siemian Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie no Tomcio wiem. Przecież się śmieje
zieluch Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 dobrze miałem na myśli lekko dobrze do naprawy
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 :hi: A gdzie ty się podziewasz robaczku ? Starzy cię zesłali na platformę wiertniczą w Norwegii za kiepską maturę [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:23_________________________________________________Coś dla Siemianka szeroki front rezania fura z piekła rodem http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?lang=pl&id=131902291&pageNumber=1&tabNumber=2
KERCZI Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ty ale jaja...to ta sama wypozyczalnia Wujka...
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opis jest rozwalający "wszystko ze skóry"
zieluch Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opis jest rozwalający "wszystko ze skóry" Zapomieli dodać naturalnej , bo mogli by się zieloni przyczepić
Wąski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Karol szukam autka 5-8 tyś cos fajnego [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:37_________________________________________________ :hi: A gdzie ty się podziewasz robaczku ? Starzy cię zesłali na platformę wiertniczą w Norwegii za kiepską maturę [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:23_________________________________________________Coś dla Siemianka szeroki front rezania fura z piekła rodem http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?lang=pl&id=131902291&pageNumber=1&tabNumber=2 ale cena OK i nie ma tragedii dokładki 15 tyś i OK
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 trzeba mieć ułańską fantazję żeby sobie zapodać taki kolor do takiej fury http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?lang=pl&id=131899775&pageNumber=1&tabNumber=2
KERCZI Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Siena - w idealnym stanie przebieg ori 28000km
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Karol szukam autka 5-8 tyś cos fajnego [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:37_________________________________________________ :hi: A gdzie ty się podziewasz robaczku ? Starzy cię zesłali na platformę wiertniczą w Norwegii za kiepską maturę [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:23_________________________________________________Coś dla Siemianka szeroki front rezania fura z piekła rodem http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?lang=pl&id=131902291&pageNumber=1&tabNumber=2 ale cena OK i nie ma tragedii dokładki 15 tyś i OK Nie no zgadza się dach do odcięcia i widać że cały dookoła lakier nic nie odbarwony więc może się uda dachem tylko obgonić i całym nowym wnętrzem przebieg malutki auto będzie jak malina jak go tylko chłopaki z Wielkopolski łykną bo oni lubią takie wyzwania za male pieniądze a po garażach mają wszystko jeszcze ciepłe z zeszłej nocy
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 0:6 to nie znowu taka lipa, ale oczywiście wymagania zawsze bardzo wysokie... My dopiero budujemy kadrę, to początek Naszej drogi. Oni jadą po puchar :gwizdanie: Chociaż wiadomo, taka lekcja jest wyjątkowo surowa... :polew: :polew: od małego to słyszę [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 08:20_________________________________________________ żenada jak zawsze, ale mnie to już bawi raczej nie można się złościć na coś co jest wiadome przecież.... ależ gorąco Grześ ciepło -ma Twój polar jak coś a ja mam gry dla Ciebie tylko czasu podjechać nie mam
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 w ten za***iście upalny dzień :heat:
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 w ten za***iście upalny dzień :heat: Cuber dzisiaj to Ci pewnie dopiero dogrzało bez dachu parę dni jazdy w taki solar i ...
KERCZI Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 oj Tomek Tomek, jednym slowem musisz teraz przytargac cabrio
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 oj Tomek Tomek, jednym slowem musisz teraz przytargac cabrio oj chyba bym się nie zdecydował może tak jak Cuber na drugie w garażu ale u nas to nadal egzotyka i z odsprzedażą trudno jako ciekawostkę powiem wam że najwięcej jest zarejestrowanych aut cabrio w Anglii szok nie przy ich pogodzie ale tak jest kiedyś czytałe taki artykuł i tak podali. Wracając do wczoraszego meczu to przypomniało mi się jak nasi po gwizdku zaczęli latać do Hiszpanów i prosić się o wymianę koszulek no totalny blamaż jak dzieciaki za cukierkami a nasz bramkarz to myślałem że zaproponuje Torresowi że mu loda zrobi jak ten mu odmówił koszulki i coś tam zaczął się wykręcać (pewnie że "drugą ma w praniu i tej mu dać nie może") nasz widać że się mało nie rozpłakał taką miał minę żenada może oni już po tych dwóch bramkach tylko o tych koszulkach myśleli
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 przypomniało mi się jak nasi po gwizdku zaczęli latać do Hiszpanów i prosić się o wymianę koszulek no totalny blamaż jak dzieciaki za cukierkami a nasz bramkarz to myślałem że zaproponuje Torresowi że mu loda zrobi jak ten mu odmówił koszulki i coś tam zaczął się wykręcać (pewnie że "drugą ma w praniu i tej mu dać nie może") nasz widać że się mało nie rozpłakał taką miał minę żenada może oni już po tych dwóch bramkach tylko o tych koszulkach myśleli dokładnie uśmiałem sie z tego nieźle , poprostu zrobili obore
boseron Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja pier.... nie wyrabiam w taką pogode a na dodatek sie klima w pracy popsuła [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 21:10_________________________________________________Kuszczak myślał ze Toress go rozpoznał a tu nic z tego..
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie tylko kuszczak, latali za nimi jak pojeba..... a mogli np. wpasc na pomysł i im powiedziec przed meczem aby dali Swoje koszulki na licytację dla Powodzian w Polsce np.
Rekomendowane odpowiedzi