Gość trueogre Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Na jakies mocniejsze efekty za tydzien nie liczylabym na Waszym miejscu, mysle ze po Wisle wiekszosc bedzie "niewyspana", a niektorzy nawet jeszcze niecalkiem "świeży" ________________________________________________________ Dorota na kaca najlepszy jest ruch :naughty:poza tym od niedzieli rano do poniedziałku wieczorem jest tyle czasu :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 poza tym od niedzieli rano do poniedziałku wieczorem jest tyle czasu ja tam zwykle jeszcze niedziele potrafilam efektywnie wykorzystac a jesli komus przyjdzie ochota zrobic powtorke z rozrywki, zwlaszcza ze czesc bedzie z kierowcami (kierowniczkami) zapewne ______________________________ Dorota
mega13 Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Murzynku HDI Asekuracja. I taką opinię wystawił chłop który z Orlenu wyjeżdżał pod prąd i jechał zakopianką bez świateł po 18- to jest jakaś parodia taki chłop zajmuje się szkodami komunikacyjnymi.
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Bierz swojego rzeczoznawce i dajesz do sadu. Nie ma sensu chyba sie bawic w odwolania. HDI szybciutko wymiekka
mega13 Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Bierz swojego rzeczoznawce i dajesz do sadu. Nie ma sensu chyba sie bawic w odwolania. HDI szybciutko wymiekka Skąd takiego wytrzasnąć?? I jakie koszta orientacyjne?? Gadałem z Brynią jej tata ma kuknąć na to pismo co mi przyszło i coś doradzić.
longinus Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Murzyn szkoda że dzisiaj nie widziałeś Rexa grał w jeansach bo zapomniał spodenek :decayed: on ostatnio ma spore problemy z pamięcią... moje diody Cuberowi 2 tydzień zostawia...
Cuber Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 Widze ze nie tylko Ja mam zajob w robocie.... ;( szlak mnie trafi zaraz
Gość trueogre Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Widze ze nie tylko Ja mam zajob w robocie.... ;( szlak mnie trafi zaraz to the club
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Pracowac chlopaki, pracowac na smalczyk :> Praca czyni wolnym, a juz niedlugo sobie porzadnie odbijecie __________________________________ Dorota
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ja-ale wirtualnie jak na razie W piatek sobie w realu Ja musze sie tak realy odstresowac _____________________________________ Dorota
Cuber Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 W piatek sobie w realu Ja musze sie tak realy odstresowac oj Dorotko podrinkujemy w Piatek podrinkujemy :gwizdanie: :th:
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Cuberku, ale nie robimy powtorki z Zatora, czyzby ? ______________________________ Dorota
Cuber Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 Cuberku, ale nie robimy powtorki z Zatora, czyzby ? ______________________________ Dorota jak nie jak tak
schiller Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 BARDZO WAŻNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZIMOWEGO ZLOTU W WISLE TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ
Cuber Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 Trzeniek dasz rade podjechac pod Decathlon ok 19-30....wiadomo po co :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 tak , przyjadę z Grzeskiem Themon też będzie
Cuber Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 tak , przyjadę z Grzeskiem Themon też będzie OK
Gość rob Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 W piatek sobie w realu Ja musze sie tak realy odstresowac oj Dorotko podrinkujemy w Piatek podrinkujemy :gwizdanie: :th: już się nie mogę doczekać
Rekomendowane odpowiedzi