PABLO Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Z tym ze rs4 bedzie taka pyta jak z b7 ze zamiat 420 ma 300 Może coś w końcu zrobili z tym silnikiem bo dobrze wiedzą że tamte V8ki nie trzymały serii. Podziękował za spota:hi: Kotlet dawał radę
Cuber Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Z tym ze rs4 bedzie taka pyta jak z b7 ze zamiat 420 ma 300 Może coś w końcu zrobili z tym silnikiem bo dobrze wiedzą że tamte V8ki nie trzymały serii. powinienes wiedziec co bylo nie tak z silnikami ---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:36 ---------- ps. dzieki za spota obecnym
gucio07 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Podziękował za spota .Boseron nie szalej bo mandat dostaniesz i do ..........punktów:naughty::naughty:
Cuber Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Ale United dostaje baty.. 2-3 to nie baty ;P
gruszka Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Z tym ze rs4 bedzie taka pyta jak z b7 ze zamiat 420 ma 300 Może coś w końcu zrobili z tym silnikiem bo dobrze wiedzą że tamte V8ki nie trzymały serii. powinienes wiedziec co bylo nie tak z silnikami ---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:36 ---------- ps. dzieki za spota obecnym Nie bylo, a jest ze wszystkimi fsi 4.2 czy ro r8 czy rs4, syfi sie przez ujowa odme ( w skrocie)
boseron Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Podziękował za spota .Boseron nie szalej bo mandat dostaniesz i do ..........punktów:naughty::naughty: poniosło mnie troche , dziękuje za spota mozecie na mnie mówić Mister Kotlet nastęnym razem przywioze pod maską kiełbaski z grilla ktoś chętny
Transitpower Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Super okrojona wersja... Jakiś czas temu wklejałem pełną wersję, ale jak widać nie czytasz forum... ---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:53 ---------- Dokończę tylko oglądać "Krwawy sport" i idę spać. Boseron - jutro widzę Cię na kawie
PABLO Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Super okrojona wersja... Jakiś czas temu wklejałem pełną wersję, ale jak widać nie czytasz forum... Ja nie czytam:eusathink: Możliwe że akurat to przeoczyłem albo zapomniałem że było Gdzieś to widziałem na forum już dawno ale myślałem że nie u nas
Rekomendowane odpowiedzi