sokolnh Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jakby ktoś słyszał o jakimś ładnym golfie mkI , albo jakiś znajomy miał na sprzedaż to prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2-TECH Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witajcie. Jakby ktos slyszal gdzies o felgach 17" MAM8 5x112 najlepiej z oponkami letnimi...to bede dzwieczny, krzyczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 zamontowalem u siebie tzn, w vw t5 zestaw HID pod H7, mam w zwiazku z tym pytanie, czy temp. xenonu nid jest wyzsza od zwyklej zarowki h7, bo wydaje mi sie ze przypalilo odblysnik???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Xenon ma 35 w natomiast halogen 55 w. Hid wydziela na tyle malo ciepla, ze nie jest w stanie ogrzac szkla swiatel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mists Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Cześć wszsytkim mam małe pytanie w ten weekend w niedziele też jest spotkanie na Dachu Galerii Kazimierz? Bardzo chętnie bym się pojawił jeśli tylko dam radę. Pozdrawiam i Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Cześć wszsytkim mam małe pytanie w ten weekend w niedziele też jest spotkanie na Dachu Galerii Kazimierz? Bardzo chętnie bym się pojawił jeśli tylko dam radę. Pozdrawiam i Witam wszystkich Jasna sprawa Zapraszamy BTW: Popraw sobie w profilu, bo jeśli masz TDi z 2002 roku to jest to albo 100 kuców (oznaczenia silnika nie pamiętam) albo 130 (AWX - 5 biegów, AVF - 6 biegów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 BTW: Popraw sobie w profilu, bo jeśli masz TDi z 2002 roku to jest to albo 100 kuców (oznaczenia silnika nie pamiętam) albo 130 (AWX - 5 biegów, AVF - 6 biegów) to 100 KM to AVB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 BTW: Popraw sobie w profilu, bo jeśli masz TDi z 2002 roku to jest to albo 100 kuców (oznaczenia silnika nie pamiętam) albo 130 (AWX - 5 biegów, AVF - 6 biegów) to 100 KM to AVB Zapewne i tak jest :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Xenon ma 35 w natomiast halogen 55 w. Hid wydziela na tyle malo ciepla, ze nie jest w stanie ogrzac szkla swiatel. Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Cześć wszsytkim mam małe pytanie w ten weekend w niedziele też jest spotkanie na Dachu Galerii Kazimierz? Bardzo chętnie bym się pojawił jeśli tylko dam radę. Pozdrawiam i Witam wszystkich Witam Oczywiście zapraszamy w każdą niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Yo hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Cześć wszsytkim mam małe pytanie w ten weekend w niedziele też jest spotkanie na Dachu Galerii Kazimierz? Bardzo chętnie bym się pojawił jeśli tylko dam radę. Pozdrawiam i Witam wszystkich Oczywiście jesteśmy w każdą niedzielę, serdecznie zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ogruś no ładnie rozpoczołeś 400 setną stronke :gwizdanie:, wszystkich nowych jasne ze zapraszamy w przyszłą Niedziele na godzinke 17-sta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 z naciskiem na przyszłą [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 00:43 _________________________________________________UWAGA: W końcu mi się udało i dodałem zdjęcia do Naszego super fajnego działu :th: Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mists Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dzięki Dzięki postaram się być, nie wiem tylko jak tam wjechać na dach ale podejrzewam, że normalnie drogą do góry Do Zbaczenia mam nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dzięki Dzięki postaram się być, nie wiem tylko jak tam wjechać na dach po ślimaku i do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ogruś no ładnie rozpoczołeś 400 setną stronke :gwizdanie:, nawet nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 00:43 _________________________________________________UWAGA: W końcu mi się udało i dodałem zdjęcia do Naszego super fajnego działu :th: Dobranoc Czyli którego, wks wszystkie są fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 [/size] Czyli którego, wks wszystkie są fajne. do galeri fotek tak wogóle do bry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi