PABLO Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie dość że błyska to jeszcze się wydziera, będzie gruuuuuuubo.... U mnie właśnie zaczęło napierdzielać, grzmi, pioruny i leje tak że nic nie widać, biało od deszczu!! Dobrze ze gradem nie napierdaala... Idzie wszystko w głąb NH. jarko to jest Twoje zdjęcie chyba przed 2-3 lat jak było gradobicie a wcześniej takie chmury. Dziś dokładnie taki sam widok był
Wąski Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 KOX - oczywiscie pomijajac dolna czesc choinki kolo halogenow bo to juz przesadzil, ale sama rozkmina dotyczaca zamiany drl z kierunkiem... ciekawe szkoda że nie niebieskie ale kierunek sprytnie zamieniony
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 KOX - oczywiscie pomijajac dolna czesc choinki kolo halogenow bo to juz przesadzil, ale sama rozkmina dotyczaca zamiany drl z kierunkiem... ciekawe szkoda że nie niebieskie ale kierunek sprytnie zamieniony Tylko pytanie czy nikt się do tego nie doj**ie
jarko Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 ale sama rozkmina dotyczaca zamiany drl z kierunkiem... Mnie się to akurat nie podoba... Nie rozumiem co taka zamiana ma na celu...
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Mnie się to akurat nie podoba... Nie rozumiem co taka zamiana ma na celu... Jak to co, lans bans
KERCZI Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 no jak to Jarko nie rozumiesz...jest inaczej...po to robisz cos przy samochodzie zeby wygladal inaczej niz milion takich samych egzemplarzy
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 no jak to Jarko nie rozumiesz...jest inaczej...po to robisz cos przy samochodzie zeby wygladal inaczej niz milion takich samych egzemplarzy I w tym tkwi esencja modzenia Ale wszystko trzeba robić z głową i zdrowym rozsądkiem bo jak się przeholuję to będzie taki efekt http://freedom-car-style.de/gal-a4.html#
jarko Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 To może stopy wyrezać w halogeny a xenony do świateł wstecznego By dopiero było inaczej
Transitpower Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 To może stopy wyrezać w halogeny a xenony do świateł wstecznego By dopiero było inaczej Myślę że ksenony lepiej by się nadały do oświetlenia tablicy rejestracyjnej Do wstecznego wystarczy zwykła lampa naftowa
KERCZI Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ty to bys sie w koncu zjawil na spocie bo Cie ze 100lat nie widzialem...
david_n Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ty to bys sie w koncu zjawil na spocie bo Cie ze 100lat nie widzialem... Mam Twoja ladowarke :gwizdanie: przyjade wkoncu
Cuber Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 Przyjeżdżasz juz od półroku :gwizdanie:
boseron Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Coś mi się przypomina, że Boseron ostatnio chyba pisał o kuponie na klime, ciekawe jak to wyglądało w jego przypadku dobrze Ci sie przypomina ja wykupiłem usługe na Grouponie za 39 zł - ozonowanie, czyszczenie, sprawdzanie szczelności, dobijanie czynnika, za kazde 100g -15zł , u mnie brakowało tylko 150g więc nie było źle. Zakład mieścił się w Skawinie i musze powiedzieć ze byłem miło zaskoczony. Profesjonalny sprzęt i miła obsługa, co prawda czekałem na termin chyba z miesiąc od telefonu ale warto było.
boseron Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Mariusz dzięki za wczorajszego grilika .... mięsko jak zwykle w Twoim wykonaniu miód w gębie [br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 22:31_________________________________________________Zlota miło Cie słyszeć
jarko Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 środa... idealny dzień na grilla tylko czemu poźniej tak głowa boli
Rekomendowane odpowiedzi