siemian Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Pewnie. Mnie co prawda nie będzie. Ale zapraszam Będzie można przynajmniej zobaczyć co to potrafi. Ja jak narazie porównywałem tylko w salonie
Wąski Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Pablo / Siemian załatwiajcie takie rzeczy sobie przez gg, jeszcze raz i polecą kropy............... Ale jakie załatwianie rzeczy? Poprostu zwróciłem uwage... Czy wywiązała się jakaś dyskusja, bądz wymiana postów?? Nie wydaje mi się... Więc przemyśl coś zamin napiszesz... Moderator wie co pisze [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 10:33_________________________________________________ Witam wszystkich. Czy na spociku będzie mile widziany Seat Exeo ? Całość oparta na B7. Pewnie że tak
Cuber Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam wszystkich. Czy na spociku będzie mile widziany Seat Exeo ? Całość oparta na B7. siemka zapraszamy na spociki ps. Exeo środek ma z Cabrio a dokaldniej mówiąc górną część deski rozdzielczej
david_n Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Dobry :hi: pozdrowka z lotniska w swidniku..
Tukan Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Takiemu to dobrze,lata sobie patrzy z góry na innych człowiek ptak
david_n Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie jest tak fajnie jak sie wydaje :gwizdanie: to sa zawody. A w tej mgle ciezko bedzie cokolwiek znalesc
Cuber Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie jest tak fajnie jak sie wydaje :gwizdanie: to sa zawody. A w tej mgle ciezko bedzie cokolwiek znalesc powodzenia i uważaj na kominy
Wąski Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie jest tak fajnie jak sie wydaje :gwizdanie: to sa zawody. A w tej mgle ciezko bedzie cokolwiek znalesc powodzenia i uważaj na kominy to lataj a nie pisz
david_n Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 d*pa blada pogoda nie pozwolila polatac wiec idziemy pic moze jutro sie uda..
zieluch Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Siema krakusy Wąski kiedyś się interesowałeś możesz zobaczyć MP http://www.osm-rc.pl/portal/competitions/143
Wąski Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Siema krakusy Wąski kiedyś się interesowałeś możesz zobaczyć MP http://www.osm-rc.pl/portal/competitions/143 podjadę
sedi Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 koledzy,mam pytanko bo musze owinąc tą magiczną taśemką rolete w moim Avancie bo skrzypi i szukam nigdzie nie moge jej znalesc,wie ktoś gdzie mozna kupic i jak to sie nazywa? (ja szukam takiej niby materiałowej) z góry wielkie dzięki
jarko Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Ja sobie gąbeczką na taśmie podkleiłem i święty spokój
Wąski Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 koledzy,mam pytanko bo musze owinąc tą magiczną taśemką rolete w moim Avancie bo skrzypi i szukam nigdzie nie moge jej znalesc,wie ktoś gdzie mozna kupic i jak to sie nazywa? (ja szukam takiej niby materiałowej) z góry wielkie dzięki w Castoramie np .
zieluch Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Siema krakusy Wąski kiedyś się interesowałeś możesz zobaczyć MP http://www.osm-rc.pl/portal/competitions/143 podjadę Możemy się umowić bo j tez ja kibic tylko podjadę bo już nie startuję
sedi Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 koledzy,mam pytanko bo musze owinąc tą magiczną taśemką rolete w moim Avancie bo skrzypi i szukam nigdzie nie moge jej znalesc,wie ktoś gdzie mozna kupic i jak to sie nazywa? (ja szukam takiej niby materiałowej) z góry wielkie dzięki w Castoramie np . no właśnie byłem w OBI i cisza a na jakim dziale w Casto i jak sie nazywa?
Muskel1 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Siemka Krakusy, gdzie jest w Krakowie kino 3D?
Rekomendowane odpowiedzi