Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 poczta polska ? POCZTEX..... hahaha w sumie to nie jest ich wina , gosc który wysylal nie wiedzial ze jesli z małej miscinki sie wysyla to tylko do 15 stej jesli póxniej to przyjdzie przesyłka na drugi dzień :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 poczta polska ? POCZTEX..... hahaha w sumie to nie jest ich wina , gosc który wysylal nie wiedzial ze jesli z małej miscinki sie wysyla to tylko do 15 stej jesli póxniej to przyjdzie przesyłka na drugi dzień :-( No przecia to jest oczywista oczywistosc i to "na faktach" hyhyhyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ma ktoś pomysła na coś w stylu dystansów do A4 B6 bo kumpel założył 17 i teraz jego Audi wygląda jak kolej wąskotorowa, fele spod Leona GT i wpadły do środka :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ma ktoś pomysła na coś w stylu dystansów do A4 B6 bo kumpel założył 17 i teraz jego Audi wygląda jak kolej wąskotorowa, fele spod Leona GT i wpadły do środka :shocked: hmmm, cos w stylu dystansów, ale żeby to nie były dystanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 jakie ma ET ten Twój kolega ? niech kupi dystanse 20 mm i po sprawie przód np. 18 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 jakby kogoś interesowało: Memoriał JP II Miejsce: Kraków - Łagiewniki 05.04 parking ul. Motarskiego przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego Start : godz. 10.00 Zapraszamy wszystkie kluby i miłośników motoryzacji na Tuning Zlot poświęcony pamięci Ojca Świętego Jana Pawła II Plan zlotu: 10.00 spotkanie na parkingu 11.00 msza święta, złożenie kwiatów od uczestników Zlotu 12.00 konkursy w kategorii: gleba, najładniejsze auto Zlotu, najlepszy układ wydechowy, najlepszy system car audio 14.00 rozdanie dyplomów i certyfikatów uczestnictwa,zakończenie 10.00 – 14.00 zachęcamy do honorowego oddania krwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Siema,Murzynek czemu masz czarny kolor nicku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Siema,Murzynek czemu masz czarny kolor nicku?? Murzynek skasował konto ;( Panowie a juz wiem czemu nic nie psizecie tak jak dawniej na forum...liczniki staneły od zliczania wiadomosci to juz olewka totalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Siema,Murzynek czemu masz czarny kolor nicku?? Murzynek skasował konto ;( Panowie a juz wiem czemu nic nie psizecie tak jak dawniej na forum...liczniki staneły od zliczania wiadomosci to juz olewka totalna spoko, ja moge cos pisac jeszcze 2,5 h siedze w robocie także zaraz coś powymyślam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Murzynek skasował konto a wiadomo dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 O kurde ;( Szkoda Murzyna...Nic nie piszemy,ja napisze znajdzcie mi uzywane kolo dwumasowe do AJM do 300zl byle sprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 O kurde ;( Szkoda Murzyna...Nic nie piszemy,ja napisze znajdzcie mi uzywane kolo dwumasowe do AJM do 300zl byle sprawne za 50 zeta Ci znajde Murzynek skasował konto a wiadomo dlaczego? skonczyła mu sie Visa i musiał wrócic na kontynent http://www.a4-klub.pl/smf/sugestie_i_uwagi/odp_prosba_murzyna_o_usuniecie_konta-t27679.0.html;msg331865#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 O kurde ;( Szkoda Murzyna...Nic nie piszemy,ja napisze znajdzcie mi uzywane kolo dwumasowe do AJM do 300zl byle sprawne za 50 zeta Ci znajde Murzynek skasował konto a wiadomo dlaczego? skonczyła mu sie Visa i musiał wrócic na kontynent http://www.a4-klub.pl/smf/sugestie_i_uwagi/odp_prosba_murzyna_o_usuniecie_konta-t27679.0.html;msg331865#new Cena ok a to juz z dwumasem Ni no powaga musze szybko cos znalesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=eGyqnl3hBS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 termin spotu w Zatorze - patrz ankieta http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/spoty_chrzanowskie_ii_wielki_spot_w_zatorze-t17154.2430.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 termin spotu w Zatorze - patrz ankieta http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/spoty_chrzanowskie_ii_wielki_spot_w_zatorze-t17154.2430.html Ja już głosowałem _________________________________________________ wszystkich po dłuższej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witaj OGROWATY duuużo nie stracięłs bo tu cisza... a w szyscy mówili ze nie zalezy im na licznikach w zlocikach i spocikach MAD MAX co jest z serwerem MOH AA ?? moze zrobisz reaktywacje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 juz nie moha zagrajmy w coś innego, no chyba ze jakies ulepszenia wprowadzic, jakies nowe bronie czy coś a co wy powiecie na quake'a 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 hmmmm a moze FIFA 08 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 hmmmm a moze FIFA 08 ?? w 10 osób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi