gruszka Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no jak całe auto to oni wolą ;-) ponoć marudzą strasznie przy pojedynczych elementach :-( poszlo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Na centralnej przy komisie samochodowym podobno gość dobrze lakieruje, znajomy tam ostatnio honde civic zostawiał i jest zadowolony. tiaaa........ na centralnej jakoś nie słyszałem dobrch opinii ale każdy swego chwali[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 16:57_________________________________________________Karol u mnie był przed chwilą i ma znowu zonk z motorem wyrwało mu rure z EGR-a gang motoru niepowtarzalny czego to chłopak nie robi żeby być zauważony na ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Na centralnej przy komisie samochodowym podobno gość dobrze lakieruje, znajomy tam ostatnio honde civic zostawiał i jest zadowolony. tiaaa........ na centralnej jakoś nie słyszałem dobrch opinii ale każdy swego chwali[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 16:57_________________________________________________Karol u mnie był przed chwilą i ma znowu zonk z motorem wyrwało mu rure z EGR-a gang motoru niepowtarzalny czego to chłopak nie robi żeby być zauważony na ulicy ma gość parcie na szkło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 coś Kerczi ma pecha ostatnio z tym wózkiem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tomek, spoko spoko...teraz mam respekt na dzielni +10 z tym warkotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tomek, spoko spoko...teraz mam respekt na dzielni +10 z tym warkotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ZIELUCH http://allegro.pl/audi-s4-s6-zacisk-lewy-prawy-jarzma-200-zl-szt-i1346974965.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tomek, spoko spoko...teraz mam respekt na dzielni +10 z tym warkotem No widziałem widziałem jesteś ziomal nie powiem żeby przy -10 z zimnym łokciem się lansować ale rozumiem że szyby zaszronione i nie byłoby widać PADRE za kierownicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 dokladnie Tomaszki Waski ja dopiero teraz zobaczylem ile kosztuje S2.... masakra...chyba rzeczywiscie przemysle temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 PS: Gdzie myją w takim mrozie ? Wszędzie CleanPark na ul.Dauna ( Wola Duchacka ) Ja polecam Anwę na al. Pokoju... Niby automat, ale po myciu autko suchutkie i czyściutkie BTW Boseron czytaj forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Koledzy jakby komuś przydarzył się taki wypadek jak mi (próba kradzieży samochodu) czego nikomu nie życzę, to polecam gościa Leszek Sowiński firma Kluczyk (Zamki samochodowe, stacyjki - Awaryjne otwieranie) ul. Malborska 93a Kraków Tel.: 0 608 43 40 00 przyjeżdża do klienta w moim przypadku w 15 minut odpalił mi samochód, później musiałem zostawić u niego samochód na parę godzin i zamek w drzwiach oraz stacyjka wymieniona i wszystko za 400 zł pozdrawiam Przerabiałem ten temat Zieluch też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Na centralnej przy komisie samochodowym podobno gość dobrze lakieruje, znajomy tam ostatnio honde civic zostawiał i jest zadowolony. tiaaa........ na centralnej jakoś nie słyszałem dobrch opinii ale każdy swego chwali No to doradź lepszego jak znasz bo ja akurat o innym nie słyszałem dlatego się nie wypowiadam, musiałbym się popytać jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 panowie jakiej firmy polecacie wycieraczki na przód aktualne moje Valeoskie idą w śmieci bo nie da się tak jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 panowie jakiej firmy polecacie wycieraczki na przód aktualne moje Valeoskie idą w śmieci bo nie da się tak jeździć Ja też muszę zmienić bo się kończą, słyszałem o valeo że są dobre a jak nie to może boscha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 panowie jakiej firmy polecacie wycieraczki na przód aktualne moje Valeoskie idą w śmieci bo nie da się tak jeździć Ja też muszę zmienić bo się kończą, słyszałem o valeo że są dobre a jak nie to może boscha Ja mam aktualnie Valeoskie te gumki ale paranoja na zime może ładnie auto wygląda ale kupa wielka chyba wrócą standardowe Boschowskie .Nie powiem fajne są te nowej generacji wycieraczki ale tylko ASO ale koszt chyba 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 jesli chodzi o te wycieraczki nowej geeracji jak to nazywacie to Bosch to mega kupa. Mialem 2 miesiące i wy***ałem. Valeo bardzo ok, porównywalne do ori (też miałem). A w sumie nie wiem czy audi nie bierze wycieraczek od Valeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja kupuje boscha daje po 100zl i sa b.dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Waski, masz zaslepki do EGR do 2.0tdi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 jesli chodzi o te wycieraczki nowej geeracji jak to nazywacie to Bosch to mega kupa. Mialem 2 miesiące i wy***ałem. Valeo bardzo ok, porównywalne do ori (też miałem). A w sumie nie wiem czy audi nie bierze wycieraczek od Valeo Ja mam teraz Valeo i nie bardzo się sprawdzają może akurat u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Waski, masz zaslepki do EGR do 2.0tdi??? ale u nas się to inaczej robi... :gwizdanie: U nas EGR wyłącza się programowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi