david_n Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Powinienem byc - dam znac jutro albo w czwartek siema all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Powinienem byc - dam znac jutro albo w czwartek siema all Postaraj się bo dawno nie byłeś hehe Ja też się deklaruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Powinienem byc - dam znac jutro albo w czwartek siema all Postaraj się bo dawno nie byłeś hehe Ja też się deklaruje wiem, a kielbache bym opierdolil :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja postaram się zakupić kolejny pakiet kiełbach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak dobrze liczę to już 8 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ja też, ale gdzie to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Pychowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Boseronek, to nie trzydniówka tylko żołądkówka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Teraz u mnie na osiedlu jest jakaś akcja policji 2 większe ducato, 2 Astry i nowa meganka po cywilu, zablokowali drogę i coś szukają a myślałem że będą kręcić W11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 a ja wiem co to za akcja ale nie powiem bo nie moge [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 17:41_________________________________________________"akcja kryptonim Pablo-szukanie następcy Binladena" [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 17:47_________________________________________________ Boseronek, to nie trzydniówka tylko żołądkówka :gwizdanie: moja to miała 2 miesące temu , wpółczuje to po prostu trzeba przezyć i najgorsze ze nie ma na to żadnego lekarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 "akcja kryptonim Pablo-szukanie następcy Binladena" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 PABLO gości od przeglądu nie potrzebny niech siedzi spokojnie na urlopie Dowodzik podbity a swoją droga to chyba nikt nie miał takiego moda szyba z B5 w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 PABLO gości od przeglądu nie potrzebny niech siedzi spokojnie na urlopie Dowodzik podbity a swoją droga to chyba nikt nie miał takiego moda szyba z B5 w B7 Czyli widzę że jako pierwszy na forum zrobiłeś takiego moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 o ktorej i gdzie ten grill? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Zaraz chyba zrobimy listę bo widzę że robi się dobra frekwencja Godziny jeszcze nie ma ustalonej :gwizdanie: Jak będzie Transit to wszystko napisze co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Pablo widze fuuul organizator a żarełko tez załatwisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Pablo widze fuuul organizator a żarełko tez załatwisz? Z żarełkiem to już musimy się wszyscy zgadać, bo ostatnio ja i Mehow tylko kupiliśmy ale na szczęście wystarczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Pablo widze fuuul organizator a żarełko tez załatwisz? Z żarełkiem to już musimy się wszyscy zgadać, bo ostatnio ja i Mehow tylko kupiliśmy ale na szczęście wystarczyło. Tylko Ty i ME.HOW?? A moje kurczaczki to co?? :bicz3: Już jestem... PRzepraszam że tak późno, ale szkole się do nowej roboty Jeśli chodzi o grilla - to miejscówka jest przepiękna - tylko kłopot z bezpośrednim dojazdem. Moja niunia poradzi sobie z tymi kamieniami ale niższe już mogą mieć problem... Zawsze jednak można zostawić auto u mnie pod domem (max 5-6 samochodów) i z buta dojść bo nie jest daleko. To może ustalimy jakąś konkretną godzine, zrobimy zbiórke i kolumną pojedziemy na miejsce?? Proponuje godzinę 18-stą na stacji BP na KAPELANCE. Proszę się wypowiadać a w razie czegoś kom. (508 94 99 31) lub PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Proponuje godzinę 18-stą na stacji BP na KAPELANCE. Proszę się wypowiadać a w razie czegoś kom. (508 94 99 31) lub PW. 18-sta to ciut za wczesnie patrząc ze to dzien tygodnia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Proponuje godzinę 18-stą na stacji BP na KAPELANCE. Proszę się wypowiadać a w razie czegoś kom. (508 94 99 31) lub PW. 18-sta to ciut za wczesnie patrząc ze to dzien tygodnia :gwizdanie: To tylko moja propozycja. Oczywiście może być później jeśli tak będziecie chcieli. Ja się dostosuje. Zaproponowałem tą godzinę tylko dlatego, że po 20-stej robi się troche zimno, ale to już będzie Wasza decyzja PS: Gratki zwycięstwa Właśnie czytam relacje na Interii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi