pawel1380 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Musiałem zjesc namiastkę kielbasy przez was Paróweczki mniam
Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Musiałem zjesc namiastkę kielbasy przez was Paróweczki mniam Ja ostatnio po paróweczkach puszczałem pawie ps.smacznego
Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Po Berlinkach? nooooo dokładnie skąd wiedziałeś ;( też byłem w szoku
FANTOMAS Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 ehhh..... z wami się umawiać głodny jestem jak hu..... dopiero wychodzę z roboty wchłonąłbym lub jak tu się to zrobiło teraz modne "zassałbym" dwie jak nic ale nie chce mi się samemu jechać spadam do domu bo jestem
pawel1380 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Po Berlinkach? nooooo dokładnie skąd wiedziałeś ;( też byłem w szoku wiedziałem Dlatego ja kupuje na wagę u Szubryta :polew:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 23:00_________________________________________________ ehhh..... z wami się umawiać głodny jestem jak hu..... dopiero wychodzę z roboty wchłonąłbym lub jak tu się to zrobiło teraz modne "zassałbym" dwie jak nic ale nie chce mi się samemu jechać spadam do domu bo jestem Na głodnego ciezko usnac
Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 ehhh..... z wami się umawiać głodny jestem jak hu..... dopiero wychodzę z roboty wchłonąłbym lub jak tu się to zrobiło teraz modne "zassałbym" dwie jak nic ale nie chce mi się samemu jechać spadam do domu bo jestem a ten znowu głodny Mozemy sie umówić na jutro jak coś
PABLO Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Są napisy do pierwszego odcinka 17 sezonu Top Gear Rejestrujcie się i ściągajcie => http://www.topgear.net.pl/news.php Oczywiście wszystko na legalu
OGr Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Musiałem zjesc namiastkę kielbasy przez was Paróweczki mniam parówki to największe świństwo jakie mogłeś sobie podarować tego wieczora hehe[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 08:40_________________________________________________ Po Berlinkach? nooooo dokładnie skąd wiedziałeś ;( też byłem w szoku coś w tym jest bo też je jadłem ostatnio i były strasznie syfiaste. Jeszcze kilka miesięcy temu były ok - muszą coś dodawać od siebie :/
OGr Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 dla kogo dobry dla tego dobry ;-) mnie wczoraj spotkało szczęście - piwko po kilku miesiącach gasi pragnienie... ... tylko poranek jakiś taki nie ten teges ;-)
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja wlasnie siedze sobie w ASO , kolejny mod się własnie modzi zobaczymy czy wyjdzie i nie będzie problemów z tym :gwizdanie:
jarko Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie ma to jak grill i piwko w ten piękny czwartkowy ( czwartek dzisiaj ) poranek :naughty:
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 a co grzebiesz ;-) ? Ja nic .....
Transitpower Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 a co grzebiesz ;-) ? Ja nic ..... No to co jest modzone w Twoim aucie??
Yoghurt Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 nic takiego oj co taki tajemniczy jestes? tez mnie ciekawi co tam wrzuciles nowego
Rekomendowane odpowiedzi