PABLO Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Eeee jedź do Media markt na montaż, wszystko profi robota za groszowe pieniądze :polew: :polew: Tylko Marcin w tych sprawach Aha nie witałem się dziś chyba
KERCZI Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 bez pytan.... http://www.tvp.pl/krakow/motoryzacja/jedz-bezpiecznie/wideo/nocna-akcja-krakowskiej-drogowki-28-vi-2010/2040726?start_rec=48
jarko Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Spróbuj na Wileńskiej (przecznica z 29-go Listopada na wysokości Akademii Rolniczej). Jak już to Zaułek Wileński A tak poza tym - TYLKO NIE TAM W RadioManie o którym mówicie nie mają zielonego pojecia poza zwyklym podlaczeniem radia do ktorego filozofii nie potrzeba... No przecież napisałem żeby tam nie jechał
FANTOMAS Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 bez pytan.... http://www.tvp.pl/krakow/motoryzacja/jedz-bezpiecznie/wideo/nocna-akcja-krakowskiej-drogowki-28-vi-2010/2040726?start_rec=48 oj tam oj tam dobrze że nas nie widzieli po spocie
PABLO Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Ten gość w garniturze to mój sąsiad z 2 klatki Uczy też na eLce jeździć
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 bez pytan.... http://www.tvp.pl/ Najabrdziej sie cieszę z zatrzymań motocyklistów, nie abym miał coś do nich ale poprostu przeginają czasami pałe kozaczki na dwóch kółkach ( oczywiscie nie wszyscy ) ps.
Transitpower Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ten gość w garniturze to mój sąsiad z 2 klatki Uczy też na eLce jeździć PABLO - W ciągu ostatnich kilku stron poznaliśmy prawdopodobnie całą Twoją rodzinę i większość sąsiadów, znajomych i ziomali. Czy mógłbyś się przestać takimi rzeczami przechwalać (informować nas)?? Bo nas to tyle interesuje co zeszłoroczna zima Druga sprawa - Skoro mówisz o jakimś gościu w garniturze, to domyślam się że jest Policjantem. A skoro jest Policjantem, to wewnętrzne przepisy (o ile nie jakieś rozporządzenia, bo tego nie jestem pewien) nie pozwalają mu dorabiać na eLce. Więc zanim napiszesz kolejne bzdety to się zastanów bo naprawde szkoda czasu na ich czytanie
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 quattro wymiata udało się tak wszytsko gra! Mam ORI ORI
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 quattro wymiata udało się tak wszytsko gra! Mam ORI ORI czyli jednak [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 14:15_________________________________________________Niemcy też kradną http://www.tvn24.pl/-1,1712133,0,1,pijany-niemiec-w-kradzionym-bmw,wiadomosc.html
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 W sensie ze IC przywiozło i nagle stały się ORI ORI :polew:
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Pablo http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=83547.msg2546852#new
norbi3000 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 :hi: gdzie to byłes jak Cie nie było na początku lipca kawalerski na Ukrainie (za***isty kraj ) potem weselisko Panie Kolego , a od poniedziałku dwutygodniowy odpoczynek w Dubaju :> w KRK będę dopiero we wrześniu pozdrawiam
jarko Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ten gość w garniturze to mój sąsiad z 2 klatki Uczy też na eLce jeździć PABLO - W ciągu ostatnich kilku stron poznaliśmy prawdopodobnie całą Twoją rodzinę i większość sąsiadów, znajomych i ziomali. Czy mógłbyś się przestać takimi rzeczami przechwalać (informować nas)?? Bo nas to tyle interesuje co zeszłoroczna zima Druga sprawa - Skoro mówisz o jakimś gościu w garniturze, to domyślam się że jest Policjantem. A skoro jest Policjantem, to wewnętrzne przepisy (o ile nie jakieś rozporządzenia, bo tego nie jestem pewien) nie pozwalają mu dorabiać na eLce. Więc zanim napiszesz kolejne bzdety to się zastanów bo naprawde szkoda czasu na ich czytanie Bo On mieszka w baaaardzo dużym bloku :gwizdanie: Zgubił byś się :naughty:
PABLO Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ten gość w garniturze to mój sąsiad z 2 klatki Uczy też na eLce jeździć PABLO - W ciągu ostatnich kilku stron poznaliśmy prawdopodobnie całą Twoją rodzinę i większość sąsiadów, znajomych i ziomali. Czy mógłbyś się przestać takimi rzeczami przechwalać (informować nas)?? Bo nas to tyle interesuje co zeszłoroczna zima Druga sprawa - Skoro mówisz o jakimś gościu w garniturze, to domyślam się że jest Policjantem. A skoro jest Policjantem, to wewnętrzne przepisy (o ile nie jakieś rozporządzenia, bo tego nie jestem pewien) nie pozwalają mu dorabiać na eLce. Więc zanim napiszesz kolejne bzdety to się zastanów bo naprawde szkoda czasu na ich czytanie Transit po 1 nie targaj nerwa bo Ci żyłka pęknie Po 2 jak Ci to przeszkadza to nie czytaj i tego nie komentuj bo jakoś innym to nie przeszkadza i chcesz z tego zrobić widzę jakąś nie potrzebną dyskusję No to widocznie nie znasz przepisów bo Tomek tu jak i tu pracuje także nic mu nie broni w ten sposób pracować
Rekomendowane odpowiedzi