Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

Pije ktoś coś dziś?? :naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzień Doberek Wszystkim Leserom :hi: :kox::decayed:

---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:53 ----------

PABLO, dzięki za tel do tego kolesia o imieniu MARCIN. Może od razu napiszę o co chodzi. Wpisałem sobie niepoprawnie 2 x KOD to mojej navi MFD i mi ją zablokowało (SAFE, zablokowany!). Kod miałem zapisany, ale wpisywałem z pamięci i pomyliłem. Myślałem że już nie ma rady i trzeba jechać do kogoś to odblokować, na szczęście wystarczy na godzinę włączyć navi i jest możliwość ponownego wpisania kodu. Zadzwoniłem z ciekawości do Marcina ile by kosztowała usługa odblokowania navi - bo wtedy nie wiedziałem że po 1h można odblokować. Podałem się na A4 klub i zapytałem ile by to kosztowało - odpowiedź 100zł, gdzie inni robią to za 50. Nie wiem czy jest on tak drogi?? Może i się zna - nie piszę że nie bo nie wiem, ale widzę że cenić się też potrafi nawet mimo powołania na klub.

Nie wiedziałem ile bierze, widzisz jeden drugiemu nie równy :wink4:

---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:54 ----------

Byłem wczoraj na Bóg Zemsty polecam :thumbup1:

Dziwne że teraz grają to w kinach :eusathink: ja z miesiąc temu oglądałem to w 720p w domu.

Również polecam :good:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:bry:

Pije ktoś coś dziś?? :naughty:

generalnie czlowiek nie wielbłąd i musi

za stary już chyba jestem na zmiany permamentne OCB tutaj :-(

Opublikowano

Dziwne że teraz grają to w kinach :eusathink: ja z miesiąc temu oglądałem to w 720p w domu.

Również polecam :good:

premiera swiatowa we wrzesniu 2011... tylko u nas tak pozno. a pozniej sie dziwia, ze ludzie nie ida do kina skoro miesiac wczesniej w HD z sieci mozna zaciagnac.

Opublikowano
Nex, za wiedze sie placi.

Nie no jasne, ja nic do tego nie mam, tylko myślałem że jak to jaki "wasz" znajomy i zmawiacie mu ludzi, to bierze coś taniej.

Opublikowano

Koledzy wiecie może gdzie w Krakowie założą mi tanio i dobrze tłumik końcowy?

Opublikowano

609370005 Powołaj się na Pawła od czarnej A4, gucia do niego wysyłałem i też był zadowolony.

Opublikowano

PABLO wiesz może na jakiej ulicy jest ten zakład ? Ile może kosztować taka wymiana? Mam już tłumik do założenia :)

Opublikowano
PABLO wiesz może na jakiej ulicy jest ten zakład ? Ile może kosztować taka wymiana? Mam już tłumik do założenia :)

On pracuje normalnie w zakładzie koło mnie jak masz Carrefour Czyżyny ale tam nie rób bo Cię skasują dlatego podałem Ci jego nr i ustaw się z nim, on po pracy dorabia w swoim zakładzie w mogile, nie pamiętam ulicy ale jakieś 3-4km od cerfa.

Opublikowano

Ok to wszystko jasne. Jutro będę dzwonił :) Dzięki.

Opublikowano

609370005 Powołaj się na Pawła od czarnej A4, gucia do niego wysyłałem i też był zadowolony.

PABLO :whistling: ul.Zapusty

Opublikowano

A no właśnie :wink4::dancing:

Opublikowano

Czy Wy też macie wrażenie, że po zmianie forum, jakoś tutaj ucichło??

Opublikowano

Na Krakowskich tak ale nie na forum.

Dziś był rekord zalogowanych użytkowników.

http://youtu.be/fLREkg4Cufk

:kox:

Opublikowano

Na Krakowskich tak ale nie na forum.

Dziś był rekord zalogowanych użytkowników.

Może i rekord, ale biorąc pod uwage że dziś dzień wolny od pracy i to, że obecne forum to swojego rodzaju nowość (a co za tym idzie, ciekawość) - mógł ten rekord paść. Tym niemniej ilość postów na "krakowskich" widocznie zmalała co może świadczyć o tym, że forum poszło w złym kierunku. Docelowo pewnie poszło w dobrym kierunku - ale chwilowo widoczna jest zapaść... :confused4:

Opublikowano
Może i rekord, ale biorąc pod uwage że dziś dzień wolny od pracy i to, że obecne forum to swojego rodzaju nowość (a co za tym idzie, ciekawość) - mógł ten rekord paść. Tym niemniej ilość postów na "krakowskich" widocznie zmalała co może świadczyć o tym, że forum poszło w złym kierunku. Docelowo pewnie poszło w dobrym kierunku - ale chwilowo widoczna jest zapaść... :confused4:

Transit to chwilowe, zobaczysz :wink4:

Opublikowano

Mam nadzieje :)

Opublikowano
:hi: daje do myślenia