boseron Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 wróciłem właśnie od znajomych z parapetówki i troche tez popiliśmy ale kulturalnie pozdrowienia dla tych z BT co jeszcze na nogach stoją o tej godzinie
Transitpower Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 wróciłem właśnie od znajomych z parapetówki i troche tez popiliśmy ale kulturalnie pozdrowienia dla tych z BT co jeszcze na nogach stoją o tej godzinie Czyli nikogo nie pozdrawiasz?? Przecież o tej porze nie ma osoby która stałaby o własnych siłach i na własnych nogach :decayed:
boseron Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 hehe też tak myśle to moze pozdrowienia dla wszystkich pijących jutro wogóle ktos sie zjawi na spocie ilu jest chętnych ?
norbi3000 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 powinienem być na spocie godzina 19 ??
Transitpower Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Witam wszystkich Ja też będę na spociku. Oczywiście godzina 19-sta Mam nadzieje że uda się dotrzeć komuś obecnemu na zlocie. Może byłoby troche opowieści i anegdotek
gucio07 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 wszystkim ja jeszcze nie wiem ale mogę się dzisiaj nie wyrobić
aniolwadowic Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Postaram sie wpasc o ile nowi " klubowicze " mile widziani :> ( albo jak mi cos nie wypadnie )
siemian Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 ja już w domku A tutaj filmik z wczoraj :decayed:
zlota1977 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Siemian jak ty piknie tańczysz, prawie jak pingwin
grzeg Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 siemian Ty juz w domu?? Przeciez Twoj stan rano byl...hmmm...no...agonalny Ja tez juz w domku :> Dzieki wszystkim za zlot, bylo super! Przemian: dzieki za powrot Jechal ktos zakopianka? Sa korki?
siemian Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 e tam nie było tak zle. Nawet dobrze się czuje (jeszcze )
FANTOMAS Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Nie lubie jak ktoś wmawia mi ze dałem sie oszukać tylko dlatego ze On zna sie lepiej na mechanice skoro nawet nie widział na żywo usterki. Łukasz tak jak rozmawialiśmy nie chodziło mi o wyśmiewianie twojej niewiedzy. Zrozumiałem że powtórzyłeś to co Ci powiedział ten mechanik i z niego się śmiałem a dokładnie z tego jakie bajki Ci opowiedział. Jeśli niestety coś przękręciłeś z jego wypowiedzi to cóż wyszło jak wyszło.Reszta w twoim temacie ja już w domku A tutaj filmik z wczoraj :decayed: Siemian k....a co to jest masz w drugim planie dać paski na oczach ja pier.....le ale obciach dobrze że chociaż dzwięk jest kiepski Jechal ktos zakopianka? Sa korki? Ja jechałem i nie było
Gość PrZeMiAn Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Grzeg dzięki za powrót. Żałuję tylko że poczułeś ten ubytek w drodze za wzniesieniem Aleeee to Audi przecież Kurw. detox dzisiaj [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 16:11_________________________________________________Tomcio, Sam osobiście dzisiaj na Zarządzie klubu poddam Twoja nominację na Wiceprezesa Heheheh
Rekomendowane odpowiedzi