FANTOMAS Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Będzie coś dzisiaj na Bora czy święto? wybiera się ktoś ?
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Będzie coś dzisiaj na Bora czy święto? wybiera się ktoś ? Jak tylko nie popada to pewnie tak Pytanie czy ktoś będzie - nie wiadomo Dzisiaj święto więc każdy wczoraj pewnie zakupił % i mrozi
FANTOMAS Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Będzie coś dzisiaj na Bora czy święto? wybiera się ktoś ? Jak tylko nie popada to pewnie tak Pytanie czy ktoś będzie - nie wiadomo Dzisiaj święto więc każdy wczoraj pewnie zakupił % i mrozi Czyli jak nie zaniesie się na deszcz to będziesz ?
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Będzie coś dzisiaj na Bora czy święto? wybiera się ktoś ? Jak tylko nie popada to pewnie tak Pytanie czy ktoś będzie - nie wiadomo Dzisiaj święto więc każdy wczoraj pewnie zakupił % i mrozi Czyli jak nie zaniesie się na deszcz to będziesz ? Nie - ja niestety mrożę od wczoraj:)
FANTOMAS Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Będzie coś dzisiaj na Bora czy święto? wybiera się ktoś ? Jak tylko nie popada to pewnie tak Pytanie czy ktoś będzie - nie wiadomo Dzisiaj święto więc każdy wczoraj pewnie zakupił % i mrozi Czyli jak nie zaniesie się na deszcz to będziesz ? Nie - ja niestety mrożę od wczoraj:) To uważaj żebyś sobie czegoś nie odmroził
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Cuber proszę, chciałeś dużą różnicę i takie samo wyposażenie to masz . Nawet felgi takie same :D avant: http://moto.allegro.pl/item1056491780_audi_a4_2003_1_9_tdi_130km_sliczna_niepowtarzalna.html Widzę ze nie zrozumiałeś tego co napisałem abyś nie pokazywał skrajności :gwizdanie: dlaczego nie dałes w takim razie np. tego sedana dla porównania z tym Avantem? Sedan http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13429583[/url] Avant http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13480588 Jedyne co to jest mniejszy wybór sedanów a co za tym idzie znależienie fajnego egzemplarza jest nieco trudniejsze ale to nie znaczy że sedan czy avant tak samo wyposażony będzie miał jak to napisałeś duuużą różnice w cenie :gwizdanie: bo może być zdecydowanie odwrotnie Kończę ten temat bo i tak nie zrozumiesz o co Mi chodzi i się upierasz przy Swoich jak dla mnie mylnych teoriach.To że sedanów jest mniej nie oznacza wcale że są droższe! Bo tak samo jak i sedan tak samo i Avant zadbany bedzie w praktycznie identycznych pieniądzach.
PABLO Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 o kurczę mogłem nie poruszać tego tematu bo widzę że ładna się tu zrobiła dyskusja które droższe
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 o kurczę mogłem nie poruszać tego tematu bo widzę że ładna się tu zrobiła dyskusja które droższe Pablo, nie chodzi które droższe itd itp Chodzi że nie koniecznie Avant w tym samym wyposażeniu itd musi być tańszy niż sedan ps. Koniec tematu bo to i tak bezsensu ps. i Tak Cabriolet jest najdroższy w danym modelu i roku
PABLO Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No Cabriolet to już w ogóle inna półka w takich pieniądzach to można kupić ładną B7ke
PABLO Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja może podjadę na chwile na Bora jak skończę oglądać Sex'a w kinie :decayed:
david_n Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 siemanko ludzie zaplacilem dzis 400NOK czyli jakies 200PLN za zalatanie dziury w oponie
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 dziś to chyba wszyscy piją dokładnie wczoraj wyszedłem na jedno piwo i przeciągneło sie do 4 nad ranem odnośnie tematu o sedanach i avantach dodam tylko na koniec ze tak naprawde cena jest uzależniona tylko i wyłącznie od sprzedającego i myśle ze jest prównywalna dla samochodów o podobnych parametrach technicznych i podobnego rocznika z podobnym wyposażeniem.
imelvis Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 nie wiem czy widzieliscie te reklamy, dobre :>
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 reklama Merca daje rade ps. Kerczi dzięki za zimną wyborową
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ziomki. W końcu po pracy Karol dzięki za kawkę, postawiła mnie na nogi
Rekomendowane odpowiedzi