lukaszg8 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie jak cos to moge pokombinować cos z obrazkiem spotowym skoro ten juz nie aktualny tylko czy macie juz jakaś koncepcje czy użyc własnej wyobrazni ?
Wąski Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie jak cos to moge pokombinować cos z obrazkiem spotowym skoro ten juz nie aktualny tylko czy macie juz jakaś koncepcje czy użyc własnej wyobrazni ? chodziło i termin ale możesz zawsze coś zaproponować ?
Gość PrZeMiAn Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 :kox: :kox: Specjalnie dla Davida zróbmy spoty na Rybitwach heheheheheh
david_n Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 :kox: :kox: Specjalnie dla Davida zróbmy spoty na Rybitwach heheheheheh Szczerze? Moze byc powiem wam ze spodziewalem sie czegos w uj gorszego jesli chodzi o komfort
PABLO Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 :kox: :kox: Specjalnie dla Davida zróbmy spoty na Rybitwach heheheheheh Szczerze? Moze byc powiem wam ze spodziewalem sie czegos w uj gorszego jesli chodzi o komfort No teraz inne auto Ja tak samo myślałem że będzie duuużo gorszy komfort po przesiadce z 16" na 19" a jest znośnie
nex Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 no jest ok tylko trzeba się ograniczyć z V i bardzo uważać na dziury teraz. Nie wiem co wam sie upierniczyło z wozem drabiniastym . Nie robie żadnych zawiasów nie mam zajawki jak wy dokładać do auta 100tys zł a później sprzedawać . Poza tym prześwit wcale nie jest taki duży ~~. Jutro zrobię lepsze foty
PABLO Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 no jest ok tylko trzeba się ograniczyć z V i bardzo uważać na dziury teraz. Nie wiem co wam sie upierniczyło z wozem drabiniastym . Nie robie żadnych zawiasów nie mam zajawki jak wy dokładać do auta 100tys zł a później sprzedawać . Poza tym prześwit wcale nie jest taki duży ~~. Jutro zrobię lepsze foty Przyjedź na spota po świętach do obczaimy in live. I jak pierwsze kilometry jechałeś po przesiadce bo ja jeździłem jak żółw z obawy że zaraz wjadę w dziurę dopiero później zacząłem w miarę normalnie jeździć ale dziś pod halą jednej dziury nie zauważyłem i przyp.. konkretnie to myślałem że plomba mi wyleciała z zęba Po oblookaniu koła wszystko ok Ty masz przynajmniej troszkę większy profil bo 40
nex Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 nie przyjadę bo pracuje w przyszłym tygodniu na popołudniu 13-21. Jak by były w niedziele to bym zawitał
Gość TrueOgre Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie małe OT, - pochwalę się – dostałem awans i w tym momencie buduję swój zespół, a że stara zasada mówi, że konkretni polecają konkretnych, to gdyby ktoś z waszych znajomych szukał pracy dajcie znać, oczywiście chodzi o ludzi którzy mogliby się do tego nadawać. Tak naprawdę nie muszą to być osoby z jakimś doświadczeniem czy z wiedzą ekonomiczną (sami szkolimy, mamy nagrodzony przez „Parkiet” system szkoleń i certyfikatów), wystarczy żeby były entuzjastyczne i komunikatywne Będę Wam wdzięczny za pomoc i jakieś namiary end of OT
ykk Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie małe OT, - pochwalę się – dostałem awans i w tym momencie buduję swój zespół, a że stara zasada mówi, że konkretni polecają konkretnych, to gdyby ktoś z waszych znajomych szukał pracy dajcie znać, oczywiście chodzi o ludzi którzy mogliby się do tego nadawać. Tak naprawdę nie muszą to być osoby z jakimś doświadczeniem czy z wiedzą ekonomiczną (sami szkolimy, mamy nagrodzony przez „Parkiet” system szkoleń i certyfikatów), wystarczy żeby były entuzjastyczne i komunikatywne Będę Wam wdzięczny za pomoc i jakieś namiary end of OT Graty
nex Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 I jak pierwsze kilometry jechałeś po przesiadce bo ja jeździłem jak żółw z obawy że zaraz wjadę w dziurę dopiero później zacząłem w miarę normalnie jeździć Ja kupiłem 18 tylko dlatego że teraz mało jeżdżę bo wcześniej robiłem do pracy do 100km dziennie, a teraz mam stałą prace niecały 1km od domu tak że mogę sobie na takie pozwolić bo zamiast 30-40k / rok, będę robił może 7 . W innym wypadku bym kupił 16 tzn nie zmieniał.
nex Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 PABLO Ty piszesz ciągle do mnie na gg?? Jak masz nowy numer gg to mi nie dochodzą wiadomości bo mam stare. Widzę tylko że ktoś próbuje się skontaktować z numeru wyższego niz 1700000 którego nie obsługuje moje gg
Wąski Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Panowie małe OT, - pochwalę się – dostałem awans i w tym momencie buduję swój zespół, a że stara zasada mówi, że konkretni polecają konkretnych, to gdyby ktoś z waszych znajomych szukał pracy dajcie znać, oczywiście chodzi o ludzi którzy mogliby się do tego nadawać. Tak naprawdę nie muszą to być osoby z jakimś doświadczeniem czy z wiedzą ekonomiczną (sami szkolimy, mamy nagrodzony przez „Parkiet” system szkoleń i certyfikatów), wystarczy żeby były entuzjastyczne i komunikatywne Będę Wam wdzięczny za pomoc i jakieś namiary end of OT Graty
Rekomendowane odpowiedzi