siemian Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Tomcio czemu zniemiłeś nick?? Tamten był lepszy... aczkolwiek żaden szału nie robi.... ale cóż nie każdy może być siemianem... :decayed:
FANTOMAS Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Tomcio czemu zniemiłeś nick?? Tamten był lepszy... aczkolwiek żaden szału nie robi.... ale cóż nie każdy może być siemianem... :decayed: Pamiętaj stagnacja zabija każdy związek dlatego trzeba zmieniać figury partnerki i nick-i Wiem , wiem nie każdemu obwodnice stawiają żeby mógł sprawdzić czy na nowych stabilizatoorach da się na nią wjechać przy 220km/h myślę że powinni postawić przy wjazdach na tą obwodnicę znaki "UWAGA SIEMIANowóz" A jaki nick na tobie robi wrażenie
siemian Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A jaki nick na tobie robi wrażenie MÓJ
gruszka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 a ja wczoraj byłem pod carrefourem i kontrolowal mnie Pan Władza
FANTOMAS Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A jaki nick na tobie robi wrażenie MÓJ No to mnie zaskoczyłeś :gwizdanie: "Codziennie budzę sie przystojniejszy, ale dzis to juz przesadzilem..." taaaa...... mów mi narcyz[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 16:13_________________________________________________ a ja wczoraj byłem pod carrefourem i kontrolowal mnie Pan Władza i co im zatańczyłeś :gwizdanie:
nex Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 i co im zatańczyłeś :gwizdanie: to co siemian im zawsze tańczy
gruszka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 i co im zatańczyłeś :gwizdanie: to co siemian im zawsze tańczy Coś w ten deseń
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 a ja wczoraj byłem pod carrefourem i kontrolowal mnie Pan Władza
gruszka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 a ja wczoraj byłem pod carrefourem i kontrolowal mnie Pan Władza Dzieńks Robert
FANTOMAS Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Coś w ten deseń No to zrobiłeś na nich wrażenie jak Cię punktowali ? Czarna mamba tez była w jury ?
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 a ja wczoraj byłem pod carrefourem i kontrolowal mnie Pan Władza a ja stałem na BP 2h aż sobie pojechali , nie chciałem na bezczela pchać obok nich żeby kawałek dalej wystartować
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zatrzymali znowu 60 dowodów ale i tak wszyscy nie odpuszczą
Horas91 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zatrzymali znowu 60 dowodów ale i tak wszyscy nie odpuszczą Ja nie w temacie, jakieś akcje robią bo...? się ścigają jeśli dobrze myślę... Ktoś z forum się pojawił?
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 W niedzielę to raczej wszystko pozamykane będzie, więc jak na zakupy to dziś lub sobota
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 W niedzielę to raczej wszystko pozamykane będzie, więc jak na zakupy to dziś lub sobota Dokładnie w sobote jest wszystko zamknięte nawet MM
siemian Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 W niedzielę to raczej wszystko pozamykane będzie, więc jak na zakupy to dziś lub sobota Dokładnie w sobote jest wszystko zamknięte nawet MM chyba w niedziele...
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 W niedzielę to raczej wszystko pozamykane będzie, więc jak na zakupy to dziś lub sobota Dokładnie w sobote jest wszystko zamknięte nawet MM chyba w niedziele... O cholera ale się walnołem Za duży mam ruch dzisiaj w MM, tak w Niedziele jest wszystko zamknięte
gruszka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Coś w ten deseń No to zrobiłeś na nich wrażenie jak Cię punktowali ? Czarna mamba tez była w jury ? 2 osobowe jury w składzie pan władza i niebieski kolega jego nadinspektor
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 wieczorową porą pora rozpocząć szalony weekend
Rekomendowane odpowiedzi