Booggy Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 witam wszystkich mam problem jeśli chodzi o dymienie i o turbo. Czy znalazłby się ktoś kto posiada Vag'a i miałby chęć się spotkać gdzieś w Krakowie albo w okolicy aby pomógł zdiagnozować problem??
LukaszD Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/policyjna-akcja-w-krakowie-passat-urwal-kola,1610280 :polew: :polew: ale urwał :
PABLO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 :!:http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/policyjna-akcja-w-krakowie-passat-urwal-kola,1610280 :polew: :polew: Ale urwał :kox:
Cuber Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 witam wszystkich mam problem jeśli chodzi o dymienie i o turbo. Czy znalazłby się ktoś kto posiada Vag'a i miałby chęć się spotkać gdzieś w Krakowie albo w okolicy aby pomógł zdiagnozować problem?? Niedziela , Spot Galeria Kazimierz godzina 18-30
Booggy Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 a będzie ktoś z Vag'iem?to postaram się byc:)
PABLO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 a będzie ktoś z Vag'iem?to postaram się byc:) To będzie ostatni spot przed zlotem w Bukowinie powinno być więcej osób [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 21:23_________________________________________________ witam wszystkich mam problem jeśli chodzi o dymienie i o turbo. Czy znalazłby się ktoś kto posiada Vag'a i miałby chęć się spotkać gdzieś w Krakowie albo w okolicy aby pomógł zdiagnozować problem?? Niedziela , Spot Galeria Kazimierz godzina 18-30 A nie teraz 19:00
Gość PrZeMiAn Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 widzieliscie kiedys wydech S-LINEa? kolejny moj mod na liscie ktory mi brakuje do maxa :polew: http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-s-line-sportpaket-C17224189.html A widziałeś kiedyś... * NAJNOWSZY KOLOROWY WYŚWIETLACZ KOMPUTERA POKŁADOWEGO ???? :polew:
FANTOMAS Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 zapomniał tylko z tego co widzę dodać że auto ma wyśmienicie hu-ową skrzynię multitronic a Q to sobie chyba sam dorezał bo w multi go nie było
Gość PrZeMiAn Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 zapomniał tylko z tego co widzę dodać że auto ma wyśmienicie hu-ową skrzynię multitronic a Q to sobie chyba sam dorezał bo w multi go nie było Ewidentnie mu zazdroscisz On moze poprzez Quatro rozumie ten komplet felg
Transitpower Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 zapomniał tylko z tego co widzę dodać że auto ma wyśmienicie hu-ową skrzynię multitronic a Q to sobie chyba sam dorezał bo w multi go nie było Ewidentnie mu zazdroscisz On moze poprzez Quatro rozumie ten komplet felg Ależ Wy czytacie ogłoszenia... Przecież gość ma Quatrro a nie Quattro. Być może w Quatrro występowały multitroniki :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 ma ktoś telefon blackberry ? No u nas mało kto takiego blackberry używa, telefon bardziej dla "byznesmena" niż do lansu. Chociaż na koncercie U2 było stoisko blackberry
sokolnh Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no właśnie potrzebuje taki zakupić ze względu na usługę BIS ( dostęp do maili ) tylko nie wiem, który model kupić
gruszka Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no właśnie potrzebuje taki zakupić ze względu na usługę BIS ( dostęp do maili ) tylko nie wiem, który model kupić iphone ma MobileMe , a co do blackberry to mój menger ma i uważa że jest genialny ma model 8900 bold[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:58_________________________________________________manager [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:59_________________________________________________albo menadżer czy jakoś tak
david_n Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no właśnie potrzebuje taki zakupić ze względu na usługę BIS ( dostęp do maili ) tylko nie wiem, który model kupić iphone ma mobile me , a co do blackberry to mój menger ma i uważa że jest genialny ma model 8900 bold[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:58_________________________________________________manager [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:59_________________________________________________albo menadżer czy jakoś tak :polew: menażka
PABLO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no właśnie potrzebuje taki zakupić ze względu na usługę BIS ( dostęp do maili ) tylko nie wiem, który model kupić iphone ma MobileMe , a co do blackberry to mój menger ma i uważa że jest genialny ma model 8900 bold[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:58_________________________________________________manager [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:59_________________________________________________albo menadżer czy jakoś tak
boseron Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 potwierdzam, dziś byłem w pracy i śmieszna była ta akcja z tym paskiem na torach, gość powinien iść na kurs doszkalający z jazdy bo uciekać to trza umieć
Rekomendowane odpowiedzi