja myślę że i tak kupisz Opla Opla już mam, kupować nie muszę. I albo przy nim zostanę, albo właśnie zmienię na coś innego Propozycji jest sporo, a myślę o tym już ze dwa miesiące
Wąski Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 O Jarko Jarko trudna decyzja a ja myślę że i tak kupisz Opla Opla już mam, kupować nie muszę. I albo przy nim zostanę, albo właśnie zmienię na coś innego Propozycji jest sporo, a myślę o tym już ze dwa miesiące nono i jeszcze ze dwa może na nowszy model
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 A co powiesz na Audi 80 do 12k kupisz fajna sztuke,tania exploatacja,niezawodne ale raczej w TDI 1z
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Jarko to nie wiem jakie kupowałeś Lamfordery ale coś jest nie teges :gwizdanie: powaznie Marek wymienił tylko raz..... I dalej bede sie upierał abyś kupił passka klient tez musi miec wygode
jarko Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 klient tez musi miec wygode Było od razu pisać o co Ci chodzi
jaco124 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemka, jak wylecze swoja 80 to wpadne do was na spocika:) no chyba ze same a4 się bujają:D
PABLO Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemka, jak wylecze swoja 80 to wpadne do was na spocika:) no chyba ze same a4 się bujają:D Wszystkie modele audi mile są widziane na spocie, do nas przyjeżdżały różne modele w tym oczywiście 80ki a od dłuższego czasu stale przyjeżdża A8 :gwizdanie:
siemian Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nawet ludzie Betami przyjeżdają bo podobno chcą na fajne auta popatrzeć...
sokolnh Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no fajne te auta szczególnie taka jedna z dwoma rurami wydechowymi, a dymi sie tylko z jednej
PABLO Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Idę w kimano na 3h i jazda na nocne upalanie V6
noran Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Odsprzedam 4 świece Beru do AJM, ATJ (zresztą chyba do wsystkich 1,9 pasują) które u mnie okazały się być dobre szczegóły na PW
noran Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 sorki myslalem ze na miejscu w Kraku łatwiej
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 sorki myslalem ze na miejscu w Kraku łatwiej no przecież masz krakowski wątek ogłoszeń , heloooooooooooooooł
sokolnh Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 sorki myslalem ze na miejscu w Kraku łatwiej masz giełde małopolską http://www.a4-klub.pl/smf/gielda_malopolska-t27981.120.html
noran Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 z tym na miejscu chodziło mi że ogłoszę w tym temacie a na spociku swieczki zmienią własciciela :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi