PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 k.... jaka tu cisza panuje ostatnio Musimy bardziej wypromować Krakowskie, mi się już skończyły kalendarzyki A każdy nowy Krakus dostaje pw wiesz z czym [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________ Chłopaki czemu nie daliście znać że jedziecie na Bora dzisiaj, miałem właśnie telefon teraz ale siedzę już w łóżku i za cholerę nie chce mi się zbierać a kto pojechał na bora ? KERCZI, Boseron i jeszcze ktoś jest Myślałem że Bora jeszcze jest spokój a widocznie już się zaczyna
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 fakt byliśmy z Karolem na Bora ale w sprawach prywatnych BTW Kerczi dzięki
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 fakt byliśmy z Karolem na Bora ale w sprawach prywatnych BTW Kerczi dzięki Ciekawe jaki będzie efekt Boseron
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 :hi: KERCZI dużo było wiary na Bora Bora :?: Ok idę film oglądać
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 srednio...wyjeba**m z dwa lancery, trzy subaryny i jednego RSa :polew: :polew:
OGr Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 http://citeam.pl/oferty/krakow/emocjonujace-potyczki-w-nieczynnej-fabryce
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Chłopaki czemu nie daliście znać że jedziecie na Bora dzisiaj, miałem właśnie telefon teraz ale siedzę już w łóżku i za cholerę nie chce mi się zbierać :polew:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 08:45_________________________________________________http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9396843,Szybciej_przejedziemy_przez_ul__Nowohucka.html [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 08:49_________________________________________________ http://citeam.pl/oferty/krakow/emocjonujace-potyczki-w-nieczynnej-fabryce spoko
OGr Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 moglibyśmy kiedyś zebrać ekipę i sobie postrzelac ;-)
Transitpower Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 moglibyśmy kiedyś zebrać ekipę i sobie postrzelac ;-) Na grilla się ludzie nie mogą zebrać, a Ty o takiej poważnej akcji myślisz?? Trzymam kciuki żeby się udało, ale szczerze w to wątpie. BTW
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 moglibyśmy kiedyś zebrać ekipę i sobie postrzelac ;-) Na grilla się ludzie nie mogą zebrać, a Ty o takiej poważnej akcji myślisz?? Trzymam kciuki żeby się udało, ale szczerze w to wątpie. Jak się chce to się zbierze Nie ma co się na wstępie ustawiać na straconej pozycji
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 tak się ostatnio włamują do B6 B7 B8 A Mr. Wąski tym potem handluje
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 tak się ostatnio włamują do B6 B7 B8 A Mr. Wąski tym potem handluje złomiarz Wąski [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:26_________________________________________________ Wąski to "kula" ??? byłe drzwi Siemiana
Mad_MAX Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cześć chłopcy radarowcy :naughty: Trochu mnie nie było hehhe :polew:
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Waski masz moze taka blende??? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi