johan0712 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Pablo co sprzedałeś brykę i wyjechałeś z tęsknoty ?????
PABLO Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Dubaju ci się zachciewa Tam jest zawsze ciepło [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 22:23_________________________________________________ Pablo co sprzedałeś brykę i wyjechałeś z tęsknoty ????? Na bilet starczyło tylko szukam hotelu, w tym 7 gwiazdkowym hotelu powiedzieli mi że nie starczy na tydzień pobytu co mi zostało z biletu także szukam gdzie indziej
johan0712 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 na Egipt ci starczy na 14 dni tam też jest zawsze ciepło
jarko Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Daubaj, Las Vegas itp... Wrzód na d*pie Matki Natury
PABLO Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Daubaj, Las Vegas itp... Wrzód na pupie Matki Natury Dokładnie jarko, polecam ten artykuł, masakra jak te Metropolie wybudowali http://www.joemonster.org/art/16426/Jak_szybko_mozna_stworzyc_metropolie_
pawel1380 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Dubaju ci się zachciewa Tam jest zawsze ciepło [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 22:23_________________________________________________ Pablo co sprzedałeś brykę i wyjechałeś z tęsknoty ????? Na bilet starczyło tylko szukam hotelu, w tym 7 gwiazdkowym hotelu powiedzieli mi że nie starczy na tydzień pobytu co mi zostało z biletu także szukam gdzie indziej W tym najdroższym to by Ci na dzień nie starczyło i bez tego biletu a ponieważ mówią że kryzys to czekamy na nasze polskie słoneczko
sokolnh Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 jak prace przy B2 wydech się robi, potem pare kabelków i wyjazdale ile to potrwa to nie wiem, już i tak długo schodzi
Wąski Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 jak prace przy B2 wydech się robi, potem pare kabelków i wyjazdale ile to potrwa to nie wiem, już i tak długo schodzi zawsze tak jest ja zbieram fundusze na sezon [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 23:35_________________________________________________ http://www.tvn24.pl/-1,1694503,0,1,gdyby-sie-nie-zatrzymali--odpadlyby-kola,wiadomosc.html Polska
Wąski Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 http://biznes.interia.pl/news/wazna-zmiana-dla-wszystkich-telewidzow,1603960 nowy zakup
zieluch Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Siema jak prace przy B2 wydech się robi, potem pare kabelków i wyjazdale ile to potrwa to nie wiem, już i tak długo schodzi Wydech robisz sam czy ktoś ?
jarko Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Czyzbys Jarek oglądał SOS Ziemia Ładniej brzmi "Home" - tak, przypadkiem kiedyś na HBO widziałem i potem jeszcze kilka razy oglądałem... Miazga
sokolnh Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Siema jak prace przy B2 wydech się robi, potem pare kabelków i wyjazdale ile to potrwa to nie wiem, już i tak długo schodzi Wydech robisz sam czy ktoś ? Artur z QS mi robi, ładnie robi a ja mam taką cenę, że żal było nie skorzystać
zieluch Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Siema jak prace przy B2 wydech się robi, potem pare kabelków i wyjazdale ile to potrwa to nie wiem, już i tak długo schodzi Wydech robisz sam czy ktoś ? Artur z QS mi robi, ładnie robi a ja mam taką cenę, że żal było nie skorzystać :naughty: pw
Rekomendowane odpowiedzi