Gość trueogre Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Widzę że w piątek zapowiada się niezła imprezka :gwizdanie: Ty się tak nie przyglądaj tylko ...... bo wiesz co się robi z podglądaczami _________________________________________________ Nie sadziłem że w wawie można się dobrze bawić, ale to dlatego że Poziek fałszuje obraz stolicy :polew: ale wracając do tematu looknijcie na filmik : http://pl.youtube.com/watch?v=jzjhsxhszos
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Widzę że w piątek zapowiada się niezła imprezka :gwizdanie: Ty się tak nie przyglądaj tylko ...... bo wiesz co się robi z podglądaczami nie kumam o co chodzi [br]Dopisany: 06 Maj 2008, 22:40 _________________________________________________zajebiście zmontowany ten filmik , Poźka tam nie ma bo podobno był wtedy na zimówkach
Gość trueogre Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 nie kumam o co chodzi [br]Dopisany: 06 Maj 2008, 22:40 _________________________________________________ wyjaśnię Ci na gg :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2008, 22:43 _________________________________________________ za***iście zmontowany ten filmik , Poźka tam nie ma bo podobno był wtedy na zimówkach :decayed :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 dobra , zresztą już niczym mnie na tym forum nie zaskoczysz :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 dobra , zresztą już niczym mnie na tym forum nie zaskoczysz :gwizdanie: stary nie tylko Cię zaskoczę ale i przeskoczę :naughty:
jarko Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Fajny ten filmik, no i avanciki wymiatają Super zmontowany :th:
rtocki Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Piontek mówicie?, może być, a tak a'propos to ten górnik co w latach 70-tych siedział zasypany pod ziemią ze 2 tygodnie i przeżył bo pił własny mocz nie nazywał się Piontek przypadkiem?
Cuber Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 Filmik kozacki :th: RS4 dają rade ( oczywiscie B5 ) chyba nawet jeden z nich był i jest na allegro do sprzedania tak mi smigneła rejestracja podobna :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 No no filmik jest Niezłe mają jazdy, oczywiscie nie było by widowiska bez RS4rek
marcin j Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Pieknie wymiatają na filmiku, niezłe furki. Oczywiście nie ma zabawy jak nie ma po krótkiej przerwie, coś się działo? Bo jeszcze nie czytałem wszystkiego. ?
Gość trueogre Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Nie czytaj, szkoda czasu, jak zwykle sam :spam:
Tytus Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Właśnie oddałem autko do wymiany zawieszenia (1BV), odbieram po południu, mam nadzieje że zmiany będą na plus :dance:
Wąski Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Właśnie oddałem autko do wymiany zawieszenia (1BV), odbieram po południu, mam nadzieje że zmiany będą na plus :dance: prosimy fotki po
Cuber Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 No Ja odebrałem wlasnie audike z polerki.... kurde boją sie tam przejechac papierem sciernym (1500 -2000 grubosc papieru ) dach by go zmaotowić i potem zrobić polerke , twierdzą że wartwa orginalna lakieru jest zbyt mała i sie boją ze jak coś nie tak bedzie to będzie trzeba malowac cały dach.... fakt ze coś tam spolerowali ale rewelacji nie ma ( pierdolo.... szczotki z BP byłem dwa razy w zimie i nigdy wiecej nie pojade ) ps. Rtocki kupiłeś "żabke"
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 mówiłem, że polerka to lipa...każdy musi przekonać się na własnej skórze
Hugo Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 mówiłem, że polerka to lipa...każdy musi przekonać się na własnej skórze Chyba na własnym lakierze
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Kurde ... nie mogła być taka pogoda na długi weekend?
Tytus Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Hej Panowie, ma ktoś załatwić zwrotnicę lewa do B6-tki, sprawa pilna, przy wymianie zawieszenia okazało sie że są do wymiany także wahacze, poszła tęż zwrotnica, w ASO wołają 940zł
Hugo Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Kurde ... nie mogła być taka pogoda na długi weekend? Chyba nie mogła i dlatego zrobili w tym miesiącu 2 długie weekendy
Rekomendowane odpowiedzi