Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale żenua ten dzisiejszy mecz.... :gwizdanie: szkoda sie wypowiadac nawet

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie Witam mam pytanko czemu na moim forum nie mam tematu MAŁOPOLSKA spoty? :)

bo tutj trafiłem prze linka....

Opublikowano

Panowie Witam mam pytanko czemu na moim forum nie mam tematu MAŁOPOLSKA spoty? :)

:shocked:

jak nie ma jak jest??

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie-b83.0/ u góry strony jest ścieżka jaką przechodzisz żeby dojść tutaj.

Opublikowano

Teraz już mam link do małopolski.Ale na głównej stronie forum tam gdzie są Zlociki i spoty-Nie mam Małopolski!!!!!!! i co ciekawsze nie mam w pracy i w domu od początku zarejestrowania?????

Dziwiłem się tym ale...dopiero wczoraj wieczorem przy komentarzu Audi A4 B5 dostałem linka że jest spotkanie pod Krokusem,i tam był link ......

Strasznie dziwne czemu u mnie tego nie ma :(

Opublikowano

Teraz już mam link do małopolski.Ale na głównej stronie forum tam gdzie są Zlociki i spoty-Nie mam Małopolski!!!!!!! i co ciekawsze nie mam w pracy i w domu od początku zarejestrowania?????

Dziwiłem się tym ale...dopiero wczoraj wieczorem przy komentarzu Audi A4 B5 dostałem linka że jest spotkanie pod Krokusem,i tam był link ......

Strasznie dziwne czemu u mnie tego nie ma :(

Teraz już widzisz wszystko.W profilu w zakładce "Ignore Boards Preferences" miałeś odznaczone "Małopolskie" i dlatego nie widziałeś tego działu

Opublikowano

Dziękuję bardzo Prezesie.Już wszystko działa....takie to proste jak się wie. :)

Opublikowano

Dziękuję bardzo Prezesie. :notworthy:Już wszystko działa....takie to proste jak się wie. :)

Nie ma sprawy :wink4:

Opublikowano

Dziękuję bardzo Prezesie. :notworthy:Już wszystko działa....takie to proste jak się wie. :)

Hmmm a ja nie widze dzialu "Tylko dla Moderatorow" :mysli::polew: :polew:

Opublikowano

Hahhahahha może też masz włączone ignorowanie :polew:

Opublikowano

Woow sam prezes interweniował :wink4:, prezesowi się chyba u nas podoba bo coraz częściej odwiedza małopolskie.... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Woow sam prezes interweniował :wink4:, prezesowi się chyba u nas podoba bo coraz częściej odwiedza małopolskie.... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Jak tylko mam chwilę to latam po wątkach spocikowych i patrzę co się dzieje na spocikach :wink4:

Opublikowano

Hahhahahha może też masz włączone ignorowanie :polew:

To nie to, tyle razy mu mówiłem żeby nie pił alkoholu metylowego....

Opublikowano

Jak tylko mam chwilę to latam po wątkach spocikowych i patrzę co się dzieje na spocikach :wink4:

U Nas zawsze jest wesoło :kox:

bry wszystkim :hi:

Maxiu o meczy to ty mi lepiej nic nie mów bo na samą mysl jest mi nie dobrze :sick3:

Opublikowano

TIAAA... pograli nasi...

coś ten Kraków pechowy :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Hhahahahah mecz rewelacja :polew: Kibice śpiewali : "Polacy , co wy robicie" , a piłkarze śpiewali : "Nic się nie stało , naprawdę nic sie nie stało"

Opublikowano

TIAAA... pograli nasi...

odezwał sie zakompleksiony WAWIAK !!! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

TIAAA... pograli nasi...

odezwał sie zakompleksiony WAWIAK !!! :polew: :polew: :polew:

Nie mieszkam w Wawie :tongue4: Mieszkam na wsi :decayed: Może dlatego lepiej mi niektorymi dogadać :polew::tongue4::polew::tongue4::polew: