boseron Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 dzien dobry Panowie wróciłem własnie po nocce z pracy i zeby Wam poprawić humor powiem ze mam teraz tydzień wolnego będe leżał do góry d..ą objadał sie pysznościami i nie robie nic pier...e az temperatura nie skoczy na plus
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 dzien dobry Panowie wróciłem własnie po nocce z pracy i zeby Wam poprawić humor powiem ze mam teraz tydzień wolnego będe leżał do góry d..ą objadał sie pysznościami i nie robie nic pier...e az temperatura nie skoczy na plus i obstawiasz że za ten tydzień będzie na plusie??
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 i obstawiasz że za ten tydzień będzie na plusie?? Jak on puści bąka od tych pyszności to na pewno będzie temperatura na plusie
Transitpower Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Pablo z całym szacunkiem czy jest ktoś w mieście kogo nie znasz albo nie jest twoim znajomym z bloku ?? Nie wiem czy wiesz ale Me.How'a wkręciłem na forum i poznaliśmy się w Media jak pracowałem, pomogłem mu przy nawigacji Wyobraź sobie że miałem ponad 100 takich osób przez te 3 lata i każda z tych osób siedzi w różnych branżach stąd takie a nie inne znajomości. Jeśli ja potrzebuję teraz pomocy to dzwonię do nich w różnych sprawach np. w sprawie podbicia przeglądu Idąc tym tropem - skoro ja pracowałem w MPK przez 3 lata, przewiozłem kilkaset tysięcy pasażerów więc powinienem znać większość mieszkańców, część przyjezdnych, ich sąsiadów i znajomych. Nawet jeśli tak jest - to się z tym tak nie obnosze. A w tym wszystkim chyba właśnie to jest najbardziej wkurw...ące. "Znam tego, znam tamtego, znam sramtego, ten był moim sąsiadem, ten klientem, ten petentem..." Żenada
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Idąc tym tropem - skoro ja pracowałem w MPK przez 3 lata, przewiozłem kilkaset tysięcy pasażerów więc powinienem znać większość mieszkańców, część przyjezdnych, ich sąsiadów i znajomych. Nawet jeśli tak jest - to się z tym tak nie obnosze. A w tym wszystkim chyba właśnie to jest najbardziej wkurw...ące. "Znam tego, znam tamtego, znam sramtego, ten był moim sąsiadem, ten klientem, ten petentem..." Żenada Mariusz bo Ci żyłka pęknie zaraz Nie wiem czy Ci żal czy czegoś zazdrościsz w tym momencie , nie jednemu koledze na forum pomogłem jeśli potrzebował pomocy to wówczas wysyłałem lub dawałem namiar do jednej z tych osób. Nie ważne skąd się je zna, ważne by zawsze mieć kogoś kto może pomóc w różnych sprawach.. A Twoje porównanie jest bez sensu, bo co z tego że tyle osób przewoziłeś, mogłeś nawet więcej ale pytanie czy z każdą tą osobą się poznałeś, ja nie mówię o osobach z którymi rozmawiałem w sklepie, coś sprzedałem i "ciao" tylko osoby którym wykładałem szkolenia odnośnie interfejsu mapy czy również takim u których byłem na montażu kina domowego czy telewizora. Już Ci bardziej rozjaśniłem ten temat i wiesz o co chodzi.
Transitpower Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Pablo... Naucz się czytać ze zrozumieniem, potem przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem i wtedy odpisz jeszcze raz. Najlepiej na temat.
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Pablo... Naucz się czytać ze zrozumieniem, potem przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem i wtedy odpisz jeszcze raz. Najlepiej na temat. Doskonale zrozumiałem i wiem co napisałem :gwizdanie: Ty nerwusie Bo zaraz Ci powiem że moje 2.6 V6 pali 5l po mieście
nex Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Pablo... Naucz się czytać ze zrozumieniem, potem przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem i wtedy odpisz jeszcze raz. Najlepiej na temat. Napisałeś to w taki sposób, że teraz PABLO musiał by napisać, że zna każdego kto był w MM, a on mówił o indywidualnych klientach. Transitpower Ty jedynie możesz znać tych co kupowali bilety
Me.how Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Me.How dzieki za pomoc Greg dzieki za chęci [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 12:27_________________________________________________powitac ,poludniowa porą [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 12:27_________________________________________________nie kojarzycie moze jednego z forumowiczów , był kiedys na spocie : szara b6 avant z zapakowanym całym kompletnym srodkiem folele,boczki ,podłoga itp.
KERCZI Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Me.How dzieki za pomoc Greg dzieki za chęci [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 12:27_________________________________________________powitac ,poludniowa porą [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 12:27_________________________________________________nie kojarzycie moze jednego z forumowiczów , był kiedys na spocie : szara b6 avant z zapakowanym całym kompletnym srodkiem folele,boczki ,podłoga itp. ZEMIS
jarko Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Pablo, znasz kogoś z biura podróży co sam robi wycieczki ? Poszukuję takiej osoby a icarem jeszcze nie wiozłem
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 co sam robi wycieczki ? Takiej nie Ale z własnym biurem podróży by się znalazł
Wąski Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Szukam stolarza tzw.człowieka który robi lady zabudowy biurowe itp. pomożecie
jarko Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Szukam stolarza tzw.człowieka który robi lady zabudowy biurowe itp. pomożecie Znam gościa co robi meble, ale też wiem że robi często jakieś stoiska na różnego rodzaju targach oczywiście dla innych firm. Robi to baaardzo dobrze i niestety ma odległe terminy ( koledze powiedział że kuchnie mu może pod koniec kwietnia zrobić... ). Mogę Ci dać namiar, jak nie duża robota to może wcześniej by wykonał. Chcesz ? edycja Dopisany: 06 Luty 2012, 14:36 Ale z własnym biurem podróży by się znalazł Takich to nawet i ja wiozłem w pracy :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 Szukam stolarza tzw.człowieka który robi lady zabudowy biurowe itp. pomożecie Wojtek z Gdowa powiedz że jesteś od Grzeska 600428036
jarko Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 daj ale czas mnie goni Jak każdego hehe. Poszło, zapytać nie szkodzi, może akurat. Nie to pewnie Pablo jakimś numerkiem poratuje
Rekomendowane odpowiedzi