Cuber Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 siemka Jadę dzis zakładać letnie kapice, patrzac na pogodę szkoda zimówek
Krzysztof Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 siemka Jadę dzis zakładać letnie kapice, patrzac na pogodę szkoda zimówek Ma być w weekend wg new.meteo 16 stopni. Zastanawiam się jak do BT jechać ;]
Cuber Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 W BT jest śnieg jeszcze, ale juz go coraz mniej, patrząc na pgode jaka bedzie w BT przez najbliższy tydzień nikłe szanse aby śnieg sie utrzymał może jedynie na "polach" wobec tego ja napewno jadę na lecie
Krzysztof Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 U mnie na wiosce dziś przed 7 było jeszcze -2*C
PABLO Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 A to fakty na dziś: http://fakty.interia.pl/galerie/swiat/wypadek-belgijskiego-autobusu-w-szwajcarii/zdjecie/duze,1608892,1,268 http://fakty.interia.pl/swiat/news/wypadek-belgijskiego-autobusu-w-szwajcarii-28-zabitych,1771679 Przed wczoraj wieczorem o tym już było głośno..
Transitpower Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 A to fakty na dziś: http://fakty.interia.pl/galerie/swiat/wypadek-belgijskiego-autobusu-w-szwajcarii/zdjecie/duze,1608892,1,268 http://fakty.interia.pl/swiat/news/wypadek-belgijskiego-autobusu-w-szwajcarii-28-zabitych,1771679 Przed wczoraj wieczorem o tym już było głośno.. Po ważnie przed wczoraj?? Bo ja o tym u słyszałem do piero dzisiaj. Być może dla tego że wczo raj byłem w pra cy cały dzień...
PABLO Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Sorry piszę z lapka w robocie który mnie mega wkórwia:kox: A po pracy nie oglądasz wiadomości:naughty:
Transitpower Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Sorry piszę z lapka w robocie który mnie mega wkórwiaA po pracy nie oglądasz wiadomości:naughty: Pablo... To że piszesz z lapka który Cię denerwuje, to nie znaczy że masz takie BYKI popełniać. Bo to już nie są błędy ortograficzne, tylko byki A że wczoraj po pracy się lekko znietrzeźwiłem - to i wiadomości mnie ominęły... Myślałem że to wczoraj wieczorem było. Tak to jest jak się na kacu czyta wiadomości
PABLO Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Transit nie wiem czy wiesz ale sam innym zwracam uwagę na ortografię i każdy błąd mnie razi bo jestem na takie rzeczy uczulony także nie mów że "ja" popełniam bo teraz widocznie spację użyłem przez przypadek jak szybko klikałem i stąd ten błąd:whistling:
Wąski Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Transit nie wiem czy wiesz ale sam innym zwracam uwagę na ortografię i każdy błąd mnie razi bo jestem na takie rzeczy uczulony także nie mów że "ja" popełniam bo teraz widocznie spację użyłem przez przypadek jak szybko klikałem i stąd ten błąd:whistling:
Transitpower Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Transit nie wiem czy wiesz ale sam innym zwracam uwagę na ortografię i każdy błąd mnie razi bo jestem na takie rzeczy uczulony także nie mów że "ja" popełniam bo teraz widocznie spację użyłem przez przypadek jak szybko klikałem i stąd ten błąd:whistling: :facepalm: :polew:
jarko Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Pablo... To że piszesz z lapka który Cię denerwuje, to nie znaczy że masz takie BYKI popełniać. Bo to już nie są błędy ortograficzne, tylko byki Transit nie wiem czy wiesz ale sam innym zwracam uwagę na ortografię i każdy błąd mnie razi bo jestem na takie rzeczy uczulony także nie mów że "ja" popełniam bo teraz widocznie spację użyłem przez przypadek jak szybko klikałem i stąd ten błąd:whistling: Wytaknapoważnie?
jarko Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Pablo, mam dla Ciebie ciekawostkę Pamiętasz jak podobał Ci się nick jednego usera: śmierć z nieba ? Gość mieszka na ul. Cmentarnej
Transitpower Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Pamiętamy A tak z innej beczki... Chciałbym kupić sterownik AIRBAG 8D0 959 655 J ale na znanym poralu aukcyjnym są tylko sterowniki z końcówkami "L" ewentualnie 8E0... Dobrze myśle że nie będą pasować do mojego auta?? Może ktoś ma jakieś dojścia do wyżej wymienionego sterownika bo nowy w ASO kosztuje ponad 2200PLN a gość z ul. Płaszowskiej nie odbiera telefonu
Misiek600 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Nie będzie ktoś miał na spocie zbędnego kompletu forumowych ramek?? ;D
gucio07 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Pamiętamy A tak z innej beczki... Chciałbym kupić sterownik AIRBAG 8D0 959 655 J ale na znanym poralu aukcyjnym są tylko sterowniki z końcówkami "L" ewentualnie 8E0... Dobrze myśle że nie będą pasować do mojego auta?? Może ktoś ma jakieś dojścia do wyżej wymienionego sterownika bo nowy w ASO kosztuje ponad 2200PLN a gość z ul. Płaszowskiej nie odbiera telefonu :hi:z wieczora napieraj do niego bo on na pewno ma sam u niego kupowałem i dałem 50zł ciężko będzie o ten numer sterownika bo sam kiedyś szukałem i przerąbane go było znaleść .Tranzit wymienisz sobie go sam jest trochę rozkręcania ale da się samemu to zrobić
Rekomendowane odpowiedzi