Gość TrueOgre Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Ogr , słyszałeś o Józku? słyszałem _________________________________________________ [br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 10:41_________________________________________________pod galerią też jest kurtyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 [br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 11:53_________________________________________________Panowie , ma ktoś dojście do jakiegoś ducato, sprintera lub czegoś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 [br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 11:53_________________________________________________Panowie , ma ktoś dojście do jakiegoś ducato, sprintera lub czegoś podobnego? Ale co chcesz ? [br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 12:28_________________________________________________Oddali mi kasę za karty pojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 http://wyborcza.pl/1,75478,8139133,To_juz_jest_wojna_pod_krzyzem.html szok, co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 http://wyborcza.pl/1,75478,8139133,To_juz_jest_wojna_pod_krzyzem.html szok, co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy robić sekciarze i tyle..... Ogólnie to mam takie wrażenie że w PL odbywa się teraz konflikt pokoleniowy. Starzy - PIS Młodzi-PO oczywiście zachowując jakiś tam błąd statystyczny [br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 12:43_________________________________________________ [br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 11:53_________________________________________________Panowie , ma ktoś dojście do jakiegoś ducato, sprintera lub czegoś podobnego? Ale co chcesz ? podjechać po coś do Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 http://wyborcza.pl/1,75478,8139133,To_juz_jest_wojna_pod_krzyzem.html szok, co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy robić Kaczyński przed wyborami był taki.....ułozony , grzeczny i dowcipny a teraz kawał skurwy.... a sekciarze to juz przesdzaja z pilnowaniem krzyża no masakra :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 http://wyborcza.pl/1,75478,8139133,To_juz_jest_wojna_pod_krzyzem.html szok, co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy robić Kaczyński przed wyborami był taki.....ułozony , grzeczny i dowcipny a teraz kawał skurwy.... a sekciarze to juz przesdzaja z pilnowaniem krzyża no masakra :wallbash: [br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 13:03_________________________________________________ http://wyborcza.pl/1,75478,8139133,To_juz_jest_wojna_pod_krzyzem.html szok, co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy robić sekciarze i tyle..... Ogólnie to mam takie wrażenie że w PL odbywa się teraz konflikt pokoleniowy. Starzy - PIS Młodzi-PO oczywiście zachowując jakiś tam błąd statystyczny [br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 12:43_________________________________________________ [br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 11:53_________________________________________________Panowie , ma ktoś dojście do jakiegoś ducato, sprintera lub czegoś podobnego? Ale co chcesz ? podjechać po coś do Warszawy kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 dzisiaj wieczoram albo jutro rano :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 http://wyborcza.pl/1,75478,8139133,To_juz_jest_wojna_pod_krzyzem.html szok, co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy robić Kaczyński przed wyborami był taki.....ułozony , grzeczny i dowcipny a teraz kawał skurwy.... a sekciarze to juz przesdzaja z pilnowaniem krzyża no masakra :wallbash: masakra z tym kolesiem już wypowiedziałem się w wątku POLITYKA .... nie zagłębiam się w te sprawy za bardzo ale dzisiaj to już mnie wkurwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 dzisiaj wieczoram albo jutro rano :gwizdanie: k... lipa dziś jadę nad morze :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 13:21_________________________________________________http://moto.onet.pl/1619409,1,unikatowe-bmw-autem-specjalnej-troski,artykul.html?node=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 no to lipa o której wyjeżdzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Dobrze krzyż ma stać!!!!!!!!!!!! Jak by był w krk też bym pilnował :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 koledzy, ma ktoś może g-techa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 w te 38stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Trzeniu nie bądz "Pani ważniak" i podaj mi nick tego kolesia proszeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Trzeniu nie bądz "Pani ważniak" i podaj mi nick tego kolesia proszeeeeeeee złota , nie znam kolesia. Żartowałem , nie znasz mnie? Sokół coś pisał że to znajomy Pabla ale czy to prawda to ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi