irko Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 to to co ogladalem odpada, w ogole nie ma nic ciekawego w 4 butach do 70kola, jestem mocno skolowany i sam nie wiem co kupic a jutro mi przyjezdza klient po jeepa i musze drugie auto kupic, niby cos kasy jest ale to co bym chcial to zbyt drogie a te co sie mieszcza w kasie to znowu nie beda mnie cieszyc, cos na 4 buty, moze byc albo kombi albo suv, jak ktos ze znajomych ma jakies fajne autko w miere mlode w tej kasie to chetnie ogladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Porsche Cayenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imelvis Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 nowa skoda yeti zalatwie rabacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 zapomnialem dodac, ze diesla, najlepiej w automacie nie musi byc mocne aczkolwiek nie pogardze czyms powyzej 200KM, na pierwszym miejscu postawilbym CRV ale za ta kase nic ciekawego nie kupie ;( auto bedzie tez jezdzilo w dalsze trasy wiec cayenne odpada gdyz dojazd na miejsce wyszedlby mnie drozej niz tygodniowy pobyt skoda raczej odpada, nie musi mnie bardzo cieszyc to auto bo cieszy mnie biemdablju ale niekoniecznie musi mnie straszyc wygladem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 dobry wieczór a co myślicie o tym autku bo mi ostatnio strasznie chodzi po głowie, kasa nie duża , instalacja LPG więc i oszczędne i nie takie stare, ładnie wykonane, nie wiem tylko jak z awaryjnością tego modelu ale podoba mi sie linia nadwozia. Jedyny minus to opłaty bo pojemność duża no i spalanie w granicach 20l (ale gazu wiec nie jest tak tragicznie) masz auto co ma ponad 200km tylko czy te skrzynie są zadawalające chyba nie do końca.... http://moto.allegro.pl/item1155907763_jeep_grand_cheeroke_2006_3_7_gaz_sekwencja.html[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 02:10_________________________________________________Przemian ja też uwielbiam te zapiekanki na kazimierzu [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 02:11_________________________________________________Panowie powiem tak wypiłem już troche i powiem tak : czas sie wybrać w większym gronie na miasto żeby znowu sie zintegrować tylko nikt nie potrafi zorganizować wypadu i to mnie wk***ia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Trzenisław wszystkiego najlepszego stary pryku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Piotrze Trzeńku, WSZYSTKIEGO DOBREGO :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Themon , Jarko dzięki Ktoś dziś gdzieś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 ja gdzieś - czyli w pracy Panowie zakupiłem dziś felgi te o których pisałem i gośc mnie oszukał!!! miały być w stanie super bez zarysowań tak jak w aukcji allegro a przyszły porysowane, zadrapane, w stanie beznadziejnym, napisałem mu miadomość ze żadam zwrotu kasy albo dopłaty za renowacje i czekam na odpowiedz inaczej zgłaszam sprawe oficjalnie na Policji i niech sąd rozstrzyga a co. http://allegro.pl/show_item.php?item=1114540500&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. to ta aukcja uwaga na gościa. zdjęcia które umieścił a towar który wysłal masakra zupełnie co innego. pokaze Wam jakie felgi dostałem ale nie dzis bo w pracy nie wiem jak wrzucić fotke felg z dysku na forum- nie moge sie zalogować na swoim kącie na fotosik.pl bo w pracy mam blokade tej strony, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Cwaniak..: Nie biorę na siebie odpowiedzialności za uszkodzenia podczas transportu:) Założę się, że będzie się tego kurczowo trzymał. Miałem raz podobną sytuację tyle, że z telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja , dziś z Przemianem lans bans w rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja , dziś z Przemianem lans bans w rynku tacy to pożyją wiesz chico takie uszkodzenia nie powstają podczas transportu, rysy sa stare i ubytki w felgach też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgadzam się, w każdym razie życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja gdzieś - czyli w pracy Panowie zakupiłem dziś felgi te o których pisałem i gośc mnie oszukał!!! miały być w stanie super bez zarysowań tak jak w aukcji allegro a przyszły porysowane, zadrapane, w stanie beznadziejnym, napisałem mu miadomość ze żadam zwrotu kasy albo dopłaty za renowacje i czekam na odpowiedz inaczej zgłaszam sprawe oficjalnie na Policji i niech sąd rozstrzyga a co. http://allegro.pl/show_item.php?item=1114540500&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. to ta aukcja uwaga na gościa. zdjęcia które umieścił a towar który wysłal masakra zupełnie co innego. pokaze Wam jakie felgi dostałem ale nie dzis bo w pracy nie wiem jak wrzucić fotke felg z dysku na forum- nie moge sie zalogować na swoim kącie na fotosik.pl bo w pracy mam blokade tej strony, i dobrze Ci tak!!!!!!! mówiłem kupuj 18' :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja gdzieś - czyli w pracy Panowie zakupiłem dziś felgi te o których pisałem i gośc mnie oszukał!!! miały być w stanie super bez zarysowań tak jak w aukcji allegro a przyszły porysowane, zadrapane, w stanie beznadziejnym, napisałem mu miadomość ze żadam zwrotu kasy albo dopłaty za renowacje i czekam na odpowiedz inaczej zgłaszam sprawe oficjalnie na Policji i niech sąd rozstrzyga a co. http://allegro.pl/show_item.php?item=1114540500&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. to ta aukcja uwaga na gościa. zdjęcia które umieścił a towar który wysłal masakra zupełnie co innego. pokaze Wam jakie felgi dostałem ale nie dzis bo w pracy nie wiem jak wrzucić fotke felg z dysku na forum- nie moge sie zalogować na swoim kącie na fotosik.pl bo w pracy mam blokade tej strony, Boseronek a kupiłeś Je przez allegro bo coś nie widze na aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak kupiłeś poza allegro to nie masz żadnej umowy która uściśla warunki aukcji i tym samym kłopot . Boseron przykro że tak Cię oszukał. Szkoda że to około 400km bo bym chętnie z Tobą pojechał do tego frajera. Rada taka że należy licytować zawsze aukcję jak nie odbierasz osobiście, wtedy przynajmniej masz jakąś podkładkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witka Ale fart, mialem kupic te felgi na zime, Boseron jak cos nie sa bardzo tragiczne to moze sie dogadamy bo potrzebuje na zime. Trzeniek STO LAT. Pozdrowienia z Biesow i Czadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Sto lat Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imelvis Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witka Ale fart, mialem kupic te felgi na zime, Boseron jak cos nie sa bardzo tragiczne to moze sie dogadamy bo potrzebuje na zime. Trzeniek STO LAT. Pozdrowienia z Biesow i Czadow a gdzie jestes?? moje strony :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi