Cuber Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 ale żenua ten dzisiejszy mecz.... :gwizdanie: szkoda sie wypowiadac nawet
rtocki Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 zaproście kadrę na poniedziałek, albo do galerii
Wąski Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Panowie Witam mam pytanko czemu na moim forum nie mam tematu MAŁOPOLSKA spoty? bo tutj trafiłem prze linka....
longinus Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Panowie Witam mam pytanko czemu na moim forum nie mam tematu MAŁOPOLSKA spoty? bo tutj trafiłem prze linka.... jak nie ma jak jest??
Mad_MAX Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Heeeeeeeeeeejjjj chlopcy Wczoraj full wypas meczyk :naughty:
mega13 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Panowie Witam mam pytanko czemu na moim forum nie mam tematu MAŁOPOLSKA spoty? bo tutj trafiłem prze linka.... http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie-b83.0/ u góry strony jest ścieżka jaką przechodzisz żeby dojść tutaj.
Wąski Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Teraz już mam link do małopolski.Ale na głównej stronie forum tam gdzie są Zlociki i spoty-Nie mam Małopolski!!!!!!! i co ciekawsze nie mam w pracy i w domu od początku zarejestrowania????? Dziwiłem się tym ale...dopiero wczoraj wieczorem przy komentarzu Audi A4 B5 dostałem linka że jest spotkanie pod Krokusem,i tam był link ...... Strasznie dziwne czemu u mnie tego nie ma
Hugo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Teraz już mam link do małopolski.Ale na głównej stronie forum tam gdzie są Zlociki i spoty-Nie mam Małopolski!!!!!!! i co ciekawsze nie mam w pracy i w domu od początku zarejestrowania????? Dziwiłem się tym ale...dopiero wczoraj wieczorem przy komentarzu Audi A4 B5 dostałem linka że jest spotkanie pod Krokusem,i tam był link ...... Strasznie dziwne czemu u mnie tego nie ma Teraz już widzisz wszystko.W profilu w zakładce "Ignore Boards Preferences" miałeś odznaczone "Małopolskie" i dlatego nie widziałeś tego działu
Wąski Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Dziękuję bardzo Prezesie.Już wszystko działa....takie to proste jak się wie.
Hugo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Dziękuję bardzo Prezesie. :notworthy:Już wszystko działa....takie to proste jak się wie. Nie ma sprawy
Mad_MAX Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Dziękuję bardzo Prezesie. :notworthy:Już wszystko działa....takie to proste jak się wie. Nie ma sprawy Hmmm a ja nie widze dzialu "Tylko dla Moderatorow" :polew:
Hugo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Dziękuję bardzo Prezesie. :notworthy:Już wszystko działa....takie to proste jak się wie. Nie ma sprawy Hmmm a ja nie widze dzialu "Tylko dla Moderatorow" :polew: Hahhahahha może też masz włączone ignorowanie
mega13 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Woow sam prezes interweniował , prezesowi się chyba u nas podoba bo coraz częściej odwiedza małopolskie.... :tongue4: :tongue4:
Hugo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Woow sam prezes interweniował , prezesowi się chyba u nas podoba bo coraz częściej odwiedza małopolskie.... :tongue4: :tongue4: Jak tylko mam chwilę to latam po wątkach spocikowych i patrzę co się dzieje na spocikach
mega13 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Dziękuję bardzo Prezesie. :notworthy:Już wszystko działa....takie to proste jak się wie. Nie ma sprawy Hmmm a ja nie widze dzialu "Tylko dla Moderatorow" :polew: Hahhahahha może też masz włączone ignorowanie To nie to, tyle razy mu mówiłem żeby nie pił alkoholu metylowego....
Cuber Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Woow sam prezes interweniował , prezesowi się chyba u nas podoba bo coraz częściej odwiedza małopolskie.... :tongue4: :tongue4: Jak tylko mam chwilę to latam po wątkach spocikowych i patrzę co się dzieje na spocikach U Nas zawsze jest wesoło bry wszystkim Maxiu o meczy to ty mi lepiej nic nie mów bo na samą mysl jest mi nie dobrze
poziek Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 TIAAA... pograli nasi... coś ten Kraków pechowy :naughty:
Hugo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Hhahahahah mecz rewelacja Kibice śpiewali : "Polacy , co wy robicie" , a piłkarze śpiewali : "Nic się nie stało , naprawdę nic sie nie stało"
Cuber Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 TIAAA... pograli nasi... coś ten Kraków pechowy :naughty: odezwał sie zakompleksiony WAWIAK !!! :polew:
poziek Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 TIAAA... pograli nasi... coś ten Kraków pechowy :naughty: odezwał sie zakompleksiony WAWIAK !!! :polew: Nie mieszkam w Wawie Mieszkam na wsi Może dlatego lepiej mi niektorymi dogadać
Rekomendowane odpowiedzi