irko Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Ale jak to przyjechac samochodem na spota a potem ognia w miasto i drinkować ? uderz w stol a chlor sie odezwie wypady bez picia, przeciez nikt nie mowi o drinkowaniu, chyba jest wiecej opcji niz stanie na zimnie lub picie
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 dawaj nex , nie bądz miękki wyślij to ja wkleję [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 17:33_________________________________________________ Ale jak to przyjechac samochodem na spota a potem ognia w miasto i drinkować ? uderz w stol a chlor sie odezwie wypady bez picia, przeciez nikt nie mowi o drinkowaniu, chyba jest wiecej opcji niz stanie na zimnie lub picie nie dla Cubera :decayed:
nex Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Jak Cie znam to na pewno masz już coś przygotowane Poka na PW Nie mam, teraz wychodzę i za 2 godziny mogę przygotować ale muszę mieć pewność do anty kropki NIE BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ :decayed: :decayed: Cuber ?
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ewentualnie można chlać w Ikei , Cuber po pijaku lubi taniec z szafami [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 17:34_________________________________________________ Jak Cie znam to na pewno masz już coś przygotowane Poka na PW Nie mam, teraz wychodzę i za 2 godziny mogę przygotować ale muszę mieć pewność do anty kropki to ja wkleję , jeszcze nie miałem
boseron Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 przecież nie spotujemy w Knurowie żebyśmy sie musieli skrobać po czaszkach co tu robić.... Kraków takie miasto daje duże perspektywy na zorganizowanie wolnego czasu. Fakt ze stanie całą zime na parkingu i dmuchanie w ręce nie należy do przyjemności.
jarko Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Dobra, szukałem czegoś w kinie na niedzielę ale ni ma żadnego repertuaru... To co, może gokarty :?:
irko Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 a to jedno kino w krakowie? co kilomtr jakis multiplex stoi na gokarty bym sie pisal, na kregle i flipery tez Fakt ze stanie całą zime na parkingu i dmuchanie w ręce nie należy do przyjemności. a w lecie co tam widzisz fajnego w staniu... w sumie nuda
jarko Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 a to jedno kino w krakowie? co kilomtr jakis multiplex stoi No dzięki... Powinienem się teraz obrazić Multikino, Cinema City, patrzyłem również tutaj: http://kina.krakow.pl/ Najpóźniejszy repertuar jaki znalazłem to na sobotę. EDIT Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 19:05 Co do kręgli to na Kamiennej podobno był kiedyś jakiś fajny lokal, ale ja tam nigdy nie byłem... Wie ktoś coś może więcej :?:
PABLO Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Nie no Pablo bez przesady... Nie załapałeś za bardzo o co mi chodziło... No to powiedz o co Ci chodziło bo nie widzę w tym nic wielkiego kminienia :gwizdanie: Najlepsza dla mnie opcja jest w plazie i nie musimy przecież ubierać tych bucików i grać w kręgle tylko można posiedzieć i sie czegoś napić przy bilardzie, np coli bo nie namawiam do jazdy po pijaku
jarko Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Pablo, na kręgle czy bilard można iść a nie żeby tam co tydzień przez całą zimę przesiadywać... Poza tym wydaje mi się że w Krakowie spokojnie znajdziemy bardziej "klimatyczne" miejsca jak fantasy park...
sokolnh Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 śnieg spadnie i na placyk http://www.joemonster.org/filmy/28370/Maklowicz_o_Jaroslawie_Kaczynskim
PABLO Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Pablo, na kręgle czy bilard można iść a nie żeby tam co tydzień przez całą zimę przesiadywać... Poza tym wydaje mi się że w Krakowie spokojnie znajdziemy bardziej "klimatyczne" miejsca jak fantasy park... Nie no jasne że nie co tydzień ale raz na jakiś czas tak można zrobić. Panowie jak by ktoś miał chęci do podjedzcie na spota A6klubu bo ma być duża dziś frekwencja i kila Esek. W krokusie na parkingu na górze o 20:00[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 19:31_________________________________________________Bieniek coś taki inny w kolorze
irko Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Najlepsza dla mnie opcja jest w plazie i nie musimy przecież ubierać tych bucików i grać w kręgle bez bucikow to pier...le nie jade dojazd do plazy 8zl, gra w kregle 30zl, zobaczyc Trzenka w tych wypasionych bucikach-bezcenne
PABLO Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Najlepsza dla mnie opcja jest w plazie i nie musimy przecież ubierać tych bucików i grać w kręgle bez bucikow to pier...le nie jade dojazd do plazy 8zl, gra w kregle 30zl, zobaczyc Trzenka w tych wypasionych bucikach-bezcenne :polew:
boseron Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 są fajne kręgle w hotelu wilga 3 tory i spokój mozna pogadać..... grałem tam raz. barek też jest
nimskrk Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 są fajne kręgle w hotelu wilga 3 tory i spokój mozna pogadać..... grałem tam raz. barek też jest mhm raczej 2 tory no chyba ze sie cosik zmienilo nie dawno mozna tez zagrac w bilarda i Panie za barem tez calkiem sympatyczne
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 w sumie na karty też bym się przeszedł
Rekomendowane odpowiedzi