Wąski Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 to ja nie jadę BO ? bo Poziek przyjeżdża :polew: a już myślałem ze z innego powodu
FANTOMAS Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 a co z Tomkiem?? będę potrzymam Cię za rekę i kask liczy Franki .....jeden franek .....drugi franek.....zrzuta na kiełbache dla Gruchy
PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zrobiona aktualizacja listy o pana moderatora i o Oziego oraz Pavła1380 Myślę że po kiełbaskach można podjechać na Zakopiańską albo na Bora Komorowskiego, bo mają być dzisiaj "szybcy i wściekli" o ile niebiescy znów nie przeszkodzą :gwizdanie: Od kąt ykk zaczął mieszkać w Krk, wpadł w skrajny alkoholizm i znów muszę dzisiaj po niego wpaść
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Rozgladam sie po tym pseudo rynku w tej bylej stolicy i dziekuje Zygmuntowi, ze poszedl po rozum do glowy...ale cycatych laseczek troche juz widzialem...wszystkie takie szlachcianki
Lukasz_mk2 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jestem tu nowy, ale też postaram się wpaść jeśli nie ma nikt nic przeciwko temu
sokolnh Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Rozgladam sie po tym pseudo rynku w tej bylej stolicy i dziekuje Zygmuntowi, ze poszedl po rozum do glowy...ale cycatych laseczek troche juz widzialem...wszystkie takie szlachcianki nie było Cię stać na lepsze wakacje ?
PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Rozgladam sie po tym pseudo rynku w tej bylej stolicy i dziekuje Zygmuntowi, ze poszedl po rozum do glowy...ale cycatych laseczek troche juz widzialem...wszystkie takie szlachcianki :polew: Zobaczysz jakie czasem cycate laseczki stoją w kolejce po kiełbaski jak idą na rynek albo wracają [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 17:41_________________________________________________ Rozgladam sie po tym pseudo rynku w tej bylej stolicy i dziekuje Zygmuntowi, ze poszedl po rozum do glowy...ale cycatych laseczek troche juz widzialem...wszystkie takie szlachcianki nie było Cię stać na lepsze wakacje ? [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 17:41_________________________________________________ jestem tu nowy, ale też postaram się wpaść jeśli nie ma nikt nic przeciwko temu Oczywiście Lukasz że nie, w końcu dostałeś zaproszenie Już dopisuję. A więc robimy listę na dzisiejsze kiełbaski, godzina jak zawsze ok 21:15! PABLO sokolnh Wąski gruszka OGr Poziek :lol1: Gabriel FANTOMAS "mejbi" KERCZI ykk ozi_wells Pavel1380 "mejbi" Lukasz_mk2 grzeg
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ememceval Ty nie mozesz przyjechac bo z Ciebie zwykĹa parowa Sokole/matole stac mnie jedynie na wakacje w Knurowie
PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: :polew: Zmień ten temat bo zaraz ykk da Ci kropka bo Cuber w Croatii Ok ja śmigam na miasto, jak coś to dopisujcie się na listę gdyby ktoś nowy się pojawił jeszcze
grzeg Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Uuaaa poważna lista...to ja też się pojawię na kiełbasce
PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dzięki panowie za spota, frekwencja :kox: Poziek dzięki za odwiedziny FANTOMAS takie czerwonego i wkurwionego Cię jeszcze nie widziałem
FANTOMAS Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 .....FANTOMAS takie czerwonego i wkurwionego Cię jeszcze nie widziałem kurw............a stówa w piz*u poszła w rynne na dach ja pierd...le co ja teraz zrobie bez stówy chyba pójde w ślady Lepp...apierd...le :polew: miałbym się czymś przejmować zawsze się taki robie jak z Karolem polemizuje mogłem zjeść dwie bo coś już mi burczy ale może lepiej zacisnąć pasa franek 4,12
PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja bym to założył i sprawdził jak będzie leżeć, się przejmujesz :gwizdanie:
FANTOMAS Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja bym to założył i sprawdził jak będzie leżeć, się przejmujesz :gwizdanie: myślisz że nie mam innych problemów zrobie sobie z tego deskę do prasowania albo córce huśtawkę choćby nie wiem jakby leżało to bez pierścieni nie ma jazdy będę z jakimś MSdesign-e jeździł
PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 No nic, ja jutro muszę walczyć o dowód by mi oddali [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 00:29_________________________________________________http://www.cda.pl/video/20162e2/-Zamieszki-w-Menchesterze-_18 :polew: :polew: :polew:
Wąski Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No nic, ja jutro muszę walczyć o dowód by mi oddali [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 00:29_________________________________________________http://www.cda.pl/video/20162e2/-Zamieszki-w-Menchesterze-_18 :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 08:00_________________________________________________ FANTOMAS takie czerwonego i wkurwionego Cię jeszcze nie widziałem stało się coś czy to opalenizna z Grecji [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 08:02_________________________________________________ spoko ceny lepiej niż samochodem http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10105784,Pomorze_zdobyte__Od_wrzesnia_latamy_do_Szczecina.html
OGr Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 tylko autem wygodniej i więcej zapakujesz hehe ;-)
Gość mmcv Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 TO JEST SAMOCHOD !! Co jak co ale Wlosi reke do designu maja najlepsza... i ten dzwiek ... chyba jeden z najlepiej brzmiacych v8 . :kox: Maserati GranCabrio Sport (official movie)
Rekomendowane odpowiedzi