PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Dzień Doberek Wszystkim Leserom ---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:53 ---------- PABLO, dzięki za tel do tego kolesia o imieniu MARCIN. Może od razu napiszę o co chodzi. Wpisałem sobie niepoprawnie 2 x KOD to mojej navi MFD i mi ją zablokowało (SAFE, zablokowany!). Kod miałem zapisany, ale wpisywałem z pamięci i pomyliłem. Myślałem że już nie ma rady i trzeba jechać do kogoś to odblokować, na szczęście wystarczy na godzinę włączyć navi i jest możliwość ponownego wpisania kodu. Zadzwoniłem z ciekawości do Marcina ile by kosztowała usługa odblokowania navi - bo wtedy nie wiedziałem że po 1h można odblokować. Podałem się na A4 klub i zapytałem ile by to kosztowało - odpowiedź 100zł, gdzie inni robią to za 50. Nie wiem czy jest on tak drogi?? Może i się zna - nie piszę że nie bo nie wiem, ale widzę że cenić się też potrafi nawet mimo powołania na klub. Nie wiedziałem ile bierze, widzisz jeden drugiemu nie równy ---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:54 ---------- Byłem wczoraj na Bóg Zemsty polecam Dziwne że teraz grają to w kinach ja z miesiąc temu oglądałem to w 720p w domu. Również polecam
FANTOMAS Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Pije ktoś coś dziś?? generalnie czlowiek nie wielbłąd i musi za stary już chyba jestem na zmiany permamentne OCB tutaj :-(
Yoghurt Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Dziwne że teraz grają to w kinach ja z miesiąc temu oglądałem to w 720p w domu. Również polecam premiera swiatowa we wrzesniu 2011... tylko u nas tak pozno. a pozniej sie dziwia, ze ludzie nie ida do kina skoro miesiac wczesniej w HD z sieci mozna zaciagnac.
nex Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Nex, za wiedze sie placi. Nie no jasne, ja nic do tego nie mam, tylko myślałem że jak to jaki "wasz" znajomy i zmawiacie mu ludzi, to bierze coś taniej.
leewang Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Koledzy wiecie może gdzie w Krakowie założą mi tanio i dobrze tłumik końcowy?
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Koledzy wiecie może gdzie w Krakowie założą mi tanio i dobrze tłumik końcowy? 609370005 Powołaj się na Pawła od czarnej A4, gucia do niego wysyłałem i też był zadowolony.
leewang Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 PABLO wiesz może na jakiej ulicy jest ten zakład ? Ile może kosztować taka wymiana? Mam już tłumik do założenia
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 PABLO wiesz może na jakiej ulicy jest ten zakład ? Ile może kosztować taka wymiana? Mam już tłumik do założenia On pracuje normalnie w zakładzie koło mnie jak masz Carrefour Czyżyny ale tam nie rób bo Cię skasują dlatego podałem Ci jego nr i ustaw się z nim, on po pracy dorabia w swoim zakładzie w mogile, nie pamiętam ulicy ale jakieś 3-4km od cerfa.
leewang Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ok to wszystko jasne. Jutro będę dzwonił Dzięki.
Wąski Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Koledzy wiecie może gdzie w Krakowie założą mi tanio i dobrze tłumik końcowy? 609370005 Powołaj się na Pawła od czarnej A4, gucia do niego wysyłałem i też był zadowolony. PABLO ul.Zapusty
Transitpower Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Czy Wy też macie wrażenie, że po zmianie forum, jakoś tutaj ucichło??
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Czy Wy też macie wrażenie, że po zmianie forum, jakoś tutaj ucichło?? Na Krakowskich tak ale nie na forum. Dziś był rekord zalogowanych użytkowników. http://youtu.be/fLREkg4Cufk
Transitpower Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Czy Wy też macie wrażenie, że po zmianie forum, jakoś tutaj ucichło?? Na Krakowskich tak ale nie na forum. Dziś był rekord zalogowanych użytkowników. Może i rekord, ale biorąc pod uwage że dziś dzień wolny od pracy i to, że obecne forum to swojego rodzaju nowość (a co za tym idzie, ciekawość) - mógł ten rekord paść. Tym niemniej ilość postów na "krakowskich" widocznie zmalała co może świadczyć o tym, że forum poszło w złym kierunku. Docelowo pewnie poszło w dobrym kierunku - ale chwilowo widoczna jest zapaść...
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Może i rekord, ale biorąc pod uwage że dziś dzień wolny od pracy i to, że obecne forum to swojego rodzaju nowość (a co za tym idzie, ciekawość) - mógł ten rekord paść. Tym niemniej ilość postów na "krakowskich" widocznie zmalała co może świadczyć o tym, że forum poszło w złym kierunku. Docelowo pewnie poszło w dobrym kierunku - ale chwilowo widoczna jest zapaść... Transit to chwilowe, zobaczysz
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 masakra <oczy> !---------- Post added 05-03-2012 at 00:14 ---------- Previous post was 04-03-2012 at 23:33 ---------- http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/na_drogach/news/tragiczne-zderzenie-dwoch-bmw-nikt-nie-mial-szans,1767617
Rekomendowane odpowiedzi