ykk Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kolega miał ostatnio przyjemność zaparkować swoim 1.9TDI przy takiej V10 A co to za przyjemnosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kolega miał ostatnio przyjemność zaparkować swoim 1.9TDI przy takiej V10 A co to za przyjemnosc? Taka że mógł się na nią spuścić jeśli się tak głupio pytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kolega miał ostatnio przyjemność zaparkować swoim 1.9TDI przy takiej V10 A co to za przyjemnosc? Taka że mógł się na nią spuścić jeśli się tak głupio pytasz dlatego taka biała ? to chyba we dwóch musieliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kolega miał ostatnio przyjemność zaparkować swoim 1.9TDI przy takiej V10 A co to za przyjemnosc? Taka że mógł się na nią spuścić jeśli się tak głupio pytasz dlatego taka biała ? to chyba we dwóch musieliscie Mnie tam nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Czyli miales przyjemnosc ogladania zdjecia, na ktorym Twoj kolega mial przyjemnosc stania kolo R8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Czyli miales przyjemnosc ogladania zdjecia, na ktorym Twoj kolega mial przyjemnosc stania kolo R8? ykk To nie dla mnie przyjemność bo siedziałem w tym R8 kiedyś, gość kupił tą V10 z salonu pod myślenicami gdzie stoją lambo i ferrari w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kolega miał ostatnio przyjemność zaparkować swoim 1.9TDI przy takiej V10 A co to za przyjemnosc? Taka że mógł się na nią spuścić jeśli się tak głupio pytasz dlatego taka biała ? to chyba we dwóch musieliscie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 R8 a cóż to za samochód, ciasny, niski, mało miejsca w środku, beznadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 R8 a cóż to za samochód, ciasny, niski, mało miejsca w środku, beznadzieja dużo pali :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 brywieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 brywieczór dopiero w środę się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 R8 a cóż to za samochód, ciasny, niski, mało miejsca w środku, beznadzieja dużo pali :gwizdanie: tylko 997 turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 R8 a cóż to za samochód, ciasny, niski, mało miejsca w środku, beznadzieja dużo pali :gwizdanie: tylko 997 turbo :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 mości Roberto odebralem afto [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 21:10_________________________________________________na Żubry jade na "K" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 R8 a cóż to za samochód, ciasny, niski, mało miejsca w środku, beznadzieja dużo pali :gwizdanie: tylko 997 turbo Mam znajomego ktory miał gt3 z 2005, a teraz kupił ta v10. Mówi że zdecydowanie audi lepiej mu sie jexdzi, szczególnie jsli chodiz o polskie drogi. Z tego co wiem takie gt3 jest tylko troszke wolniejsze niz turbina. Co do Audi mwi że czuje większa różnicę w przyspieszeniu niż jak się przesiadł do porsche z m3 Osobiście jeździłem wersją 4.2 i jeśli chodzi o osiągi jaj nie urywa tak jak z wyglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 zrobię b2 to będę objeżdżał takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 R8 a cóż to za samochód, ciasny, niski, mało miejsca w środku, beznadzieja dużo pali :gwizdanie: tylko 997 turbo Mam znajomego ktory miał gt3 z 2005, a teraz kupił ta v10. Mówi że zdecydowanie audi lepiej mu sie jexdzi, szczególnie jsli chodiz o polskie drogi. Z tego co wiem takie gt3 jest tylko troszke wolniejsze niz turbina. Co do Audi mwi że czuje większa różnicę w przyspieszeniu niż jak się przesiadł do porsche z m3 Osobiście jeździłem wersją 4.2 i jeśli chodzi o osiągi jaj nie urywa tak jak z wyglądu GT3 jest wersją na tor więc o komforcie ciężko mówića osiągi ma od turbo gorsze, w codziennej eksplatacji duzo wygodniejsze jest porsche widac cos przynajmniej w kazda strone i wyzsze jest i wezsze itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 powitać wieczorową porą zrobię b2 to będę objeżdżał takie nie zapomnij zrobić siku wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Czyli miales przyjemnosc ogladania zdjecia, na ktorym Twoj kolega mial przyjemnosc stania kolo R8? ykk To nie dla mnie przyjemność bo siedziałem w tym R8 kiedyś, gość kupił tą V10 z salonu pod myślenicami gdzie stoją lambo i ferrari w środku pewnie podszedłeś jak takie prostaczki czasem, szczena Ci opadła i zapodałeś tekstem "...jaaaa... ale fuura...a moge dotknąć... Dałby pan usiąść to jak na forum napisze.... chłopaki zzielenieją z zazdrości..." :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi