poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To powiem Trzeńkowi, żeby jakieś markowe gatki założył...
makoz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Powitać, dzięki za spota wczorajszego.
jarko Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Powitać Wszystkich Po małej niedyspozycji w końcu i ja się pojawiam na forum Szkoda że nie dałem rady podbić wczoraj na spota...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Powitać Wszystkich Po małej niedyspozycji w końcu i ja się pojawiam na forum Szkoda że nie dałem rady podbić wczoraj na spota... no szkoda ze Cie nie było :gwizdanie:
mists Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Panowie mam pytanie, jak wyglada kwestia z xenonami? dzisiaj bylem na przegladzie rejestracyjnym i mi powiedzial koles, ze jak nie bede miec samopoziomowania to auto mi nie przejdzie przegladu i ze same spryskiwacze nie wystarcza? Przez to HID-y chyba odpadaja da sie w jakis inny legalny sposob zalozyc xenony?
Slawek84 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To jest fura Pabla ta B5tka.... :gwizdanie: A siostra powiedziała na przód, że wygląda jak pszczoła Pabla wyglada jak pszczoła ? że ma odwłok czy co ? Chodzi o tą "siatkę" zamiast grilla
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Panowie mam pytanie, jak wyglada kwestia z xenonami? dzisiaj bylem na przegladzie rejestracyjnym i mi powiedzial koles, ze jak nie bede miec samopoziomowania to auto mi nie przejdzie przegladu i ze same spryskiwacze nie wystarcza? Przez to HID-y chyba odpadaja da sie w jakis inny legalny sposob zalozyc xenony? załóż sobie HID-y...... tłumaczyłem juz Ci na spocie :gwizdanie: jak coś to napisz do mnie pw to Ci wyjaśnie wszystko co i jak
mists Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Cuber przeslalem Ci pw takze czekam na odp
jarko Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 z tymi xenonami to gdzieś na forum już jest taki wątek co trzeba mieć żeby było legal... poszperaj trochę a na pewno znajdzieś, a jak nie to zmień stację diagnostyczną, na innej pewnie nic nie powiedzą na ten temat
mists Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mam lepszy pomysl, sam sobie wyrobie pieczatke i bede sobie robic przeglady
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mam lepszy pomysl, sam sobie wyrobie pieczatke i bede sobie robic przeglady zmień stację bedzie prosciej !
sokolnh Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 da sie w jakis inny legalny sposob zalozyc xenony? założ oryginalny zestaw
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no ale musi odrazu zakupić samopoziomowanie + zderzak i spryski + ori xenony = koszt jakies 5 tys pln
jarko Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mam lepszy pomysl, sam sobie wyrobie pieczatke i bede sobie robic przeglady zmień stację bedzie prosciej ! i to jest najlepszy pomysł :th: chociaż ten z pieczątką też całkiem niezły
Wąski Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 prościej stację zmienic Cuber ma rację
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 I uważać na patrole hm.... dwa lata i nic
jarko Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 I uważać na patrole hm.... dwa lata i nic Vip na forum, Vip na drodze
Rekomendowane odpowiedzi