Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Własnie wróciłem z myjni , ku.... ile mam rys na aucie od tego odgarnywania śniegu :shocked: ;( nowe odpryski , klapa tylnia masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 poleci polerka na wiosnę i będzie dobrze ;-) PS: Gdzie myją w takim mrozie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 PS: Gdzie myją w takim mrozie ? Wszędzie CleanPark na ul.Dauna ( Wola Duchacka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 dlatego ja w zimie nie myje czekam na temperatury dodatnie współczucia ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 dlatego ja w zimie nie myje czekam na temperatury dodatnie współczucia ;( spoko , nie jest tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jarko znajdą sie u Ciebie jeszcze dwie rameczki klubowe bo b6 poszła z ramkami ( w b7 z przodu też jest ramka bo nie pamiętam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jarko znajdą sie u Ciebie jeszcze dwie rameczki klubowe bo b6 poszła z ramkami ( w b7 z przodu też jest ramka bo nie pamiętam ) Powinieneś mieć nakładke plastikowa która sciagasz , montujesz tablice ,później nakładkę i po sprawie masz fotkę jak było u mnie , ale fakt że były równiez ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jak Jarko nie znajdzie to ja ostatnio brałem dwa komplety w tym jeden w razie W na zapas ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 oki dzieki za wjaśnienie Cub , jakby Jarko nie miał to sie zgłosze Ogr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 spoko, nie ma sprawy - moją żonę już ta leżąca ramka denerwuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Koledzy jakby komuś przydarzył się taki wypadek jak mi (próba kradzieży samochodu) czego nikomu nie życzę, to polecam gościa Leszek Sowiński firma Kluczyk (Zamki samochodowe, stacyjki - Awaryjne otwieranie) ul. Malborska 93a Kraków Tel.: 0 608 43 40 00 przyjeżdża do klienta w moim przypadku w 15 minut odpalił mi samochód, później musiałem zostawić u niego samochód na parę godzin i zamek w drzwiach oraz stacyjka wymieniona i wszystko za 400 zł pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 dobrze wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Koledzy jakby komuś przydarzył się taki wypadek jak mi (próba kradzieży samochodu) czego nikomu nie życzę, to polecam gościa Leszek Sowiński firma Kluczyk (Zamki samochodowe, stacyjki - Awaryjne otwieranie) ul. Malborska 93a Kraków Tel.: 0 608 43 40 00 przyjeżdża do klienta w moim przypadku w 15 minut odpalił mi samochód, później musiałem zostawić u niego samochód na parę godzin i zamek w drzwiach oraz stacyjka wymieniona i wszystko za 400 zł pozdrawiam No przeciez wiadomo o nim już od dawien dawna i jest dość znaną osobą w Krakowie:cool1: Przemianowi odpalal auto i naprawiał stacyjke po próbie kradziezy to samo Zieluchowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ogólnie to wczoraj po raz pierwszy jechałem samochodem, a kluczyk miałem w ręce , a gasiłem go śrubokrętem Koledzy jakby komuś przydarzył się taki wypadek jak mi (próba kradzieży samochodu) czego nikomu nie życzę, to polecam gościa Leszek Sowiński firma Kluczyk (Zamki samochodowe, stacyjki - Awaryjne otwieranie) ul. Malborska 93a Kraków Tel.: 0 608 43 40 00 przyjeżdża do klienta w moim przypadku w 15 minut odpalił mi samochód, później musiałem zostawić u niego samochód na parę godzin i zamek w drzwiach oraz stacyjka wymieniona i wszystko za 400 zł pozdrawiam No przeciez wiadomo o nim już od dawien dawna i jest dość znaną osobą w Krakowie Przemianowi odpalal auto i naprawiał stacyjke po próbie kradziezy to samo Zieluchowi ale jak pytałem o fachowca po kradzieży to nikt mi go tu nie polecił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ogólnie to wczoraj po raz pierwszy jechałem samochodem, a kluczyk miałem w ręce , a gasiłem go śrubokrętem Koledzy jakby komuś przydarzył się taki wypadek jak mi (próba kradzieży samochodu) czego nikomu nie życzę, to polecam gościa Leszek Sowiński firma Kluczyk (Zamki samochodowe, stacyjki - Awaryjne otwieranie) ul. Malborska 93a Kraków Tel.: 0 608 43 40 00 przyjeżdża do klienta w moim przypadku w 15 minut odpalił mi samochód, później musiałem zostawić u niego samochód na parę godzin i zamek w drzwiach oraz stacyjka wymieniona i wszystko za 400 zł pozdrawiam No przeciez wiadomo o nim już od dawien dawna i jest dość znaną osobą w Krakowie Przemianowi odpalal auto i naprawiał stacyjke po próbie kradziezy to samo Zieluchowi ale jak pytałem o fachowca po kradzieży to nikt mi go tu nie polecił bo pytałeś w środe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 hmmm jak to nie, miałes napisane gosc na malborskiej Nie chce mi sie postów wertowac do tyłu ale było o tym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ale będzie ciepełko w nocy -22 Ciekawe czy odpali bo przy -14 odpalił od kopa a stał z 4dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 farciarz ;-) Koledzy macie może jakiegoś znajomego lakiernika ? Kupiłem zderzak z S4 i potrzebuję go pomalować. Przy okazji może bym też maznął przednią dokładkę zderzaka i listwy drzwiowe. Ilę Cię wyniósł zderzak i czy kupiłeś kompletny??? tylny tylny ;-) znasz jakiegoś lakiernika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 farciarz ;-) Koledzy macie może jakiegoś znajomego lakiernika ? Kupiłem zderzak z S4 i potrzebuję go pomalować. Przy okazji może bym też maznął przednią dokładkę zderzaka i listwy drzwiowe. Ilę Cię wyniósł zderzak i czy kupiłeś kompletny??? tylny tylny ;-) znasz jakiegoś lakiernika ? Na centralnej przy komisie samochodowym podobno gość dobrze lakieruje, znajomy tam ostatnio honde civic zostawiał i jest zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no jak całe auto to oni wolą ;-) ponoć marudzą strasznie przy pojedynczych elementach :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi