PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Fantomas jaja z tymi nickami... heh Będzie bayera na spocie :polew:
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 nikt nie może czy nie chce pomóc??? jedyna odpowiednia osoba jest Tomek czytaj Fantomas mówimy i zawieszeniu ? tak Robuś weź sie co jest że po tych kiełbachach zawsze mam takiego kaca w nocy że wiadro wody bym wypił bo mówiłem że te kiełbasy są z .......zaszczycisz mnie dziś swoją Osobą [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 12:17_________________________________________________ nie byłem bo też w ciągu dnia pracuje ale Mr Wąski pomógł za co wielkie dzięki na razie koleś od springów nie daje znaku ale mam nadzieje że odezwie się i że uda mi się je wyrwać Wąski a koleś też ma amory do nich... wg Ciebie zostawić te co mam?? daj linka na gg
fantowski Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Fantomas jaja z tymi nickami... heh Będzie bayera na spocie :polew: zawsze moge uzywac innego nicku...
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Fantomas jaja z tymi nickami... heh Będzie bayera na spocie :polew: zawsze moge uzywac innego nicku... proponuję PTASZNIK
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 zawsze moge uzywac innego nicku... A co na to FANTOMAS
fantowski Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 moze byc spiders jesli jest wolny..
maciejas002 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 troszkę za pózno Kaaa tam późno A był już u Ciebie w firmie [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 11:37_________________________________________________Dzisiaj na Nowohuckiej zero korków, tak można jeździć Bo most Wandy otwarty
lennox Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 co jest że po tych kiełbachach zawsze mam takiego kaca w nocy że wiadro wody bym wypił A piłeś niby-herbatkę? :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10865544,Tablica_rejestracyjna_doprowadzila_do_pirata.html sukces policji
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 A piłeś niby-herbatkę? :gwizdanie: Pił Bo most Wandy otwarty Wiem wiem [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 13:52_________________________________________________ http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10865544,Tablica_rejestracyjna_doprowadzila_do_pirata.html sukces policji Nie fart
Me.how Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 dzieki za spota , Wesołych,spokojnych,zdrowych swiat !! ps.nie porozbijać tam samochodów :decayed:
Cuber Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Siemka Panowie w ten przedswiąteczny Piatek, jakiś kosmos jest na drogach :wallbash:
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nie strasz bo nie mam zamiaru godzinę wracać do domu
FANTOMAS Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Siemka Panowie w ten przedswiąteczny Piatek, jakiś kosmos jest na drogach :wallbash: masakra kapeluszy tyle że trzeba mieć oczy dookoła d*py a laski dzisiaj to już miały oczy w pipie
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Widzieliście http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=234498.0
Radekst Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie mam problem... Jechalem teraz do babci do kielc no i auto normalnie jechalo, nic sie nie dzialo, po jakims czasie dogonilem jakiegos 'niedzielnego kierowce', biore sie do wyprzedzania a tu zonk silnik nie chce sie krecic wiecej niz 2.4k obrotow, no wiec redukcja i to samo, obroty spadly, turbina WCALE nie dmucha, wystraszony zjechalem na stacje no i nic niepokojacego nie widac,postalem z 20min zeby ostygl, ruszam.. Turbina dmucha normalnie ale nadal auto nie chce przekraczac 2.4k obrotow no wiec toczylem sie na 5-tce z 20km, dojechalem do obwodnicy i sobie mysle "zobacze, moze go juz przedmuchalo", no to redukcja i but i auto idzie normalnie... Turbina dmucha elegancko, silnik sie wkreca na obroty Wie ktos moze co bylo nie tak? Myslalem najpierw ze to moze turbina no ale przeciez auto by jezdzilo w pelnym zakresie obrotow tylko turbo by nie dmuchalo, teraz mysle ze moze sie wtryski wysraly albo cos z elektronika tylko ze juz jest wszystko w porzadku. Nie piszcie zebym napisal w innym temacie itd, potrzebuje szybkiej i konkretnej odpowiedzi. Senkju.
Rekomendowane odpowiedzi