Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Tukan wlasnie o to mi chodzilo zaraz "nie bedzie niczego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Albo beda ale bez oprawy muzycznej jak kilka lat temu,jak sie hala zawalila....Ale to juz nie ta atmosfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Znajomi klną bo studniówki pod znakiem zapytania stoją.. wiekszość ma studniówki w sobote wieczorem a Ci co mają w pt to mają już odwołane.. Czemu żałoba nie odwołuje sesji ? Przydałoby sie na sobote.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 widzieliscie jaka jest bidna paleta barw w B8?? Nie ma jaspergreen czyli pistacjowego http://www.a4.audi.pl/html/popup.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Kurcze musz esprawdzic jaki mam kolor JA u siebie...To jest na wlepce w bagazniku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 powinno byc ale nie wiem czy jest sens u Ciebie sprawdzac, bo zobaczysz, ze kiedys byl rózowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 powinno byc ale nie wiem czy jest sens u Ciebie sprawdzac, bo zobaczysz, ze kiedys byl rózowy Buhahaha Zebys sie nie zdziwil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 wrzuc ta wlepke czy vin, rozkodujemy Ci auto (moze jeszcze którys vindecoder dziala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ej no a nie powicie m że jest się z czego cieszyć zginęło 20 osób ale ile rodzin bez bliskich.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Juz sobie rozkodowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 i co Ci wyszlo?? Mega - cieszyc sie nie ma z czego, ale nie popadajmy w paranoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Poszlo na PW nie bede t robic smietnika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 a słyszeliscie co nasz prezydent wspaniały powiedział: " składam rodzinom wyrazy najgorszego współczucia " , ale z niego jest turbo debil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Sokol - mozna sie po nim spodziewac Tukan t jak nie w kodach to w VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zaraz zapodam fotke bo nie wiem ktory to vin [br]Dopisany: Styczeń 24, 2008, 05:09:16 _________________________________________________http://img228.imageshack.us/img228/8435/dscf4236eo5.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 LZ3S - INDIA RED PEARL EFFECT albo LZ3S - India Red Met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 to chyba troche wyblakły ten red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Bo zalatuje białą perłą Ja na początku przeczytałem : "India red meat" Czerwone indyjskie mięsko, może chodzi o kolor panierki z KFC albo coś w ten deseń http://rlock.eu/warlock/coolio/ Ja pierdziu, dostałem to od kumpla On chyba jest gejem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Indianska Czerwien Perłowa-Tylko dla wybranych..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 dobra na piłke we wtorek ja juz mam pełny samochód, także reszta w waszych rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi