puchacz Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 wywiało wszystkich na dwór wiosna idzie
Wąski Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 miłego popołudnia ,Ale piękna pogoda !!! oby już tak zostało.
Cuber Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?229093-KONKURS-!!!!!!!!!-Bukowina-Tatrzanska-2012
PABLO Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 założone 18ki http://img18.imageshack.us/img18/6540/dsc7132.jpg Super teraz tylko dokładki pomalować pod kolor Jak byś zapodał 17" to byś po jakimś czasie żałował a tak to super że posłuchałeś porady kolegów Panowie robimy spota w tym tygodniu w Środę przez nadchodzący zlot bo jak wiemy niektórzy już jadą we Czwartek
ozi_wells Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 siemanko Pablo ostatecznie po wielu za i przeciw <lol2> mozesz ze mną jechac w samochodzie na zlot ---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:43 ---------- ej qr...a gdzie są emoty heheh
PABLO Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 siemankoPablo ostatecznie po wielu za i przeciw <lol2> mozesz ze mną jechac w samochodzie na zlot ---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:43 ---------- ej qr...a gdzie są emoty heheh Ozi zaraz do Ciebie zadzwonię bo po tym konkursie troszkę się zmieniły plany co do tego wyjazdu i chyba jadę swoim ale to już Ci powiem co i jak Co do Emotek: Ustawienia > Ogólne ustawienia > Pozostałe opcje > Interfejs edytora postów: > Zaawansowany edytor WYSIWYG
ranyjulek Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Siema! Gdzie w Krakowie mogę podjechać na sprawdzenie, czy w płynie chłodzącym nie ma (albo są ) spalin?
PABLO Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Siema!Gdzie w Krakowie mogę podjechać na sprawdzenie, czy w płynie chłodzącym nie ma (albo są ) spalin? Na centralnej za komisem przy M1 ktoś by pewnie sprawdził.
ranyjulek Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Siema!Gdzie w Krakowie mogę podjechać na sprawdzenie, czy w płynie chłodzącym nie ma (albo są ) spalin? Na centralnej za komisem przy M1 ktoś by pewnie sprawdził. Dzięki. Masz jakieś numery tel. do nich? Czy po prostu jechać w ciemno?
PABLO Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Dzięki. Masz jakieś numery tel. do nich? Czy po prostu jechać w ciemno? Niestety do nich nie mam, ale spokojnie znajdziesz u wujka google bo jest tam dużo zakładów które się specjalizują w różnych dziedzinach.
Rekomendowane odpowiedzi