Me.how Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 cos sie zje.ało moze teraz http://img534.imageshack.us/i/zdjcie0870.jpg/[/img]
gucio07 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 czyli my sie zimy nie boimy, takiemu to zaspy na drodze niestraszne Ja też się zimy nie boję i śniegu :polew: to parking podziemny w bonarce
nimskrk Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Siemka Pany Potrzebuję zakupić kompletne lampy przednie do swojego paździerza, może ma ktoś do sprzedania ????
FANTOMAS Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 przeklejka ze spotowego ale mocna sprawa jak obgonić całą imprezę na jednym piwie http://ogur69.wrzuta.pl/film/18aKeuPxUKG/piwo-imprezka :sick3: :sick3:
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 22:27_________________________________________________Pany czy poduszki powietrzne z foteli jak będe wkładał inne to trzeba vagować ?
miodzio Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jak odepniesz kostki to ci wywali błąd wiec bez vag-a raczej się nie obejdzie chyba ze ...możesz spróbować wcześniej rozłączyć aku tak z 15min a sama zmian poduszek nie ma znaczenia ważne żeby był taki sam model poduszki.
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 nawet na wyłączonym zapłonie ? jak zmieniałem w b6 całe fotele to nie wywaliło błędu pomimo zmiany całego kompletnego wnętrza i aku nie odpinałem
miodzio Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no to dziwne bo przecież jak by nie patrzył odłączając poduchę z wtyczek to robisz otwarty obwód Możliwe ze sama kontrolka się nie świeciła a tylko sterownik zapisał błąd.
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Miodzio nie wprowadzaj w błąd. Oczywiście że nie łapie błędu.Przynajmniej nie takiego żeby system nie działał. Odpinałem kurtyny na wyłaczonym zapłonie i też nie ma błędów
miodzio Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Miodzio nie wprowadzaj w błąd. Oczywiście że nie łapie błędu.Przynajmniej nie takiego żeby system nie działał. Odpinałem kurtyny na wyłaczonym zapłonie i też nie ma błędów no system działa tu się zgadzam ale czy nie zarejestruje jakiś błędów to już inna sprawa :gwizdanie: skoro masz sprawdzone organoleptycznie u siebie to widocznie jest jak mówisz. Ja odłączałem poduchy w BMW tam zawsze został błąd może w audi jest inaczej. No nic samo wyjdzie w praktyce
norbi3000 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Miodzio nie wprowadzaj w błąd. Oczywiście że nie łapie błędu.Przynajmniej nie takiego żeby system nie działał. Odpinałem kurtyny na wyłaczonym zapłonie i też nie ma błędów no system działa tu się zgadzam ale czy nie zarejestruje jakiś błędów to już inna sprawa :gwizdanie: skoro masz sprawdzone organoleptycznie u siebie to widocznie jest jak mówisz. Ja odłączałem poduchy w BMW tam zawsze został błąd może w audi jest inaczej. No nic samo wyjdzie w praktyce ja też wymieniałem całe wnętrze na wyłączonym zapłonie i żadnych błędów nie ma
FANTOMAS Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wypinałem poduszki w A4 B7 i A6 C6 (na wył. zapłonie) i nigdy nic nie łapało kontrolka normalnie gasła sprawdzałem potem vag-iem i nic nie było owszem np. w bejcy E46 po odpięciu napinacza pasa na wył. zapł. od razu złapało bład i się świeciło na desce do skasowania w hondach też byle co się odpieło i też łapało w fiacie i alfie podobnie więc róznie z tym jest ale B6 i B7 na pewno nic nie wyskakuje.
OGr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 W końcu odzyskałem prawe lusterko po ostatniej przygodzie z cwaniakami ;-) Co za wygoda ;-)
PABLO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 W końcu odzyskałem prawe lusterko po ostatniej przygodzie z cwaniakami ;-) Co za wygoda ;-)
Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 W końcu odzyskałem prawe lusterko po ostatniej przygodzie z cwaniakami ;-) Co za wygoda ;-) a jak to zrobiłeś ?
Rekomendowane odpowiedzi