Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 w 10 osób to gramy w Poniedziałki na kurdwanowie no np. w 10 robimy lige kazdy z kazdym sobie gra ...mecz rewanz itd itp
jarko Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Witam No jakby Wam czasami chętnych na tą Fifkę brakowało to ja czasami wieczorkami mogę dołączyć Tylko niech mi ktoś instalki załatwi, ot chociażby w niedzielę na spocika...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 dla przypomnienia http://j-klimek.ovh.org/
jarko Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 dla przypomnienia http://j-klimek.ovh.org/ no powiem Ci że mojej córci się bardzo podobało :> szczególnie ten wokal :>
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 Jarko z tego co pamietam to by pograc na sieci trzeba miec ORI FIFKE
rtocki Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Póki forum się jeszcze trzyma , ogłaszam wszem i wobec: CUBER JESTEŚ WIELKI!, Jeszcze raz dzięki. To nie żadna szydera, aluzja itp.
Tukan Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 CUBER JESTEŚ WIELKI nic nowego Zadna nowosc
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 rtocki => spoko , jesli co jeszcze bedzie potrzebne to daj cynka załatwimy ( żonka bardzo sympatyczna :gwizdanie: )
rtocki Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 rtocki => spoko , jesli co jeszcze bedzie potrzebne to daj cynka załatwimy ( żonka bardzo sympatyczna :gwizdanie: ) Niedługo będzie wolna, dobrze zarabia, w miarę młoda (28 lat)... tylko marudzi strasznie itd
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 rtocki => spoko , jesli co jeszcze bedzie potrzebne to daj cynka załatwimy ( żonka bardzo sympatyczna :gwizdanie: ) Niedługo będzie wolna, dobrze zarabia, w miarę młoda (28 lat)... tylko marudzi strasznie itd osz kur.. :shocked: :decayed: :polew: :polew:
Gość rob Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Niedługo będzie wolna, dobrze zarabia, w miarę młoda (28 lat)... tylko marudzi strasznie itd tylko brać
Gość trueogre Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 rtocki => spoko , jesli co jeszcze bedzie potrzebne to daj cynka załatwimy ( żonka bardzo sympatyczna :gwizdanie: ) Niedługo będzie wolna, dobrze zarabia, w miarę młoda (28 lat)... tylko marudzi strasznie itd osz kur.. :shocked: :decayed: :polew: :polew: j/w :polew:
Cabson Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 rtocki => spoko , jesli co jeszcze bedzie potrzebne to daj cynka załatwimy ( żonka bardzo sympatyczna :gwizdanie: ) Niedługo będzie wolna, dobrze zarabia, w miarę młoda (28 lat)... tylko marudzi strasznie itd Ale to nie ten dzial, sprzedaj jest gdzie indziej Swoja droga 28-ki faktycznie nudza
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 rtocki => spoko , jesli co jeszcze bedzie potrzebne to daj cynka załatwimy ( żonka bardzo sympatyczna :gwizdanie: ) Niedługo będzie wolna, dobrze zarabia, w miarę młoda (28 lat)... tylko marudzi strasznie itd widze że gustujesz w starszych
rex Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Niedługo będzie wolna, dobrze zarabia, w miarę młoda (28 lat)... tylko marudzi strasznie itd tylko brać Teraz to już nie wiem czyj post lepszy :polew:
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 zone trzyma sie krótko , najwyzej 3-4 lata :polew:
rtocki Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 rtocki => spoko , jesli co jeszcze bedzie potrzebne to daj cynka załatwimy ( żonka bardzo sympatyczna :gwizdanie: ) Niedługo będzie wolna, dobrze zarabia, w miarę młoda (28 lat)... tylko marudzi strasznie itd widze że gustujesz w starszych No właśnie na odwrót, jak ją brałem to jeszcze ćwiartki nie miała, czas na nowy model (B"x"), może znów z jasnym (blond) kolorem nadwozia?
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 No właśnie na odwrót, jak ją brałem to jeszcze ćwiartki nie miała, czas na nowy model (B"x") Ty stary zbok jestes to po tobie nie biore
Rekomendowane odpowiedzi